Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 891 з 1270 ПершаПерша ... 391791841881882883884885886887888889890891892893894895896897898899900901941991 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 17 801 по 17 820.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Та ви заї6али з тим марафоном. Що саме вас в ньому не влаштовує?
    Зомбонутій рашистській курці цього не зрозуміти. Йди краще рашистський "Фрідом" подивися - це саме твій рівень.
    Те,що там коли не включи - наших воїнів показують,або ситуацію на фронті чи в прифронтових місцях обговорюють? Чи навіть в окупованих. Про те як русня наших дітей в Мелітопольської школах вчить диверсійній роботі і запускати бойові дрони?
    Все це показують і на опозиційних каналах теж! Але на них ти вивалюєш тони свого смердючого лайна!
    В той час як на п'ятому і " кривому" з ранку до вечора про " влада краде!" " тепер влада краде на дронах" " верховна рада прийняла не такий закон" і тд.
    А тобі ж, рашистці смердючій, так би хотілося, щоб про це МОВЧАЛИ б так само, як мовчать і на твоїй любимій паРаші! А проклята опозиція сміє казати ПРАВДУ народу!
    А де,млять,опозиційні депутати були коли ті " не такі" закони приймали?
    Що значить, де були? Їх МЕНШЕ, ніж ваших зелених клонів, яким ДАЮТЬ НА ЛАПУ за те, щоб вони правильно голосували! Що опозиція повинна була робити? Перестріляти всіх слуг чи що?
    А взагалі мені цікаво, звідки ти знаєш, що показують в марафоні, якщо ти, як ти сама дізналася, ЦІЛОДОБОВО дивишся ОПОЗИЦІЙНІ канали? Чи в тебе два тєлєка поруч стоять: на одному марафон, на іншому "П'ятий"?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 377

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Я вам скажу по большому секрету, я даже свой оклад "грязными" не знаю
    в приватбанку, якщо ви обслуговуєтесь в ньому, в кабінеті є "платіжка". там сказано скільки брудними, за що саме, і які відрахування з нарахувань
    (у скількох держ установах я б не працювала, всюди бухаглтерія роздає папірці кому, за що і скільки)
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Я вам скажу по большому секрету, я даже свой оклад "грязными" не знаю
    Хм... Дивно. Взагалі-то на держпідприємствах, коли приймають працівника, завжди називають саме "брудний" оклад, який той буде отримувати. У Вас хіба не так?
    Ось я дійсно не знаю свій "брудний" оклад, бо працюю у приватній компанії, яка платить за мене податки (це закріплено в договорі), і при прийомі на роботу мені називали вже "чисту" ставку.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    в приватбанку, якщо ви обслуговуєтесь в ньому, в кабінеті є "платіжка". там сказано скільки брудними, за що саме, і які відрахування з нарахувань
    (у скількох держ установах я б не працювала, всюди бухаглтерія роздає папірці кому, за що і скільки)
    Та я в курсі, але навіщо мені це? Може, я якесь вже інше покоління, але і в 22 роки, коли починала працювати, цікавилася лише остаточною сумою

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Хм... Дивно. Взагалі-то на держпідприємствах, коли приймають працівника, завжди називають саме "брудний" оклад, який той буде отримувати. У Вас хіба не так?
    Ось я дійсно не знаю свій "брудний" оклад, бо працюю у приватній компанії, яка платить за мене податки (це закріплено в договорі), і при прийомі на роботу мені називали вже "чисту" ставку.
    Мене так давно приймали, я так багато не пам'ятаю))

Дописів
    84 377

Типово

Та я в курсі, але навіщо мені це? Може, я якесь вже інше покоління, але і в 22 роки, коли починала працювати, цікавилася лише остаточною сумою
    ну гаразд. я просто намагалась пояснити, що справа не в тому хто (не)дивиться (не)цікавий телевізор,
    а в тому, що влада (з шоубізнесовим анамнезом, цей контекст важливий), по-перше, монополізує ЗМІ (і отримує за це справедливі докори від партнерів. колись сукупність докорів перетвориться на нестачу підтримки) і, по-друге, погано адмініструє акумульовані податки.

тому розмова про марафон не дорівнює розмові про тєлік.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Зараз почнуть спеціалісти по податкам підтягуватися. Історики з богословами вже пошабашили, тепер третя зміна піде

Дописів
    56 367

Типово

Что вы обсуждаете - непонятно. Я, например, уже лет 15 телек не смотрю - силы воли не хватает
    Это личное дело каждого - смотреть или не смотреть.
    И исходя из того,как регулярно тут некоторые поливают говном тот марафон - таки смотрят телек многие. Вот только не понимаю зачем врать о том,чего там практически не говорят. Ну или говорят крайне редко , потому,что я включая телек на работе - всей отой сказочной фуйни там не вижу. А вот про детей в Мелитополе,больше как-то нигде и не попадалось. А реально ж страшная вещь. Дети в оккупации самый уязвимый контент. И ими не просто прикрываются как щитом,обустраивая ремонтные базы военной техники на территории школы,но и конкретно промывают мозги в обязательных отрядах...забыла как называется,типа гитлерюгенд.

Дописів
    84 377

Типово

спеціалісти по податках давно вже напоготові. гуси самі себе не обскубуть
    Востаннє редагував Мафальда: 11.10.2023 о 03:10

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Это личное дело каждого - смотреть или не смотреть.
    И исходя из того,как регулярно тут некоторые поливают говном тот марафон - таки смотрят телек многие. Вот только не понимаю зачем врать о том,чего там практически не говорят. Ну или говорят крайне редко , потому,что я включая телек на работе - всей отой сказочной фуйни там не вижу. А вот про детей в Мелитополе,больше как-то нигде и не попадалось. А реально ж страшная вещь. Дети в оккупации самый уязвимый контент. И ими не просто прикрываются как щитом,обустраивая ремонтные базы военной техники на территории школы,но и конкретно промывают мозги в обязательных отрядах...забыла как называется,типа гитлерюгенд.
    Потому и "врут", что не смотрят))

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 012

Типово

Что вы обсуждаете - непонятно. Я, например, уже лет 15 телек не смотрю - силы воли не хватает
    Тим не менш погляди в суспільстві формує передовсім ТБ. Лінь шукати, але це, наскільки пам'ятаю, типово для всіх, в т.ч. розвинених країн.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Тим не менш погляди в суспільстві формує передовсім ТБ. Лінь шукати, але це, наскільки пам'ятаю, типово для всіх, в т.ч. розвинених країн.
    Воно змінюється. Пам'ятаєте у Леніна про кіно? Зараз навіть глибокі пенсіонери знаходять свій контент в інтернеті. І не останню роль відштовхувача зіграла нескінченна реклама

Дописів
    84 377

Типово

глибокі пенсіонери купують преміум на ютьюбі? )) чи як вони тепер уникають реклами?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

глибокі пенсіонери купують преміум на ютьюбі? )) чи як вони тепер уникають реклами?
    Тиснуть "Пропустить", як я, наприклад

Дописів
    84 377

Типово

лук з несекти

Дописів
    84 377

Типово

Тиснуть "Пропустить", як я, наприклад
    а чим тиск пропустить принципово відрізняється від тиску прибрати звук?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

а чим тиск пропустить принципово відрізняється від тиску прибрати звук?
    Пропускає моментально, а не грає (тихіше) ще 40 хвилин

Дописів
    84 377

Типово

ого. прям по 40 хвилин ? )) не знала

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 012

Типово

Воно змінюється. Пам'ятаєте у Леніна про кіно? Зараз навіть глибокі пенсіонери знаходять свій контент в інтернеті. І не останню роль відштовхувача зіграла нескінченна реклама
    Ви дуже переоцінюєте роль інтернету саме в формуванні політичних уподобань. Переважно це розваги, радощі побуту, і святе - балаканина.
    До того ж єдина влада неминуче прагне і до єдиного форуму, єдиного сайту і т.д.
    І як межа мрій - ось вам Подоляк; чого вам ще бракує?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ви дуже переоцінюєте роль інтернету саме в формуванні політичних уподобань. Переважно це розваги, радощі побуту, і святе - балаканина.
    До того ж єдина влада неминуче прагне і до єдиного форуму, єдиного сайту і т.д.
    І як межа мрій - ось вам Подоляк; чого вам ще бракує?
    Вы просто не уявляєте, для скількох користувачів вже три з половиною роки мінімум переважно в інтернеті - це робота.

Сторінка 891 з 1270 ПершаПерша ... 391791841881882883884885886887888889890891892893894895896897898899900901941991 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті