Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1964 з 2284 ПершаПерша ... 96414641864191419541955195619571958195919601961196219631964196519661967196819691970197119721973197420142064 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 39 261 по 39 280.

Тема: Балаканина - 4

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    тут нужно уточнение, что значит:"Против нынешней власти" и за что вы призываете наказать человека, в демократической стране, выражающей свои мысли
    Ну доки то "мьісли" то карати як би й не має за що. Але коли ті "мьісли" переходять в дії, от тут є варіанти. Й агітація проти влади воюючої країни, то вже можуть бути й дії... А дописи в публічному просторі, яким є даний форум, проти влади можна розцінити й як агітацію....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 411

Типово

В Грузии срок допустимого пребывания украинцев на территории страны без виз продлили с года до двух. Соответствующее постановление № 81 вносящее правки в постановление № 255 от 5 июня 2015 года приняло правительство Грузии.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    В Грузии срок допустимого пребывания украинцев на территории страны без виз продлили с года до двух. Соответствующее постановление № 81 вносящее правки в постановление № 255 от 5 июня 2015 года приняло правительство Грузии.
    хм...
    моя племяшка там жила весь карантин, начало войны, пока туда не повалили из рашки...в итоге аренда выросла в разы, навезли кучу российского товара и ввозят регулярно, в кафе часто русская речь и музыка - они же вне политики -..... вернулась недавно в Украину , уж очень россии там много сейчас ...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Вони теж були не "за" діючу українську владу.... https://t.me/voynareal/52406

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ну доки то "мьісли" то карати як би й не має за що. Але коли ті "мьісли" переходять в дії, от тут є варіанти. Й агітація проти влади воюючої країни, то вже можуть бути й дії... А дописи в публічному просторі, яким є даний форум, проти влади можна розцінити й як агітацію....
    ну яка ж це агітація і до чого- сварка з однофорумчанами?
    констатація фактів та пересказ новин, які і так є у нашому інформаційному просторі теж агітацією важко назвати
    з таким же успіхом, всіх хто критикував Порошенко с 2014 по 2019 рік, теж треба було здавати до СБУ
    тіко Їзраіль постійно знаходиться в стані війни і в них незаборонені навіть мітинги та працюють опозиційні ЗМІ

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

ну яка ж це агітація і до чого- сварка з однофорумчанами?
    констатація фактів та пересказ новин, які і так є у нашому інформаційному просторі теж агітацією важко назвати
    як на мене то не дуже. Що з цього приводу можуть вирішити ті кому це вирішувати, я не знаю....
    ЗІ але відверто заявляти що ти "не за" діючу влади воюючої країни, то вже занадто як на мене. Хоча я вважаю себе доволі таки цинічним...

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Аха-ха, за думкою зе-адептів (шурікіГ, сміт, юстас ...) всіх, хто не любить Зеленського - до СБУ!
    Цікаво, де ж зараз бувший очільник СБУ, друг дитинства 1-ї особи, лейтенант Баканов, пригрівший держзрадників у відомстві?
    зачем клевещете...? думаете забыли как вы поддерживали своими действиями слова экзархова, что мол наконец то орки перестали тупить и начали воевать... или не видно как рьяно поддерживаете любые ВБРОСЫ... да да вбросы а не здоровую критику власти... критика и вбросы - это разные понятия... совсем разные... вот и секрет реакции пользователей форумчан на вас
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 411

Типово

видать кто то за подработку взялся, канал с 1600 подписчиками продвигать)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 411

Типово

восхищённый болгарин™
    @dedzaebal
    Жительница Омска умерла, подавившись блинами на конкурсе поедания блинов в санатории.

Блять простите я ору(с))))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

як на мене то не дуже. Що з цього приводу можуть вирішити ті кому це вирішувати, я не знаю....
    ЗІ але відверто заявляти що ти "не за" діючу влади воюючої країни, то вже занадто як на мене. Хоча я вважаю себе доволі таки цинічним...
    ну я теж не голосовувала за нинішню владу, але я не поїхала з країни після 24.02.22, я була морально готова взяти зброю в руки і піти захищати свій рідний Дніпро
    і мені було і зараз байдуже хто буде зі мною в окопі за політичними ознаками, головне, щоб він чи вона добре робили свою справу та вбивали русню
    якось так

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    зачем клевещете...? думаете забыли как вы поддерживали своими действиями слова экзархова, что мол наконец то орки перестали тупить и начали воевать... или не видно как рьяно поддерживаете любые ВБРОСЫ... да да вбросы а не здоровую критику власти... критика и вбросы - это разные понятия... совсем разные... вот и секрет реакции пользователей форумчан на вас
    СлушайТЕ, хорош врать и манипулировать.

А ну-ка приведиТЕ цитату моей поддержки. А то я что-то не помню, чтобы вообще высказывалась на эту тему.
    Востаннє редагував Манула: 27.02.2023 о 16:45

Дописів
    33 585

Типово

кроме шакалиного ггг услышать от вас что-либо сложно, так как кроме как гггг ничего в голове больше нет, по любому поводу?
    для вас?
    для вас - ничего))).

тупость свою придержите, а то сильно завышенные ожидания))).
    корм должен быть в коня))).

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

ну я теж не голосовувала за нинішню владу, але я не поїхала з країни після 24.02.22, я була морально готова взяти зброю в руки і піти захищати свій рідний Дніпро
    і мені було і зараз байдуже хто буде зі мною в окопі за політичними ознаками, головне, щоб він чи вона добре робили свою справу та вбивали русню
    якось так
    Не голосувати за діючу владу, й дискредитувати діючу владу під час війни, це не одне й теж саме....

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

.
    Да ну, даже если это сознательная работа на врага (что в данном случае конечно не так), этим людям нечего боятся пока не начнут брать за жопу какие-то срущие на власть СМИ. А те СМИ работают спокойно. Так что критикуй что хочешь и кого хочешь.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 411

Типово

якось так
    "несовки" и "некомса" считают, что "за Родину", без "за Сталина" - низачод))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    для вас?
    для вас - ничего))).

тупость свою придержите, а то сильно завышенные ожидания))).
    корм должен быть в коня))).
    смех без причины... ну вы знаете

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    Да ну, даже если это сознательная работа на врага (что в данном случае конечно не так), этим людям нечего боятся пока не начнут брать за жопу какие-то срущие на власть СМИ. А те СМИ работают спокойно. Так что критикуй что хочешь и кого хочешь.
    Воно трішки не так працює. Беруть за сраку не ЗМІ, а їх співробітників. ЗМІ в буцигарню не закриєш. А співробітників таки закриєш...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Воно трішки не так працює. Беруть за сраку не ЗМІ, а їх співробітників. ЗМІ в буцигарню не закриєш. А співробітників таки закриєш...
    ну неважно, не происходит этого

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    ну неважно, не происходит этого
    Майже кожний день читаю в ТГ, як повязали тих чи інших агітаторів. Навіть в нашій області. Навіть в Дніпрі....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Не голосувати за діючу владу, й дискредитувати діючу владу під час війни, це не одне й теж саме....
    доволі тонка грань між цими поняттями
    дані про закупівлі Міноборони по завищенним цінам продуктів для ЗСУ- це дискредитація діючої влади чи турбота про те, що гроші держбюджету осідають в кишенях корупціонерів?

Сторінка 1964 з 2284 ПершаПерша ... 96414641864191419541955195619571958195919601961196219631964196519661967196819691970197119721973197420142064 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті