| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По поводу танков даже начинает закрадываться подозрение. А может они не так хороши в деле как обещает реклама? Раз уж немцы не горят желанием испытать их в реальном бою...
Оспаривать через суд Терехов будет повторный штраф.
Це не наша провина, що ви, хлопці, продавали у країни третього світу вироби своєї оборонної промисловості для отримання прибутку замість того, щоб розбудовувати власні Збройні Сили. Навіть після семи років з початку цієї війни ви продовжували це робити. Ви виробляли ракети дальнього радіуса дії. Однак зробили лише чотири штуки. А тепер кажете, що ми вам даємо недостатньо. Але це ви ж не робили нічого, щоб у вас це все було. Ви маєте стидатися.
Ви б могли б робити бойові машини піхоти, причому набагато кращі за Bradley. У вас були для цього технології. Але ви цього теж не робили. Тому не звинувачуйте нас. Я вже мовчу про те, що ви не мобілізувалися й не готувалися, коли ще за шість місяців до вторгнення були очевидні всі ознаки майбутньої війни.
Президент аналітичного центру Potomac Foundation, відомий американський військовий експерт з питань оборони, військової стратегії, ядерної зброї та національної безпеки, професор Філліп Карбер
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
-- а чого ви не надсилали нам зброю?
-- куди, в Буковель?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Это кусок.
А вот полный текст интервью:
https://fakty.ua/414013-v-konce-leta...-fillip-karber
Он говорит, что все они ошибались в оценке х*йла и его конченой армии.
Востаннє редагував Lenuhen: 22.01.2023 о 18:18
Хто там в нас тепер форумом "руліт"? Передайте йому, що мій бан скінчився, а значить, можна вже, щоб форум ПРАЦЮВАВ.
А взагалі цікава ситуація. Бувально вчора, копирсаючись у своєму компі, я надибала статтю, яку скачала ще цілих 8 років тому. Скачала і... забула про неї. А вона дуже цікава: про те, як правильно формулювати свої бажання, щоб вони ЗБУВАЛИСЯ. Правда, ЯК САМЕ ти отримаєш бажане - то вже інша справа. Наприклад, можна забажати мати власну квартиру і отримати її... У СПАДЩИНУ. Це я до чого згадала? Якихось пару тижнів тому одне хворе на голову маля репетувало на весь форум, що навіки позбавить його мене.І це його бажання ЗБУЛОСЯ: він позбавив форум мене. А заразом і РЕШТИ форумчан.
"Совпадєніє? Нє думаю"(с) Це шикарний доказ того, що він ПРАВИЛЬНО сформулював своє бажання!
"Дякуємо! Дякуємо!"(с)
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну остальное он не сильно оптимистичен:
"Вони вже фактично забрали більшу частину вашого півдня і вашу індустріальну зону. Ви вже зазнали великих втрат. І хоча вони не виграли, така ситуація, на мій погляд, ставить вас у дуже вразливе становище. Тому що це дає їм ще більший плацдарм для майбутніх наступальних операцій."
Горькие слова(( И вот это:
"Росіяни досі мають перевагу в повітрі, і ми маємо подумати, як зробити так, щоб Україна змогла протистояти цьому. Мені здається, що наразі Захід не думає про цю проблему активно. Але з перевагою росіян в повітрі ситуація завжди може змінитися на гіршу. Вони можуть робити жахливі речі. Вони вже вчинили масові вбивства, вже знищили деякі міста і перетворили їх на пил. І можуть продовжувати це робити."
Не знаю, надо ли было это озвучивать. И так на душе паршиво, еще и он.
Востаннє редагував Lenuhen: 22.01.2023 о 20:56
А вот насчет переговоров согласна с тем, что он сказал. Это для тех, кто до сих пор считает, мол, надо садиться за переговоры.
"Якщо ми продовжуємо вірити, що підпишемо угоду з цим хлопцем і він буде її дотримуватися, то такого не буде. І це виклик для України. Якби це залежало від мене, я б ніколи не погоджувався на будь-яке припинення вогню. Якщо це станеться, вони просто зміцнять свій контроль над новими окупованими областями, і це дасть їм час залучити додаткові резерви. Припустимо, що обидві сторони погодилися на припинення вогню і це буде тривати довше, ніж кілька тижнів. Це піде на користь в першу чергу росіянам, які будуть активно мобілізуватися."
Паршивое - не то слово. Вчера-сегодня в нескольких каналах написали, что продвинулись в Запорожской области
кто здесь?(с)
так отож.
А учитывая, что он оптимистичен там, где точно нет места оптимизму, так и вообще.
Отсюда делаем предположение: не шарит.
Да. Так это норма. Странно, если бы иначе.И так на душе паршиво, еще и он.
Мы свое 14 января долго еще...
Еще учитывая, что одни свои в Харьковской, другие в Запорожской, третьи в Беларуси...ну имеем что имеем. Пока так, да. Трымаемося.
А мне еще вчера Латынину подкинули. Послушала. Ну она, ясен пень, о своем страдает. Но , поковырявшись в её говорильне и выбрав ,что сумела, я тоже оптимизма пока не вижу.
Что ж. Паршиво сейчас, значит будет лучше потом. Помним это.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks