Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1579 з 2284 ПершаПерша ... 579107914791529156915701571157215731574157515761577157815791580158115821583158415851586158715881589162916792079 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 31 561 по 31 580.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 951

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    в городе, где крупнейшая синагога и взошла звезда Игоря Валерьевича такие вопросы отдают пошлостью.
    Ахаха

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    ломка ломкой ,а интересно остались те кто пользуется платными функциями форума - той же рекламой. помню периодически в темах разных предупреждения форумчанам от модераторов - или плати или убирай рекламу. Денежки вернут за простой или
    думаю нужно повысить расценки
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    новина то хороша, але коли про таке розвідка розповідає, а не політики, то щось нове.
    ну добре, значит на наступному Рамштайні мабуть дійсно вже літаки будуть обговорюватися.
    на этом рамштайне не дали танков, на том не дадут самолеты(с)
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    3 980

Типово

По поводу танков даже начинает закрадываться подозрение. А может они не так хороши в деле как обещает реклама? Раз уж немцы не горят желанием испытать их в реальном бою...

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

там написано, що буде оскаржувати як фізична особа . Не як посадова.

Ви бачили постанову про штраф? Як саме вона виписана? Я ні.
    Якщо є порушення, то вірно робить. Ми ж за законність в першу чергу, чи як?

Ось і подивимось, що з цього вийде.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Оспаривать через суд Терехов будет повторный штраф.

Дописів
    8 967

Типово

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Це не наша провина, що ви, хлопці, продавали у країни третього світу вироби своєї оборонної промисловості для отримання прибутку замість того, щоб розбудовувати власні Збройні Сили. Навіть після семи років з початку цієї війни ви продовжували це робити. Ви виробляли ракети дальнього радіуса дії. Однак зробили лише чотири штуки. А тепер кажете, що ми вам даємо недостатньо. Але це ви ж не робили нічого, щоб у вас це все було. Ви маєте стидатися.

Ви б могли б робити бойові машини піхоти, причому набагато кращі за Bradley. У вас були для цього технології. Але ви цього теж не робили. Тому не звинувачуйте нас. Я вже мовчу про те, що ви не мобілізувалися й не готувалися, коли ще за шість місяців до вторгнення були очевидні всі ознаки майбутньої війни.

Президент аналітичного центру Potomac Foundation, відомий американський військовий експерт з питань оборони, військової стратегії, ядерної зброї та національної безпеки, професор Філліп Карбер
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    33 665

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    По поводу танков даже начинает закрадываться подозрение. А может они не так хороши в деле как обещает реклама? Раз уж немцы не горят желанием испытать их в реальном бою...

хотелось бы думать, что это неудачная шутка).

политика Германии такая давно, вспомним "ливерную колбасу",
    надо быть наивным до горя, чтоб этого не заметить.

Дописів
    84 387

Типово

-- а чого ви не надсилали нам зброю?
    -- куди, в Буковель?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Це не наша провина, що ви, хлопці, продавали у країни третього світу вироби своєї оборонної промисловості для отримання прибутку замість того, щоб розбудовувати власні Збройні Сили. Навіть після семи років з початку цієї війни ви продовжували це робити. Ви виробляли ракети дальнього радіуса дії. Однак зробили лише чотири штуки. А тепер кажете, що ми вам даємо недостатньо. Але це ви ж не робили нічого, щоб у вас це все було. Ви маєте стидатися.

Ви б могли б робити бойові машини піхоти, причому набагато кращі за Bradley. У вас були для цього технології. Але ви цього теж не робили. Тому не звинувачуйте нас. Я вже мовчу про те, що ви не мобілізувалися й не готувалися, коли ще за шість місяців до вторгнення були очевидні всі ознаки майбутньої війни.

Президент аналітичного центру Potomac Foundation, відомий американський військовий експерт з питань оборони, військової стратегії, ядерної зброї та національної безпеки, професор Філліп Карбер
    Это кусок.
    А вот полный текст интервью:
    https://fakty.ua/414013-v-konce-leta...-fillip-karber
    Он говорит, что все они ошибались в оценке х*йла и его конченой армии.
    Востаннє редагував Lenuhen: 22.01.2023 о 18:18

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Хто там в нас тепер форумом "руліт"? Передайте йому, що мій бан скінчився, а значить, можна вже, щоб форум ПРАЦЮВАВ.
    А взагалі цікава ситуація. Бувально вчора, копирсаючись у своєму компі, я надибала статтю, яку скачала ще цілих 8 років тому. Скачала і... забула про неї. А вона дуже цікава: про те, як правильно формулювати свої бажання, щоб вони ЗБУВАЛИСЯ. Правда, ЯК САМЕ ти отримаєш бажане - то вже інша справа. Наприклад, можна забажати мати власну квартиру і отримати її... У СПАДЩИНУ. Це я до чого згадала? Якихось пару тижнів тому одне хворе на голову маля репетувало на весь форум, що навіки позбавить його мене. І це його бажання ЗБУЛОСЯ: він позбавив форум мене. А заразом і РЕШТИ форумчан. "Совпадєніє? Нє думаю"(с) Це шикарний доказ того, що він ПРАВИЛЬНО сформулював своє бажання! "Дякуємо! Дякуємо!"(с)
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    в период с 2014 по 2019 год танков было продано 107 штук и те контракты, которые можно было не выполнять- не выполнялись, но это ж не интересно правда?
    Щоб це зрозуміти, треба стати патріотом УКРАЇНИ. А у випадку циферних алкашів та курок це апріорі НЕМОЖЛИВО.
    Цитата Допис від Ежыг Переглянути допис
    А можно вопрос на засыпку, кому принадлежит этот форум сейчас? Там партия, хуяртия, ну или просто Васе с соседнего подьезда...))
    "Какаяразница?"(с)
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    последние 7-8 лет ЕЙ, кого нельзя цитировать
    Тобі знов крапельницю забули поставити?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Это кусок.
    А вот полный текст интервью:
    https://fakty.ua/414013-v-konce-leta...-fillip-karber
    Он говорит, что все они ошибались в оценке х*йла и его конченой армии.
    Спасибо, интересно.

Он вообще о многом там говорит. Больше о войне, расстановках и перспективах, к счастью. Нежели о "нетаких хлопцах".

Но мне кажется, что ситуацию с Беларусью и мобилизацией в пидораше он оптимизирует((. Возможно, не зная реалий.

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Спасибо, интересно.

Он вообще о многом там говорит. Больше о войне, расстановках и перспективах, к счастью. Нежели о "нетаких хлопцах".

Но мне кажется, что ситуацию с Беларусью и мобилизацией в пидораше он оптимизирует((. Возможно, не зная реалий.
    Ну остальное он не сильно оптимистичен:
    "Вони вже фактично забрали більшу частину вашого півдня і вашу індустріальну зону. Ви вже зазнали великих втрат. І хоча вони не виграли, така ситуація, на мій погляд, ставить вас у дуже вразливе становище. Тому що це дає їм ще більший плацдарм для майбутніх наступальних операцій."
    Горькие слова(( И вот это:
    "Росіяни досі мають перевагу в повітрі, і ми маємо подумати, як зробити так, щоб Україна змогла протистояти цьому. Мені здається, що наразі Захід не думає про цю проблему активно. Але з перевагою росіян в повітрі ситуація завжди може змінитися на гіршу. Вони можуть робити жахливі речі. Вони вже вчинили масові вбивства, вже знищили деякі міста і перетворили їх на пил. І можуть продовжувати це робити."
    Не знаю, надо ли было это озвучивать. И так на душе паршиво, еще и он.
    Востаннє редагував Lenuhen: 22.01.2023 о 20:56

Дописів
    9 040

Типово

А вот насчет переговоров согласна с тем, что он сказал. Это для тех, кто до сих пор считает, мол, надо садиться за переговоры.
    "Якщо ми продовжуємо вірити, що підпишемо угоду з цим хлопцем і він буде її дотримуватися, то такого не буде. І це виклик для України. Якби це залежало від мене, я б ніколи не погоджувався на будь-яке припинення вогню. Якщо це станеться, вони просто зміцнять свій контроль над новими окупованими областями, і це дасть їм час залучити додаткові резерви. Припустимо, що обидві сторони погодилися на припинення вогню і це буде тривати довше, ніж кілька тижнів. Це піде на користь в першу чергу росіянам, які будуть активно мобілізуватися."

Звідки Ви
    ДнепрCity
    Дописів
    16 965

Типово

Паршивое - не то слово. Вчера-сегодня в нескольких каналах написали, что продвинулись в Запорожской области
    кто здесь?(с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Ну остальное он не сильно оптимистичен...
    так отож.
    А учитывая, что он оптимистичен там, где точно нет места оптимизму, так и вообще.

Отсюда делаем предположение: не шарит.

И так на душе паршиво, еще и он.
    Да. Так это норма. Странно, если бы иначе.
    Мы свое 14 января долго еще...

Еще учитывая, что одни свои в Харьковской, другие в Запорожской, третьи в Беларуси...ну имеем что имеем. Пока так, да. Трымаемося.

А мне еще вчера Латынину подкинули. Послушала. Ну она, ясен пень, о своем страдает. Но , поковырявшись в её говорильне и выбрав ,что сумела, я тоже оптимизма пока не вижу.

Что ж. Паршиво сейчас, значит будет лучше потом. Помним это.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 518

Типово

Не знаю, надо ли было это озвучивать. И так на душе паршиво, еще и он.
    Так не надо все читать! Выше главадепт выложил нужную цитату. Ею и необходимо ограничиться.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    так отож.
    А учитывая, что он оптимистичен там, где точно нет места оптимизму, так и вообще.

Отсюда делаем предположение: не шарит.

Да. Так это норма. Странно, если бы иначе.
    Мы свое 14 января долго еще...

Еще учитывая, что одни свои в Харьковской, другие в Запорожской, третьи в Беларуси...ну имеем что имеем. Пока так, да. Трымаемося.

А мне еще вчера Латынину подкинули. Послушала. Ну она, ясен пень, о своем страдает. Но , поковырявшись в её гвоорильне и выбрав ,что сумела, я тоже оптимизма пока не вижу.

Что ж. Паршиво сейчас, значит будет лучше потом. Помним это.
    Интервью Назарову? Не слушать? Я включила и свет вырубили.

Сторінка 1579 з 2284 ПершаПерша ... 579107914791529156915701571157215731574157515761577157815791580158115821583158415851586158715881589162916792079 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті