| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ага.
* Ну це ж треба бути такими хуєсосами, хоб у політичні розборки втягувати військових з фронту…
* Останнім часом виявилося, що ОПЗЖ меньші зрадники ніж ЄС.
* Також проти ОПЗЖ, але це якісь ряжені. Чистенько одягнуті. Хто попросив зачитати цей текст?
* пора криголама доставати з нафталіну....
* довбойоб тільки читати вміє? Тупий як і кацап чекалкін, слуга ГРУ й чоколядноі потвори! Той закон порушує Конституцію, тому його і не приймуть. Але чоколядним потворам хочеться знов до корита повернутися.
pic upload
и хлопец, который начинает "и это только...эээ...и це тілки". щелепа соскочила.
сука, как же нужно ненавидеть Украину чтобы такое заказывать, оплачивать, исполнять, постить и разносить по пабликам.
дна просто нет. это даже не бесполезные идиоты. это те, кто тянет Украину на дно изо всех своих кацапских сил.
Я был талантливым пропагандистом, — шоумен Дмитрий Чекалкин(С)
Полыхают пердаки зелёные кросиво ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
скорее даже не печально а закономерно наблюдать со стороны, как четверть населения когда-то значимой страны направляет все усилия на стимулирование "подпала пердаков" мнимых оппонентов, своих же соотечественников. и ни на что другое.
чтож, этнос не пропьешь.
sic transit gloria mundi.
файерстартерам удачи. let the motherfuckers burn.
Для почитать. Это часть 2 отчета Тома Купера.
https://medium.com/@x_TomCooper_x/uk...2-67a12db31c03
Перевод для тех, кто может только кивать на английском.
https://www.facebook.com/734458745/p...0777082918746/
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
вчера всех увлекла, я бы даже сказала -- поглотила тема диалога опы с двумями патриархатами
байдужих навіть серед зеприбічників не було
Востаннє редагував Мафальда: 09.01.2023 о 13:29
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Бггг ...повторные детонации пошли ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks