| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ще трохи обнадійливого на ніч -
У Криму відбудеться грандіозний фінал війни
Про це пише Deutsche Welle. За даними видання:
- Найсучасніші комплекси російського ППО явно не здатні перехоплювати західні крилаті ракети.
Атака по штабу Чорноморського флоту Росії ("священний" військовий об'єкт у Криму) - це повна катастрофа для Росії.
- Всі авіаудари по Україні координуються з аеродромів у Криму.
- Якщо такий розвиток подій у Криму продовжиться, то не пізніше весни настане переломний момент у війні.
В принципі, це той випадок, коли мені нема чого додати https://t.me/NazarPrykhodkoPlus/28292
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Да я им сегодня так задания у себя открывала,фоткала и отправляла. Вот тоже пока только что курила,подумала что наверно проще мне скачать и им переслать.
Завтра посмотрим. Или сегодня ночью)
Первая мысль была откопировать на сканере учебник и отправить. Сейчас думаю можно найти вариант попроще.)
Та ну вы пока скопируете, замучаетесь)) Вот Мерзляк: https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/publ...%96%D0%BD..pdf
Это сайт минобразования, пусть попробуют скачать оттуда
Я как раз отсюда им и отправляла. Задания с 64 ...)
Посмотрела - такая муть... с этими линиями. Хотя учебник,как по мне достаточно удачный. Правда я так и не поняла почему в нем пишут " розгляньте рисунок...." малюнок же должно быть.
Вот у них отсюда же почему-то и не скачивается. Хз почему.
Ладненько разберемся. Спасибо!)
Востаннє редагував Антуриум: 30.09.2023 о 21:29
А скільки нісенітниць було від ТЕБЕ на адресу РІЗНИХ форумчан! Пропоную тебе за них взагалі втопити.
ху.йло.
І знову для Аглаї лише МАРГРЕТ не повинна "кавєркать язик"(с). А майже всьому бидло-стаду МОЖНА - їй це не заважає. Бо своє їй не смердить.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Бзднуло найбільше брехло форуму.
Коли це відсутність в тебе мозку стала ознакою брехні Маргрет?Там одних дат еміграціі з України було штук п'ять.) І стільки ж разів змінювалась кількість синів,дочок і інших родичів.
"Ніщо так не об'єднує двох, як бажання обісрати третього"(с)
Вас, як я бачу, вона вже засмоктала.
Оу, уже пошли призывы прильнуть к парашакрылу.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
А ще про Авгієві стайні, Олега Скрипку, Майкла Джексона, "Байрактари", Василівську область і ще про багато чого. А також про розум та совість.
А купити грошей немає? Всі на Майорці просадила?математику 5 класс Мерзляка одолжить
Ви шо! Це надто складно для неї!
І чому я не здивована?Допис від Антуриум
Знову баба пігулку забули випити? Старість не радість.
То просто ваше бидло-стадо завжди бачить те, що ХОЧЕ бачити, а не що є насправді.
Шановна Deutsche Welle, нагадайте там пану Олафу: аби розвиток подій продовжився, дуже потрібні ракети замість поглиблення підтримки з трибун.Про це пише Deutsche Welle. За даними видання:
- Якщо такий розвиток подій у Криму продовжиться, то не пізніше весни настане переломний момент у війні.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks