Я ж говорю примите что-нибудь )).
А то вам кажется, что вам ничего не кажется)), и вы что-то видите...Речка движется и не движется (с).
Какие факты)))?
Я уже даже не спрашиваю, кто вам дал право говнить в мой адрес.
Еще один сумасшедший )))...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я ж говорю примите что-нибудь )).
А то вам кажется, что вам ничего не кажется)), и вы что-то видите...Речка движется и не движется (с).
Какие факты)))?
Я уже даже не спрашиваю, кто вам дал право говнить в мой адрес.
Еще один сумасшедший )))...
Свіностопольці забігают в гості на вогник среді тех 59-ті.
Привіт вам, "несгібаємиє" севасікі.
Шоб ви сдохлі, как ПТУшнікі в Макієвці.. ))))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
якщо це про систему подачі податкових декларацій, то ніхто не знає, як вона працює.
подати то її можна у любий час (і вночі, і у вихідні, і у святкові дні), і навіть квитанція №1 надходить одразу.
а от квитанція №2, таки, лише у робочий час.
тобто приймають декларації швидше за все працівники податкової вручну. але ж питання то не в сервері.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
коли я закликав вас припинити маніпулювати мовним питанням, ви самі сказали, що будете робити те, що забажаєте. ок.
але при цьому самі дуже багато даєте мені порад. то "не подобається - не читай", то ось вдруге "щось прийняти".
самі щось прийміть, якщо це вам так потрібно.
а право відповідати вам на ваше лицемірство мені й не потрібне.
будете надалі грати та маніпулювати такими питаннями - будете отримувати відповідь за свої вчинки.
нагадаю: я вас за язика не тягнув. ви самі сюди притягнули це питання з бажанням його обговорити. обговорюємо? як ви і бажали.
що, не те отримали, що очікували? то ваша особиста проблема.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Нет, это про налоговые накладные. У них был установлен период регистрации с 8 до 20 в рабочие дни. В выходные дни налоговые накладные не регистрируются, кроме случая, когда последний день регистрации приходится на выходной (т.е. если последний день регистрации 31 число и это воскресенье, то в субботу выходной а вот именно в воскресенье - регистрируют).
Но это было до ВП. Затем кто-то решил что у плательщиков появилось гораздо больше возможностей подстроится под работу налоговиков и время регистрации было сокращено, теперь с 8 до 18, ну и кроме того выходной значит выходной.
А вот отчетность принимается в любой день. Да, повидомлення и квитанция № 1 приходят практически сразу, а вот № 2 - с задержкой. Время задержки разное, но с рабочим днем никак это не связано. Замечательно принимается и в выходные и ночью. Просто надо подождать. Если это про отчет ЕСВ+ДФ, то там ждать долго - он сначала проходит предварительную регистрацию в налоговой, затем отправляется в ПФ, где вносится (или не вносится) в систему персонифицированного учета и уже из ПФ с резолюцией "принято/не принято" и перечнем замечаний/ошибок возвращается в налоговую которая если ПФ дал добро регистрирует отчет в своей системе. Т.е у этого отчета две регистрации, и без регистрации в ПФ налоговая его не принимает. Самое смешное, что через ПФ проходят и те отчеты, которые не содержат данных для системы персонифицированного учета.
Уф какой страшный, ой боюсь-боюсь))). Конечно буду делать то, что считаю нужным.
У меня нет никаких проблем)). А у вас нет фактов)). У вас есть эмоции (негативные), фантазии (тоже без позитива) и оценочные суждения на фоне оных. С выводами космического масштаба и не только масштаба.
ну так якщо ви відхиляєте одну-єдину пораду, навіщо у відповідь даєте п'ять?
який у цьому сенс та на що розраховуєте? на подальшу маніпуляцію?
стосовно "проблем", яких ви начебто не маєте: ви дипломований практикуючий психолог?
навіть якщо і так, кажуть, що вони не вміють ставити діагнози самі собі. добре подумайте над цим.
ну і якщо ви відхилили мою пораду зав'язати з маніпуляцією по мовному питанню, то не нийте тоді з приводу того, що вам відповідають на спробу ваших маніпуляцій, а не підігрують ним.
це ж дуже просто.
добре, і не очікувано.DW
Пакистан окажет прямую военную помощь Киеву - в Украину из пакистанского порта доставят 159 контейнеров с артиллерийскими снарядами и иными боеприпасами, пишет The Economic Times. Взамен Киев поможет Пакистану в модернизации вооружений
159 контейнерів снарядів, то мабуть не так і мало.
что тут - по вере уже надоел срач, теперь по мове пошло..?
арморвир таки работает, да..
а шо ж вы хотели - пропагандонские технологии работают, что там,
что тут
в рашке тоже так же начиналось - быдлосимоняны, быдлосолвьевы, быдлокиселевы срали в мозг - результат мы все наблюдаем, на собственной шкуре..
и у "нашей" быдлобабы, смотрю появляются все новые адепты, кажется..))
лучше б про лендлиз такой срач устраивали,
смотришь - может и какая польза бы была..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Вот! Еще одно подтверждение того, что вы таки что-то своё читаете))...
Или вы действительно хотите сказать, что непонимание и приставучесть странного дяди на форуме- это проблема? С которой еще и к психологу надо идти.
Ну если и так, то уж точно не мне
Навзаємдобре подумайте над цим![]()
Такие смешные ...))
Лігачова: Телемарафон треба припиняти
У багатьох медійних організацій та західних донорів є враження, що марафон вже не є необхідним з точки зору національної безпеки
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
зрозуміло. ну я зі звітністю звик, що якщо останній день випадає на вихідний, то у любому випадку треба здати до останнього робочого дня.
як там з накладними - не знаю.
у мене виникла підозра, що квитанція №2 приходить саме у робочий день та час.
здається, я якось звіт відправляв у п'ятницю в вечрі, а квитанцію №2 отримав у пн., відтоді так і вирішив.
хоча, звісно, я ж їх не здаю у такій кількості, тому вибірка у мене зовсім мала.
в Соледаре угроза окружения ВСУ..
а Столтенберг заявил, что запасы НАТО и ЕС уже почти истощились..
а лендлиз еще и не начинался..
ну про лендлиз - то понятно, его превратили в "символический жест"
а куда ж натовское оружие посчезло, и воевать они не воевали, и жмутся с поставками..
а вы тут то мова-мова,
то памятники сносят, то улицы переименовуют.. то кричат ура-ура - в жопе дыра..!
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
запровадити-це ще не означає, що вони нормально працювали, без електронних черг- які запровадили при Гройсмані, єдині вікна- то було місце, де можна було загубитися на 3-4 дні і не зробити те, для чого ти туди прийшов.
а ви згадайте камеральні перевірки, для того, щоб отримати відшкодування ПДВ, ще на початку 2014року, скільки вони проводилися, який казали відсоток обов'язковий заплатити(навіть якщо у тебе не було надходжень за цей період), щоб було відшкодування отримати і скільки часу треба було чекати, щоб отримати відшкодування, в середньому від одного місяця до 6, а бувало і до 12. То дійсно, автоматичне відшкодування- то зло, скільки в середньому було відшкодування ПДВ з 2017 року? 5-20 днів. можна було розпланувати свої обігові кошти нормально, а не чекати коли до тебе зійде манна небесна.
"С начала внедрения Электронного реестра автоматического возмещения НДС — с 1 апреля 2017 года, задолженность по возмещению этого налога сокращена на 94%."
Я вже не кажу про період Ю.В. Тимошенко, при якій, іноді дізнавався про нарахування податків заднім числом і вже зі штрафом.
В 2017 році заборгованість з виплати ПДВ зі сторони держави- зникла, коли до цього це були мільярди гривень.
За автоматичні реєстри податкових накладних.
Вони дійсно формуються за участі працівників податкової служби, але працівники податкової служби просто вносять необхідну інформацію, а не однособово приймають рішення про блокування податкових накладних.
Бо блокування накладних відбувається автоматично за заданим алгоритмом, внесеним в програмне забезпечення.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
тобто "діагнози" через інтернет ставите ви (і собі, і іншим), а до психолога треба йти мені?
і не лестите собі. приставучість стосується не конкретно вашої особи, а вашого "дурного" язика.
при наступній такій виходці та спробі маніпулювання я дійсно почну вас "гавнить", як ви висловились.
а доки що - то забавки
маю надію, наступного разу не буде, і перед тим, як нести сюди тему для срачу (тим більш на таку чутливу тему) ви двічі мозком подумаєте.
ну а як ні - то тоді не нийте як зараз, а нарікайте лише на себе...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks