| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Походу.
На встрече сегодня с этими работниками рта/лица и остальным - любимыми инфлюэнсерами (блохерами) Миша Подоляк четко сказал - война в этом году закончится!
Они уже что то знают?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Труху дуже курка драна любить, лише його і читає, ще й сюди тягне.Я завжди казала, що вона рашистка.
Саме тому ваше бидло-стадо хіба що не кожного опонента посилає до психіатра, діагнози ставе (НЕ МАЮЧИ диплому психіатричного факультету медичного інституту), Галька так навіть в особистих повідомленнях свою подругу піарить. І при цьому жоден з вас жодного разу НЕ ПОДУМАВ такого про самого себе. Дякую за правду!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ні, у рашапропагандонів тєлєк показує все, ОКРІМ марафону:
Бо в них не те, що розуму, а навіть очей НЕМАЄ. Інакше помітили б, що фільми йдуть по "1+1 УКРАЇНА", а не по звичайному "1+1", на якому транслюють виключно МАРАФОН і нічого іншого. Те ж саме можна сказати і про багато інших каналів. Але все це дуже складно для форумських рашапропагандонів з курячим мозком, для них набагато легше просто в черговий раз без приводу обісрати опонента.
Шкода, що тобі микати немає, чого.
Чия б корова мичала!Жрать ото шо ты показываешь,могут только те,кто такое видит.
Звісно. Бо ваше бидло-стадо не знає, що таке Гугл, і не вміє ним користуватися.кроме вас с возаром,тут никто даже не представляет,где ты все это дерьмо откапываешь.
Точно "об стенку" ((.
Да, изначально я ищу на украинском. Что не так?
Я вас не просила подсказывать, где мне искать.
Я вас вообще ни о чем не просила и непонятно, чего вы влезли, ведь вы не в теме )).
Речь была о том, что поиск в гугле на украинском языке очень уступает поиску на русском. К сожалению.
Как слышно, алё?
При чем тут ваш английский? Не о нем речь.
и полная калька с рашаканалов.
хорошая новость - скоро оне все сдохнут.
о гандоне, для которого Украина "недострана 404" я уже либо хорошо, либо ничего. то есть, ничего. ибо он сдох. из под его акка пишут прокси. похороны были вчера. вместе с красным мясом в зубах, хером за щекой и залупой на воротнике из кожзама.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Оркини скиглять:
нетреба скігліті (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks