Шура знов))
Я помітила, в якийсь ранок Шура починає ходити по темах у пошуках жертв)) А ця тема особливо приваблива, бо в його голові всі у коричньових пальто, а він Дартаньян)))
Добрий ранок, Шуро))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шура знов))
Я помітила, в якийсь ранок Шура починає ходити по темах у пошуках жертв)) А ця тема особливо приваблива, бо в його голові всі у коричньових пальто, а він Дартаньян)))
Добрий ранок, Шуро))
Саня щас скажу грубость за которую меня здесь не любят. У тебя просто не зависали в банках деньги из-за постановления. Тебе просто не говорила налоговая "Я думаю что счеты которые вы покупаете 10 лет должны были подорожать не на 20 процентов в долларах а вдвое - следовательно налог вдвое" У тебя не отменяли налоговые накладные "потомушо просит начальство" И да ты прав - во дворе наверняка об этом не говорят.
І до чого це все? Ще пару років тому мені тут всі доказували, що корупція то є добре.... Ну добре, так добре....
ЗІ якщо тобі подобається грубість, то в мене є відповідь. В корупційному суспільстві або ти, або тебе, ну це якщо ти граєш в те.... Не я винен в тому, що ти граєш не з тієї сторони....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В школу треба написати на тему Переваги президентської демократії. Переваги парламентської демократії.
І я форма краща для України і чому?
Як на форумі себе відчуваю
Миха, а ты казав ((( до жопы той генератор, если ни мобильные операторы, ни другие не смогут обеспечить интернет постоянный.
Все операторы мобильной связи в Украине не готовы к блекаутам
Нацкомиссия провела 10 внеплановых проверок операторов мобильной связи, выявлены нарушения в компаниях Киевстар, Vodafone Украина, lifecell. В частности, операторы не смогли обеспечить свою автономность и непрерывность предоставления услуг абонентам в течение 3 суток.
Компании должны быть обеспечены достаточным количеством электрогенераторов, ГСМ, автономных источников питания. На устранение недостатков им дали 20 дней.
Может опять к городским телефонным сетям? Он в Англии телефон. будки даже в селах стоят)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks