| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
зачем спорить... воруют ли на закупках? да воруют и всегда воровали и пока питарасов к стенке ставить не будут или хотя бы садить, будут и дальше воровать... кто эти люди которые занимаются закупками, сколько они на этом месте работают... вот это мне интересно... очень хотелось бы весь послужной список увидеть...
вопрос почему не садят, совсем не интересен, ведь элементарно же - создано коррупционно - феодальное общество и похоже что у зе яиц только на хуиило и хватило... местные глисты пострашнее... к сожалению это так
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А што случилось?
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Разброд и шатание у ховрашні.
Я не вірила що колись їм розвидниться крізь божу росу)
Востаннє редагував Мафальда: 27.01.2023 о 20:19
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
а вот и любители... тьфу ты, прохфффессионалы уринотерапии высказались))) и как всегда через призму своей действительности...![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Чувак сделал карту укрепрайонов русни. Познавательно.
https://www.google.com/maps/d/u/0/vi...296345412&z=12
тобто зробити колаж куратори спромоглися, а додати у колаж відповідь з цієї ж статті - не спромоглися?
знайти ж її не важко: САУ «Богдана»: чому зупинились випробування української гаубиці калібру НАТО?
як і відповідь прямо у тексті:
нагадаю для декого: до 2022го року у України не було ані на озброєнні, ані виробництва снарядів 155го калібру (тобто, стандарту НАТО).Чому зупинились випробування «Богдани»?
Але у 2019 році випробування фактично зупинились. Вже майже рік «Богдана» не виїжджала з цього цеху, а контракт між Міністерством оборони України і Краматорським заводом – заблоковано. Все через постачання боєприпасів для подальших випробувань
питання у відповідь: а до чого тут у колажі присобачена друга частина з фінансування?
з'явилися такі снаряди, продовжилося фінансування САУ під такі снаряди (ще навесні минулого, 2022 року, наскільки повідомили).
зрада то, власне, у чому?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
А ваши кураторы вам цитатку скинули а вам ума все прочитать не хватило? )) Даю полную версию. Ну как вы хотели. А зря ))
На підприємстві стверджують, що Міноборони переклало на них відповідальність за закупівлю снарядів. Процес затягнувся, оскільки раніше в Україну таких боєприпасів не постачали. Мова про калібр 155 міліметрів – це калібр НАТО. Українська армія використовує калібр 152 міліметри. Зрештою строки контракту були зірвані, але боєприпаси все-таки купили і вже можна починати попередні випробування, а потім і державні.
«Неодноразові наші звернення до Міністерства оборони не принесли успіху. У вересні минулого року ми були змушені звернутися до суду, щоб змусити Міністерство оборони підписати додаткову угоду, яка пролонгує дію контракту. На сьогоднішній день у нас є позитивне рішення двох апеляцій щодо цього питання і ми чекаємо підписання додаткових угод, які пролонгують дію контракту з боку Міністерства оборони. Як тільки ці додаткові угоди будуть підписані, ми негайно виїдемо на попередні випробування» – додає Віталій Загудаєв.
ЗЫ Сука, через суд заставляли зеленое Минобороны дать денег на завершение испытаний!!!! Через суд!!!
Востаннє редагував Vozar: 27.01.2023 о 21:06
А воронежское косноязьічное придумало новьій фразеологизм (на самом деле нет)
Так не работает: лепить слова и типа оп! получился текст.
Призма может бьіть восприятия
Призма действительности ето примерно как пузьірь намерения или куб фантазий
Штож русский папаня-то не передал язьік дедов?
Востаннє редагував Мафальда: 27.01.2023 о 23:14
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Ну вот же!!!
Спецслужби Росії готують чергову спецоперацію з дискредитації Резнікова, Малюка і Єрмака, – ГУР
Можна расходится ))
дискредитація, але замів на всяк випадок звільнемо))
Дубль.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks