Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1420 з 2307 ПершаПерша ... 42092013201370141014111412141314141415141614171418141914201421142214231424142514261427142814291430147015201920 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 28 381 по 28 400.

Тема: Перекличка

Дописів
    65 836

Типово

Шура знов))
    Я помітила, в якийсь ранок Шура починає ходити по темах у пошуках жертв)) А ця тема особливо приваблива, бо в його голові всі у коричньових пальто, а він Дартаньян)))
    Добрий ранок, Шуро))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Шура знов))
    Я помітила, в якийсь ранок Шура починає ходити по темах у пошуках жертв)) А ця тема особливо приваблива, бо в його голові всі у коричньових пальто, а він Дартаньян)))
    Добрий ранок, Шуро))
    Що знову? Яких жертв? Тут всі самі себе записали в жертви й тупо бояться реального спілкування.... я то тут до чого.... Ну не цікаво мені про світ розових поні.... тим паче коли тут відверта брехня про реалії України....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Що знову? Яких жертв? Тут всі самі себе записали в жертви й тупо бояться реального спілкування.... я то тут до чого.... Ну не цікаво мені про світ розових поні.... тим паче коли тут відверта брехня про реалії України....
    Може людям просто нецікаво з тобою спілкуватися?
    З позиції обвинувачених незрозумілими персонажами, які в їх житті значать рівно нічого.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 551

Типово

Какая именно брехня? Процитируешь или как обычно будет слив "Та толку, все равно не поймете"? ))))))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Може людям просто нецікаво з тобою спілкуватися?
    З позиції обвинувачених незрозумілими персонажами, які в їх житті значать рівно нічого.
    А я що когось тут заставляю зі мною спілкуватися. Я лише написав, що в Україні не все так погано, як пишуть в цій темі. Я навіть не питаю, то вони з переляку пишуть, чи спеціально розводять паніку....

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Какая именно брехня? Процитируешь или как обычно будет слив "Та толку, все равно не поймете"? ))))))
    Про повістки в Дії, про блокування рахунків.....

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 551

Типово

Про повістки в Дії, про блокування рахунків.....
    А, т.е. ты не читал что пишут в этой теме. Ок, можешь дальше жить в своем вымышленном мире

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    А, т.е. ты не читал что пишут в этой теме. Ок, можешь дальше жить в своем вымышленном мире
    Ну... ну.... це була моя остання відповідь тобі.... в подальшому якщо щось й буде, то лише підйобки.... заїбали сорокарічні діти...

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Читаю вас тут й думаю, як же хреново жити в Україні. Виходжу на двір й дивлюсь, а ні нормально.... А от тим у кого нема можливості все оцінити на місці напевно зовсім тяжко....
    Саня щас скажу грубость за которую меня здесь не любят. У тебя просто не зависали в банках деньги из-за постановления. Тебе просто не говорила налоговая "Я думаю что счеты которые вы покупаете 10 лет должны были подорожать не на 20 процентов в долларах а вдвое - следовательно налог вдвое" У тебя не отменяли налоговые накладные "потомушо просит начальство" И да ты прав - во дворе наверняка об этом не говорят.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Саня щас скажу грубость за которую меня здесь не любят. У тебя просто не зависали в банках деньги из-за постановления. Тебе просто не говорила налоговая "Я думаю что счеты которые вы покупаете 10 лет должны были подорожать не на 20 процентов в долларах а вдвое - следовательно налог вдвое" У тебя не отменяли налоговые накладные "потомушо просит начальство" И да ты прав - во дворе наверняка об этом не говорят.
    І до чого це все? Ще пару років тому мені тут всі доказували, що корупція то є добре.... Ну добре, так добре....
    ЗІ якщо тобі подобається грубість, то в мене є відповідь. В корупційному суспільстві або ти, або тебе, ну це якщо ти граєш в те.... Не я винен в тому, що ти граєш не з тієї сторони....

Дописів
    36 992

Типово

Проблемы жирдяев смитов не волнуют. Ничего нового.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Проблемы жирдяев смитов не волнуют. Ничего нового.
    Так жирдяї тут живуть доволі таки не погано. То не до них приходять, то вони приходять. я ж кажу діти....

Дописів
    65 836

Типово

В школу треба написати на тему Переваги президентської демократії. Переваги парламентської демократії.
    І я форма краща для України і чому?

Як на форумі себе відчуваю

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 551

Типово

Ну... ну.... це була моя остання відповідь тобі.... в подальшому якщо щось й буде, то лише підйобки.... заїбали сорокарічні діти...
    А что ты ожидаешь? Тут обсуждают что будет если примут такой закон, а ты уже приписал что-то свое вымышленное. Как ты там говорил, что не нужно за тебя додумывать, так и за других этого не делай

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

В школу треба написати на тему Переваги президентської демократії. Переваги парламентської демократії.
    І я форма краща для України і чому?

Як на форумі себе відчуваю
    На эту тему ученые: правоведы и политологи договорится не могут...

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Я то же самое сказала, а тут детям задают.

Дописів
    36 992

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Здесь важен не ответ, а вопрос. Дабы дети, хоть на каком-то супер простом уровне, разобрались о чем речь. Будущие избиратели ведь.

Дописів
    65 836

Типово

Миха, а ты казав ((( до жопы той генератор, если ни мобильные операторы, ни другие не смогут обеспечить интернет постоянный.

Все операторы мобильной связи в Украине не готовы к блекаутам

Нацкомиссия провела 10 внеплановых проверок операторов мобильной связи, выявлены нарушения в компаниях Киевстар, Vodafone Украина, lifecell. В частности, операторы не смогли обеспечить свою автономность и непрерывность предоставления услуг абонентам в течение 3 суток.

Компании должны быть обеспечены достаточным количеством электрогенераторов, ГСМ, автономных источников питания. На устранение недостатков им дали 20 дней.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 404

Типово

Может опять к городским телефонным сетям? Он в Англии телефон. будки даже в селах стоят)

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Здесь важен не ответ, а вопрос. Дабы дети, хоть на каком-то супер простом уровне, разобрались о чем речь. Будущие избиратели ведь.
    Оно то может и так, но я вижу в глазах только разброд и шатания))

Сторінка 1420 з 2307 ПершаПерша ... 42092013201370141014111412141314141415141614171418141914201421142214231424142514261427142814291430147015201920 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті