| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
автор судження каже нам:
"80ті 20го сторіччя для мешканців СРСР були зламом соціалістичних принципів, розквіту свободи ЗМІ, читання "взапой" забороненого, вивчення основ єкономіки та іншого, так що не такі вже й погані часи))"
Стус помирає в катівні від катувань у 1985му
з Афганістану совок виходить у 1989му
чи ви і Глобус - один автор?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Я и мои друзья всечтим (с)
ЗЫ Откинувшемуся Смиту особоприятно
https://twitter.com/StarshinaZapasa/...bt9vPXAvQ&s=19
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Возар, когда тебя рашисткого пропагандона будут вести на расстрел вместе с такими же свинособаками...я обязательно с удовольствием прийду посмотреть и поучаствовать...а пока кизди, набирай себе баллы...
Генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг выразил скептицизм по поводу плана Китая прекратить войну в Украине, утверждая, что Пекин «не заслуживает большого доверия».
«По предложениям и моментам, представленным Китаем, прежде всего: Китай не заслуживает большого доверия, потому что они не смогли осудить незаконное вторжение в Украину. Кроме того, они подписали за несколько дней до вторжения соглашение о безграничном партнерстве с Россией», – сказал он журналистам в Таллине, сообщает агентство AFP.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks