| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Це те, про що і я, і інші порохоботи казали десятки разів: зелена влада дуже помиляється, якщо думає, що після перемоги її будуть носити на руках, називати "спасітєльніцей Украіни" і забудуть все, що було до вторгнення і під час його. Буде з точністю до навпаки: хлопці з фронту повернуться не просто злі, а ЛЮТІ. За те, що втратили велику кількість побратимів. За те, що втратили здоров'я. За те, що багато місяців або років не бачили своїх близьких (а когось вже і не побачать). За мільйони депортованих, особливо дітей. За зруйновані міста та села, за знищену економіку. І навіть за втрачений час, який вони могли присвятити своїм дружинам та дітям і власному розвитку, а змушені були витрачати на очищення рідної землі від орків. Вони все пам'ятають! І нічого не пробачать! І після перемоги ВИСТАВЛЯТЬ РАХУНКИ цій владі (та й попередній теж), і їй ДОВЕДЕТЬСЯ їх сплатити.А ми, звичайні порохоботи, виставимо рахунки зебидло-стаду і теж ЗМУСИМО їх сплатити!
Те, що військові МАЮТЬ зв'язок одне з одним, в твою пусту макітру, звісно, не прийшло.Ці хлопці не перші, хто виказує, м'яко кажучи, зневагу та злість вашим клоунам. Таких дуже багато! Звісно, не 100%, але точно БІЛЬШЕ половини.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Знов зебидло-стадо ВОЇНІВ обсірає!В твою пусту башку не приходила думка, що не всі народилися ораторами? І що не всім подобається "бекати-мекати" на камеру, тому заздалегіть занотував свої думки і тепер читає. Я вже мовчу про те, що цей текст, скоріш за все, писали ВСІ, а не лише він один, тому й записали остаточний варіант, який тепер і зачитує. Пля, що ж ви за люди такі, що навіть тих, хто замість вас зараз життя свої віддають, готові в лайні втопити лише за те, що вони сміють НЕ ЛИЗАТИ дупи вашої обожнювальної зелені??
Тобто ти зараз БЕЗ жодного доказу звинуватила цих героїв у СПІВПРАЦІ З ВОРОГОМ???Я вважаю, що за таке повинен бути бан. Довічний!
А ще краще - притягнути тебе до кримінальної відповідальності за наклеп!
![]()
ППКС
Я б дуже здивувалася, якби ваше бидло-стадо нарешті ВІДЧУЛО, що вже 3,5 роки сидить у власному лайні, кількість якого після 24.02.2022 збільшується в геометричній прогресії.
Так хто ж тобі лікар, що ти нічого іншого не вмієш?
Бзднув рашист, на якому вже клеймо ставити ніде.Іди бухай за здоров'я своїх орків, ху.йлофан смердючий!
Це твоя баба? А до лікаря її зводити, щоб діарею вилікував, в тебе грошей немає?одна днробаба за последние парус страниц тут цистерну говна вылила...
По собі судиш, шакал ху.йловський?они деньги так зарабатывают
Вони ще жодного разу НЕ ДОВЕЛИ бодай якусь свою брехню! Як про своїх опонентів, так і про інших (військових, волонтерів, опозицію тощо).Дуже шкода, що пункт 1.1.3 правил форуму вже давно не працює, інакше всі вони вже давно сиділи б у довічному бані.
В мене просто в голові не вкладається, як їх смердючі язики повернулися ГЕРОЇВ звинуватити в продажності або навіть роботі на ворога, не маючи жодного ДОКАЗУ цього!!!Бидло-стадо вже не лише не відрізняється від кацапів, а навіть починає вже ПЕРЕПЛЬОВУВАТИ їх в своєму фанатизмі!
![]()
Вязкость в общении - знаете, признак какого заболевания? Вот и не имитируйте его
Мені зда'ється, якщо розглядати окремі особистості, то розбіжність може бути дуже велика. Від людей, що відповідають вашей теорії, до таких, які зовсім їй не відповідають).
А якщо розглядати суспільство взагалі та особливості його розвитку на протязі довгого часу, то пираміду Абрахама нашого Маслоу нікуди не подінеш)).
Спочатку їжа та вода, потім безпека, а вже потім все інше.
Мафальда,![]()
Texture, вы не в состоянии освоить мультицитирование?
или вам платят не за количество слов, а за количество постов?
4 поста подряд и все непонятно почему))).
Але можна деякий час намагатися підмінити базові потреби духовністю. Або "духовністю".
В холоді, занепаді, небезпеці та на пустий шлунок, але з вірою у чудове життя колись потім.
До чого це приведе через деякий час, начебто, відомо. Проти природи не попрешь).
Я маю на увазі суспільство, а не окрему особистість.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks