| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував ashim1990: 14.04.2023 о 23:19
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Бачу, у зебидло-стада все, як і завжди: підвісили віслюкам над мордами чергову морквину з лайна - вони із задоволенням її зжерли.Прям так і бачу, як Порох, який заробляє мільярди на "Рошені", ганяє цигарки заради якихось там пару сотен тисяч баксів.
При чому, судячи з рівня оргазму драних курок, ганяє дуже давно. А піймали лише зараз.
Зараз, коли у зелені вже почалася передвиборча кампанія і питання знищення головного конкурента стоїть гостро, як ніколи!
Але найцікавіше, ХТО спіймав: РУМУНІЯ, в якій проросійського не менше, ніж в Угорщині! Але зелені вівці із задоволенням жеруть чергове лайно.Завтра їм скажуть, що Порох тримає купу борделів по всій Україні - зебидло ПОВІРИТЬ в це. Скажуть, що в цих борделях працюють всі його родички, знайомі та членкині "ЄС" - зебидло ПОВІРИТЬ в це. А потім їм скажуть, що він готує напад на Байдена, щоб припинити постачання зброї в Україну, - вони і в це ПОВІРЯТЬ. Вони повірять в БУДЬ-ЯКУ х.ню про Пороха, навіть не намагаючись позичити в когось мозок та бодай трохи ПОДУМАТИ.
І вони ще відкривають свої ротяки у бік кацапі, які ТАК САМО вірять ВСЬОМУ, що їм на лопаті подає пропаганда!
Нащо зестаду РІЗНІ точки зору? Нащо їм щось ВИВЧАТИ? Їм Бєня в методичках все написав!На жаль, ефект Данінга-Крюгера сьогодні дуже поширений, і не лише в Україні. У нас люблять судити про щось, а не аналізувати. Люблять казати "Так це ж на телебаченні сказали", "це було в інтернеті" та "мені знайома сказала у якої брат в СБУ". А телевізор, інтернет та знайомі це ж правда в остаточній інстанції. Мене життя навчило багато чому від критичного мислення до розуміння того, що треба уважно чути та вивчати різні точки зору та лише потім робити висновки. А ще життя навчило мене іронії та вмінню не поспішати з висновками. Мабуть тому я такий заздрісний і мене вже не змінити.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Яка шикарна характеристика твоїх, циферного алкаша та драної курки висерів у бік Пороха! Навіть я краще не описала б ваше блювотіння! Браво!Допис від Рикошет
Ні, ми, на жаль, не знаємо. І Європа не знає. І Штати. А ваше бидло-стадо знає. І саме тому всі п'ять років срало у бік Пороха, який, як вам здавалося, не робив цього.Допис від Антуриум
Та ти шо??? Серйозна???Допис від Антуриум
А чого ж тоді ваше бидло-стадо ВИМАГАЛО цього від Пороха? Клоун НЕ МОЖЕ це все знищити "щелчком пальцев"(с), а Порох МІГ??
Війна в нас триває вже ДЕВ'ЯТЬ років, рашистка!Допис від Антуриум
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks