| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я особисто не дуже переймаюсь невеличкими проблемами Тель-Авіву. У козойобів не було жодних шансів, скільки б їх не тренували інструктори. Зараз цей поганський гадючник розхуярять на*** незважаючи на верещання всяких підарасів в оон, неомарксистів, толерастів і інших прихильників арабасів. Не по хуану вони натягли сомбреро чи не в той автобус стрибнули - результат буде один, всіх поганців ліквідують, де б вони не перебували, потім знайдуть цапа відпущення і показово стратять. Гарний приклад, як було слід вчинити з донецьким, кримським та луганським гадючником, а не домовлятись десь посередені та шукать, *****, мир в очах ***ла, як пропонує оце огидне неголене чмо.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
Иэээх... Не минет, значит![]()
А давайте відверто: якби Ізраїль був строго у межах, вказаних ООН в 1947, ні дюйма в сторону і таке інше. І що, на Близькому Сході були б злагода і спокій? Араби - без жодних претензій (а тим більш нападів), мир і жвачка?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
ви, мабуть, не з дніпровського форуму.
Тут суцільна колотнеча сльозна. Але не про Україну з її бідами та смертями, а про Ізраіль другу добу.
Обридалися усі.
Дивіться як тіліпає((.
Мені теж душу рве за страждання цивільних ізраільтян, але чого так зівзято про Україну не пишуть-не кажуть останнім часом наші форумські дописувачі?
А чого ізраільтяне сюди не приходили страшними для нас часами, щоб щось нам тут добре сказати? Підтримати, поспівчувати
Востаннє редагував ~ Электра ~: 11.10.2023 о 00:30
та я так, "мімокрокоділ".
Чесно кажучи, звикаєш до всякого і для мене смерть звичайне рутинне явище, яке не викликає жодної емоції. Коли вмирають свої - проблема сповістити, коли чужі - усунено перешкоду. Доречі, смерть цівільних взагалі не хвилює.Тут суцільна колотнеча сльозна. Але не про Україну з її бідами та смертями, а про Ізраіль другу добу.
Обридалися усі.
Дивіться як тіліпає((.
Мені точно ні, я свою душу давно продав, немає у мене душі.Мені теж душу рве за страждання цивільних ізраільтян
Та тому що їм насрати на Україну частіше за все.але чого так зівзято про Україну не пишуть-не кажуть останнім часом наші форумські дописувачі?
Тому що їм в більшості начхати теж.А чого ізраільтяне сюди не приходили страшними для нас часами, щоб щось нам тут добре сказати? Підтримати, поспівчувати
Ось і вся правда з особливим цинізмом.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
думаю не получится, вот так вот, сразу определиться..
тут бы для начала разобраться, да определить - какие хорошие арабы, а какие нет,
какие правильные, а какие неправильные, (про евреев я уже молчу, ибо ж нельзя, да? )
и уничтожают сейчас правильных, или только не правильных, или всех подряд,
как разделить хамас и арабов,
или оно не разделяемо..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Станку, я Вас обожнюю!Бережіть себе, будь ласочка, бо МИРНІЙ Україні Ви будете не менш потрібні, ніж під час війни!
Якби у Вас не було б душі, Ви зараз були б десь на Майорці, як місцева драна курка, а не на нулі.я свою душу давно продав, немає у мене душі.
П...дець!
А що йому ще робити, якщо в нього вже давно не стоЇть?
Боже, який ідіот.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я б не була сторожем і суддєю однофорумчанам своїм. так, я правда не дуже розуміюсь на мариністиці і не вкладається в голові нашо б було не перший день ходити саме сюди за гострими відчуттями (мало б вистачати).
але і її опоненти отримують можливість абсолютно легально агресувати, причому, не на співгромадян і осіб, що до них примазались. і досить завзято з цієї можливості користуються. а це все на користь.
простими словами - посратись за Ізраїль значно безпечніше для українців зараз. і екологічніше.
_____
Станк - цьомки в цьому чатіку![]()
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьпортянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
понимаете, каким-то богам было угодно, чтобы и наша война, беды, страдания были связаны с израильско-палестинскими,
и не мы же это начали, но зависим и от этого,
и наша военная помощь, и будущее финансирование - все будет зависеть от масштаба, и от длительности их войны..
поскольку(имхо) тут вариантов два, либо оно через пару недель утихнет(горячая фаза), ну может будет потихоньку еще тлеть, догорать,
а возможен и конфликт более широкого масштаба, и гораздо длительного, что в нашем случае очень нежелательно..
отчасти, думаю поэтому и такое повышенное внимание к теме..
у меня, по крайней мере, не знаю как у других..
да и два дня - это что,
это ничто, в масштабах вечности..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Понимаю, конечно. Вы верно всё говорите. И отношение к Израильской беде адекватных людей тоже правильно объясняете.
Но я не об этом. И не об этих. Я о тех, кто варит "колотнечу", ворвавшись сюде внезапно и выпрыгивая из штанов. И о тех, кто по дури это поддерживает.
Нам бы о своём болеть...
Отлично, спасибо.
Получается по аналогии, СССР везде, куда за его границы вышла его армия и установила свою власть - был оккупантом.
В принципе, оно так и было - недаром после победы над Германией были установлены различные оккупационные зоны - советская, американская, британская, французская...
Ну, и в наших новейших событиях с 20.02.2014 - тот же прецедентный принцип: "власть, установленная враждебной армией".
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
а я ипал ИНР и истории про него.
иными словами, я не в курсе. ) я здесь потролить. штоп рейтинг оГородика не падал так катастрофично.
ну почти.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks