Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1521 з 2284 ПершаПерша ... 521102114211471151115121513151415151516151715181519152015211522152315241525152615271528152915301531157116212021 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 30 401 по 30 420.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Я ж говорю примите что-нибудь )).
    А то вам кажется, что вам ничего не кажется)), и вы что-то видите...Речка движется и не движется (с).
    Какие факты)))?

Я уже даже не спрашиваю, кто вам дал право говнить в мой адрес.
    Еще один сумасшедший )))...

Типово

Свіностопольці забігают в гості на вогник среді тех 59-ті.
    Привіт вам, "несгібаємиє" севасікі.
    Шоб ви сдохлі, как ПТУшнікі в Макієвці.. ))))

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    А то вам кажется, что вам ничего не кажется)), и вы что-то видите...Речка движется и не движется (с).
    Какие факты)))?

там запущеный случай... он как то мне пару суток доказывал что от ракеты в тело дома безопасней прятаться за двумя стенками чем в подвал.... гы гы - потому что так написано в "бумажке" которую кто то в инет вкинул)))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Вы не слышали, а я сталкивался.
    Автоматизированная система работающая исключительно в рабочее время. Наверное Украина первая страна в мире озаботившаяся графиком работы и режимом выходного дня для серверов. Рассказывать сказки про автоматическую систему можно, вот только на самом деле - это человеческий фактор. А разблокирование- так полностью.
    ...
    якщо це про систему подачі податкових декларацій, то ніхто не знає, як вона працює.
    подати то її можна у любий час (і вночі, і у вихідні, і у святкові дні), і навіть квитанція №1 надходить одразу.
    а от квитанція №2, таки, лише у робочий час.
    тобто приймають декларації швидше за все працівники податкової вручну. але ж питання то не в сервері.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Какие факты)))?

коли я закликав вас припинити маніпулювати мовним питанням, ви самі сказали, що будете робити те, що забажаєте. ок.
    але при цьому самі дуже багато даєте мені порад. то "не подобається - не читай", то ось вдруге "щось прийняти".
    самі щось прийміть, якщо це вам так потрібно.

а право відповідати вам на ваше лицемірство мені й не потрібне.
    будете надалі грати та маніпулювати такими питаннями - будете отримувати відповідь за свої вчинки.
    нагадаю: я вас за язика не тягнув. ви самі сюди притягнули це питання з бажанням його обговорити. обговорюємо? як ви і бажали.
    що, не те отримали, що очікували? то ваша особиста проблема.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    якщо це про систему подачі податкових декларацій, то ніхто не знає, як вона працює.
    подати то її можна у любий час (і вночі, і у вихідні, і у святкові дні), і навіть квитанція №1 надходить одразу.
    а от квитанція №2, таки, лише у робочий час.
    тобто приймають декларації швидше за все працівники податкової вручну. але ж питання то не в сервері.
    Нет, это про налоговые накладные. У них был установлен период регистрации с 8 до 20 в рабочие дни. В выходные дни налоговые накладные не регистрируются, кроме случая, когда последний день регистрации приходится на выходной (т.е. если последний день регистрации 31 число и это воскресенье, то в субботу выходной а вот именно в воскресенье - регистрируют).
    Но это было до ВП. Затем кто-то решил что у плательщиков появилось гораздо больше возможностей подстроится под работу налоговиков и время регистрации было сокращено, теперь с 8 до 18, ну и кроме того выходной значит выходной.
    А вот отчетность принимается в любой день. Да, повидомлення и квитанция № 1 приходят практически сразу, а вот № 2 - с задержкой. Время задержки разное, но с рабочим днем никак это не связано. Замечательно принимается и в выходные и ночью. Просто надо подождать. Если это про отчет ЕСВ+ДФ, то там ждать долго - он сначала проходит предварительную регистрацию в налоговой, затем отправляется в ПФ, где вносится (или не вносится) в систему персонифицированного учета и уже из ПФ с резолюцией "принято/не принято" и перечнем замечаний/ошибок возвращается в налоговую которая если ПФ дал добро регистрирует отчет в своей системе. Т.е у этого отчета две регистрации, и без регистрации в ПФ налоговая его не принимает. Самое смешное, что через ПФ проходят и те отчеты, которые не содержат данных для системы персонифицированного учета.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Уф какой страшный, ой боюсь-боюсь))). Конечно буду делать то, что считаю нужным.

У меня нет никаких проблем)). А у вас нет фактов)). У вас есть эмоции (негативные), фантазии (тоже без позитива) и оценочные суждения на фоне оных. С выводами космического масштаба и не только масштаба .

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Уф какой страшный, ой боюсь-боюсь))). Конечно буду делать то, что считаю нужным.

У меня нет никаких проблем)). А у вас нет фактов)). У вас есть эмоции (негативные), фантазии (тоже без позитива) и оценочные суждения на фоне оных. С выводами космического масштаба и не только масштаба .
    ну так якщо ви відхиляєте одну-єдину пораду, навіщо у відповідь даєте п'ять?
    який у цьому сенс та на що розраховуєте? на подальшу маніпуляцію?

стосовно "проблем", яких ви начебто не маєте: ви дипломований практикуючий психолог?
    навіть якщо і так, кажуть, що вони не вміють ставити діагнози самі собі. добре подумайте над цим.

ну і якщо ви відхилили мою пораду зав'язати з маніпуляцією по мовному питанню, то не нийте тоді з приводу того, що вам відповідають на спробу ваших маніпуляцій, а не підігрують ним.
    це ж дуже просто.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

DW

Пакистан окажет прямую военную помощь Киеву - в Украину из пакистанского порта доставят 159 контейнеров с артиллерийскими снарядами и иными боеприпасами, пишет The Economic Times. Взамен Киев поможет Пакистану в модернизации вооружений
    добре, і не очікувано.
    159 контейнерів снарядів, то мабуть не так і мало.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 895

Типово

что тут - по вере уже надоел срач, теперь по мове пошло..?
    арморвир таки работает, да..
    а шо ж вы хотели - пропагандонские технологии работают, что там,
    что тут
    в рашке тоже так же начиналось - быдлосимоняны, быдлосолвьевы, быдлокиселевы срали в мозг - результат мы все наблюдаем, на собственной шкуре..
    и у "нашей" быдлобабы, смотрю появляются все новые адепты, кажется..))

лучше б про лендлиз такой срач устраивали,
    смотришь - может и какая польза бы была..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    что тут - по вере уже надоел срач, теперь по мове пошло..?
    арморвир таки работает, да..
    а шо ж вы хотели - пропагандонские технологии работают, что там,
    что тут
    в рашке тоже так же начиналось - быдлосимоняны, быдлосолвьевы, быдлокиселевы срали в мозг - результат мы все наблюдаем, на собственной шкуре..
    и у "нашей" быдлобабы, смотрю появляются все новые адепты, кажется..))
    Согласен. Тенденция тревожная ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    стосовно "проблем", яких ви начебто не маєте: ви дипломований практикуючий психолог?
    навіть якщо і так, кажуть, що вони не вміють ставити діагнози самі собі.
    Вот! Еще одно подтверждение того, что вы таки что-то своё читаете))...

Или вы действительно хотите сказать, что непонимание и приставучесть странного дяди на форуме- это проблема? С которой еще и к психологу надо идти.

Ну если и так, то уж точно не мне
    добре подумайте над цим
    Навзаєм

Дописів
    46 288

Типово

Такие смешные ...))

Лігачова: Телемарафон треба припиняти

У багатьох медійних організацій та західних донорів є враження, що марафон вже не є необхідним з точки зору національної безпеки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Нет, это про налоговые накладные. У них был установлен период регистрации с 8 до 20 в рабочие дни. В выходные дни налоговые накладные не регистрируются, кроме случая, когда последний день регистрации приходится на выходной (т.е. если последний день регистрации 31 число и это воскресенье, то в субботу выходной а вот именно в воскресенье - регистрируют).
    Но это было до ВП. Затем кто-то решил что у плательщиков появилось гораздо больше возможностей подстроится под работу налоговиков и время регистрации было сокращено, теперь с 8 до 18, ну и кроме того выходной значит выходной.
    зрозуміло. ну я зі звітністю звик, що якщо останній день випадає на вихідний, то у любому випадку треба здати до останнього робочого дня.
    як там з накладними - не знаю.
    А вот отчетность принимается в любой день. Да, повидомлення и квитанция № 1 приходят практически сразу, а вот № 2 - с задержкой. Время задержки разное, но с рабочим днем никак это не связано. Замечательно принимается и в выходные и ночью. Просто надо подождать. Если это про отчет ЕСВ+ДФ, то там ждать долго - он сначала проходит предварительную регистрацию в налоговой, затем отправляется в ПФ, где вносится (или не вносится) в систему персонифицированного учета и уже из ПФ с резолюцией "принято/не принято" и перечнем замечаний/ошибок возвращается в налоговую которая если ПФ дал добро регистрирует отчет в своей системе. Т.е у этого отчета две регистрации, и без регистрации в ПФ налоговая его не принимает. Самое смешное, что через ПФ проходят и те отчеты, которые не содержат данных для системы персонифицированного учета.
    у мене виникла підозра, що квитанція №2 приходить саме у робочий день та час.
    здається, я якось звіт відправляв у п'ятницю в вечрі, а квитанцію №2 отримав у пн., відтоді так і вирішив.
    хоча, звісно, я ж їх не здаю у такій кількості, тому вибірка у мене зовсім мала.

Звідки Ви
    Дописів
    16 895

Типово

в Соледаре угроза окружения ВСУ..
    а Столтенберг заявил, что запасы НАТО и ЕС уже почти истощились..
    а лендлиз еще и не начинался..

ну про лендлиз - то понятно, его превратили в "символический жест"
    а куда ж натовское оружие посчезло, и воевать они не воевали, и жмутся с поставками..

а вы тут то мова-мова,
    то памятники сносят, то улицы переименовуют.. то кричат ура-ура - в жопе дыра..!
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Электронная отчетность через интернет, бесплатные электронные ключи - это было введено еще при Клименко. Причем вводилось жестко, даже принудительно.
    Единое окно - это еще при Ющенко появилось. Кстати, именно при ВФЯ, в связи с передачей администрирование ЕСВ от ПФ к налоговой стало на одну регистрацию меньше.
    Насчет "без очереди" просто напоминаю ажиотаж конца кажется 2014-го когда народ ломанулся срочно закрывать ФОП из-за законодательных новаций товарища Яценюка. Кстати, маразм с налогообложением минималки от него-же.
    Комментировать по НДС просто нет желания. Вот когда Вам 15-го зайдет предоплата миллиона 1,5, а проплатить поставщику сможете только 16-го, потом расскажете
    запровадити-це ще не означає, що вони нормально працювали, без електронних черг- які запровадили при Гройсмані, єдині вікна- то було місце, де можна було загубитися на 3-4 дні і не зробити те, для чого ти туди прийшов.
    а ви згадайте камеральні перевірки, для того, щоб отримати відшкодування ПДВ, ще на початку 2014року, скільки вони проводилися, який казали відсоток обов'язковий заплатити(навіть якщо у тебе не було надходжень за цей період), щоб було відшкодування отримати і скільки часу треба було чекати, щоб отримати відшкодування, в середньому від одного місяця до 6, а бувало і до 12. То дійсно, автоматичне відшкодування- то зло, скільки в середньому було відшкодування ПДВ з 2017 року? 5-20 днів. можна було розпланувати свої обігові кошти нормально, а не чекати коли до тебе зійде манна небесна.
    "С начала внедрения Электронного реестра автоматического возмещения НДС — с 1 апреля 2017 года, задолженность по возмещению этого налога сокращена на 94%."
    Я вже не кажу про період Ю.В. Тимошенко, при якій, іноді дізнавався про нарахування податків заднім числом і вже зі штрафом.
    В 2017 році заборгованість з виплати ПДВ зі сторони держави- зникла, коли до цього це були мільярди гривень.
    За автоматичні реєстри податкових накладних.
    Вони дійсно формуються за участі працівників податкової служби, але працівники податкової служби просто вносять необхідну інформацію, а не однособово приймають рішення про блокування податкових накладних.
    Бо блокування накладних відбувається автоматично за заданим алгоритмом, внесеним в програмне забезпечення.

Дописів
    46 288

Типово

а вы тут то мова-мова,
    то памятники сносят, то улицы переименовуют.. то кричат ура-ура - в жопе дыра..!
    в Соледаре нет окружения ВСУ. Тяжелейшие бои у рудников на сейчас и наши принимают контрмеры прямо сейчас.
    Столтенберг не так сказал. А в контексте того, что Европа запускает свой ВПК для поставок Украине ибо склады не бесконечны.
    а ленд-лиз не запущен для каких поставок?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Вот! Еще одно подтверждение того, что вы таки что-то своё читаете))...

Или вы действительно хотите сказать, что непонимание и приставучесть странного дяди на форуме- это проблема? С которой еще и к психологу надо идти.

Ну если и так, то уж точно не мне

Навзаєм
    тобто "діагнози" через інтернет ставите ви (і собі, і іншим), а до психолога треба йти мені?
    і не лестите собі. приставучість стосується не конкретно вашої особи, а вашого "дурного" язика.
    при наступній такій виходці та спробі маніпулювання я дійсно почну вас "гавнить", як ви висловились.
    а доки що - то забавки

маю надію, наступного разу не буде, і перед тим, як нести сюди тему для срачу (тим більш на таку чутливу тему) ви двічі мозком подумаєте.
    ну а як ні - то тоді не нийте як зараз, а нарікайте лише на себе...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

ну про лендлиз - то понятно, его превратили в "символический жест"
    а куда ж натовское оружие посчезло, и воевать они не воевали, и жмутся с поставками..
    лендліз поки не узгодили з республіканцями
    Востаннє редагував Texture: 10.01.2023 о 22:46

Звідки Ви
    Дописів
    16 895

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Столтенберг не так сказал.
    Цитата

"Вы правы в том, что союзники по НАТО и члены ЕС истощили свои запасы, чтобы оказать поддержку Украине, и это было правильно.
    Нам нужно использовать наши возможности, наши запасы, наши боеприпасы, чтобы поддержать Украину".

Сторінка 1521 з 2284 ПершаПерша ... 521102114211471151115121513151415151516151715181519152015211522152315241525152615271528152915301531157116212021 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті