На*ер ты мне впал обсыкун машин.ну і через який хер агресія на мене?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На*ер ты мне впал обсыкун машин.ну і через який хер агресія на мене?
а как?
я что не ясно написал слово - оплачивается..))
домен - регистрируется(он уже зарегистрирован) дальше только продляется(оплачивается) его регистрация, не знаю сколько это сейчас, там в пределах до 10$ (точных цен не знаю сейчас)
а потом он (домен, и сайт, и форум) может выставляться на продажу(на аукцион), и уже запрашиваться практически любая сумма, ну если это Ахметка..))
или что-то более-менее в пределах разумного..
Востаннє редагував Alexs: 20.01.2023 о 18:55
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а яка різниця, кому він зараз належить?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
пофигисты..))
Украине он никак не может принадлежать
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
надолго ли
Ломка знатная была
Вот так и формируются зависимости))
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
ну якщо хтось не бачить різниці між маніпулюванням мовним питанням, та невинним постом про тупих рашистів - то таке.
стосовно терехова, доки багатьом було не до цього: Мер Харкова Терехов судитиметься з мовним омбудсменом через штраф за використання російської
тобто, тут вже не зрозуміло: чи то вперте маніпулювання мовним питанням, чи проста українофобія.
здавалось би: ну сплатив штраф, та й сплатив. поговорили та забули. але ж ні.
ну у каментах під статтею народ красномовно свою думку висказав з цього приводу.
я вже навіть не сумніваюся, що його звинувачення, що це через присутність ЗСУ продовжуються обстріли Харкова - то зовсім не вигадка.
в городе, где крупнейшая синагога и взошла звезда Игоря Валерьевича такие вопросы отдают пошлостью.Денежки вернут за простой или
новина то хороша, але коли про таке розвідка розповідає, а не політики, то щось нове.Leopard доставлять в Україну. Консенсус вже сформовано. Йде дискусія щодо публічної подачі цього, - ГУР МО
Про це заявив представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.
За його словами, Україна досягла значного прориву в отриманні військової допомоги.
"За останній рік вільний світ пройшов через тектонічні зміни у розумінні ситуації в Україні, сприйнятті Росії та готовності допомагати Україні. Все, що ми бачимо стосовно допомоги щодо засобів протиповітряної, протиракетної оборони й бронетехніки - це вже прорив", - сказав Юсов.
Він також зауважив, що не зважаючи на відсутність публічного рішення про передачу танків - Україна їх отримає. Консенсус вже сформований.
https://censor.net/ua/n3394855
ну добре, значит на наступному Рамштайні мабуть дійсно вже літаки будуть обговорюватися.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks