| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Устали плакать мои глаза(((.
Сегодня особенно как-то сильно больно.
Хоть говна местные рассказывают про....
Про "всё давно дали",про лендлиз я всё не так понимаю,и про прочую рожь.
Про мову и какую-то виру.В кого?
Про то , что я не люблю Днепр, но люблю Терехова.
Уроды.
Оружие где???
Гореть в аду этим рассказчикам.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 11.01.2023 о 00:38
Свій гаманець.
Собі на аватарку хочеш взяти? Пошукай фотку однієї з найпопулярніших зараз каталонських іграшок - як раз для авки. Хоча ні, тобі ця більше підійде:
Не дякуй.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Це вже край нахабства!Ти обісрала вже половину форума, діючих військових, волонтерів тощо, а тепер смієш питати, хто дав право обсирати тебе???
ТИ надала це право! Своїм лайном у бік інших. Кесарю - кесарево!
Знов рашист раша-помийок нажерся.
Та врешті-решт хто-небуть приб'є цього рашиста чи ні?а лендлиз еще и не начинался.. ну про лендлиз - то понятно, его превратили в "символический жест"Скільки ще терпіти його кремлівське лайно на форумі?
паРаша сказала, що є. Ви не вірите паРаші?
Ви ж розумієте, що НЕ БУДЕ відповіді на це питання. Бо тоді йому не буде, чим серити.а ленд-лиз не запущен для каких поставок?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks