| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так, згодна, Ви написали перл: в Вашій реальності герої під час зйомок МОВЧАТЬ - слова їм потім озвучкою додають.А губи рухатися заставляють комп'ютерною графікою, як я розумію.
Щоб бодай трохи зрозуміти, про що я пишу, достатньо подивитися знаменитий фільм "За двома зайцями", який, як відомо, було знято УКРАЇНСЬКОЮ мовою і лише пізніше дубльовано кацапською. При цьому УВАЖНИЙ глядач помітить, що в багатьох моментах губи героїв рухаються НЕ "В ТАКТ" кацапським словам. Але то я про уважних глядачів - аглаї такими не є.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Капець! Схоже, Аглаю курка вкусила.
Хоч би трохи розібралася, як знімають фільми, перш ніж щось ляпати.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Так в этом и есть искусство озвучивания на другом языке (и даже на своем) - чтобы артикуляция совпадалаМежду прочим, если одного артиста озвучивает другой, тоже надо подстраиваться, темп речи у каждого свой. Это работа, она занимает много времени))
Алаверды: вы обижаетесь на правду , когда понимаете, что написано о... вас. Никто и не видит, только вы. Своё, о себе.
Я ведь неоднократно писала, что мне с преподавателями и учителями везёт и везло всегда ).
А вы цепляетесь, цепляетесь...видя что-то своё, не моё).
Тоже без обид)), как же иначе)?
дави их Александрович)))
"М’яко кажучи, ганебне рішення. Непрофесійне. Не погоджене з урядом. Ми не можемо і не будемо сприймати спокійно такі рішення. Уряду доручено представити рішення у відповідь. І вони будуть", - сказав він.
Джерело: https://censor.net/ua/n3428301
Мой отец прекрасно знал человека в чьей квартире снимались эпизоды фильма (кажется "Родня"). Вот режисеру понравился вид из окна.
И насчет озвучки. Постозвучка - удел дорогого кино. Сериалы, телефильмы и малобюджетные пленочники снимаются сразу со звуком. Да, если при монтаже что-то не устроит, то могут переозвучить. Но это касается отдельных эпизодов.
не кажучи вже про те, що актори час від часу закохуються в партнерів по фільмам
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Во-первых есть направленные высокочувствительные микрофоны. Лишнее потом проще убрать специализированной программой.
Во-вторых микрофон, который на штанге подвешивается вверху, выше линии съёмки.
Иногда, этот микрофон видно в кадре.
Да, потом звук надо сводить, но это работа одного человека или специализированной студии, но все равно дешевле чем полноценная постозвучка.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks