| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так вот почему тут все "дети"
видимо тот случай когда старость приходит одна
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
А чи можна назвати втікачами тих мужиків, які не виїхали закордон, але ничкуються всередині країни? Повикопували якихось бабусь дідусів, за якими скоро знадобилося доглядати тощо? Ну от наприклад, звідки особисто мені відомо, що користувач Шурік не уникає повістки до тцк? Чи хоча б грошима допомагає?
Я не кажу що так є, це гіпотетичне питання, стосовно будь кого, хто чогось вважає себе суддею. Ладно з окопу писав би, питань не було б. Чи там організовував би великі збори.
Можливо так і є, але мені про це нічого невідомо.
Ну да.... Де хто й так виправдовує свої ілюзії....
ЗІ ви всі чудово розумієте що я правий. Тому й такий резонанс від моєї появи. Всім хочеться Шуріка якщо й не переспорити, то хоча б з гівном змішати.... Але на відміну від вас я з Общіх не втік..... Ну зрозуміли да? Так як там мішають з гівном в вас ніколи не вийде...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Всегда удивляли люди из категории: "Я бежал/а за Вами 7 дней и 7 ночей, чтобы сказать, как Вы мне ненависны". Ну, уехали люди, и уехали. Обсуждаете, имеете на то право. Но зачем же себя мучить и читать тех, кого осуждаете? Странное хобби.
Звісно є резонанс. Я не збираюся терпіти у свій бік, як на учасника цієї теми на мене теж росповсюджується, образи.
Якщо б мене в реалі назвали рашисткою, я вмазала б.
Чого я тут повинна це терпіти?
На каком интересно основании?
Я, конечно, давно не питаю иллюзий относительно "заботливых" властей , которые действуют как под копирку во всех странах, в т.ч. конфликтующих между собой, будто получают разнарядку на одной оперативке.
Но это выглядит как чистейший бред на текущий момент. А скорее вброс с целью запугивания
А так значит. Ну даже если такие случаи имели место это ж чистое мошенничество, за которое самих инициаторов посадить можно , во всяком случае проблем им создать выше крыши.
Это не то, что можно применить массово.
Я вчера пол дня общался на тему израильской палестинской войны.
Там такие интересные нарративы.
1) Где вы были 80 лет когда дамбили газу.
2) А на вопрос почему 1000 мирных убили - это хамас защищается а Израиль убивает мусульманских детей.
Меня наверное перенесли из списка "убежавших". Может отписаться от темы?![]()
Якщо ти сюди ходишь регулярно, то напевно помітив, що доки тут обговорюють субсидії, квіточки й рожевих поні, мене тут не має. Як тільки тут приносять російський наратив, не можу здержатись.... сьогодні я зреагував на повістки в Дії й блокування рахунків... не було б його тут й мене б тут не було.... мені пох в якій країні для втікачів кращі подачки...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks