| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
а чому, якщо це було вороже ІПСО, комітет ВР, в той же день, після поширення інформації, визвав Рєзнікова на засідання?
а Арахамія сказав, що Рєзніков буде переведений на іншу посаду і це питання вже вирішений факт?
це що получається по вашій логіці.... хто у нас повівся на вороже ІПСО?
А чому я повинен щось відповідати за Арахамію? Тим паче що він збрехав.
ЗІ Якщо це цікаво, то скажу, що почув на це питання від Буданова. Ну в сенсі йому таке питання задали й він відповів. Він сказав, що твітер чи телеграм чи ФБ навіть Арахамії не є офіційним джерелом, й він там може казати що завгодно, але він Буданов, те коментувати не буде...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ну от бачите, навіть гілки влади не можуть розібратися де ІПСО, а де ні)
а от результати витоку цієї інформації- гарні
призначено трьох нових заступника Рєзнікова, замість одіозних, і один з них Дейнега- він відповідатиме за цифрову трансформацію МО, що повинно призвести по повної прозорості діяльності МО, тому що більшість процесів буде цифровізовано, щоб уникнути людського впливу
а також поновлено публкацію закупок МО в Прозорро
а ви кажете не критикувати)
Шото совсем плохо дела у адептов раз по сотому кругу яйца по 17 жуют.)
надо создать отдельную ясельную политическую ветку))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks