| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як же цей ****ський цирк вже дістав!Хай будуть прокляті всі ті, хто за цю ганьбу голосували!
"Обещать - не значит, жениЦЦа"(с) Це лише Пороху неможна брехати/красти/призначати кумів/призначати нефахових/тощо. А зелені все можна - бидло все хаває.
Ну, ваше ж стадо розбирається в алкашах, злочинцях тощо, тому й бачите цих всіх в самому Пороху та його оточенні, при чому, лише по фотках бачите. Мабуть, у вас все життя все ваше оточення лише такими були, є і будуть.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Сразу видно породу (колхоз)
Баба крепкая (с)![]()
еще пятьдесят человек вернулось домой из плена
Україні вдалося повернути 50 українських воїнів. Це хлопці із ЗСУ, ТрО, НГУ, ДПСУ, ВМС, а також із ССО.
Джерело: https://censor.net/ua/p3391975
Тобто ваше стадо бухає, краде, дає хабарі, здає країну ху.йлу тощо, якщо ви так впевнено БЕЗ доказів та вироків суду звинувачуєте в цьому попередню владу? Ну, дякую, що зізналася - тепер буду знати.Допис від GALAтея
Жахливо навіть уявити, ким є ВАШЕ стадо, враховуючи, скільки тон лайна ви вивертаєте на Пороха, його дружину, дівчат, які з ним фотографуються, тощо, подивившися лише на фото.
Як я розумію, ти МАЄШ поняття про ескортниць, якщо так впевнено заявляєш, що ця тьолка не є нею?
Ти ще гірше.вы выглядите как дурачок
Головне - не забудь потім дуже голосно брехати, що ти ніколи нікого не ображаєш, а тим більше першою.тут почти все в вашей команде - юродивые
І докази маєш?у многих и справка есть, я знаю
Востаннє редагував Дейнерис: 08.01.2023 о 17:30
гарні новини.В Мелитополе повторный "прилет" по "Гидромашу": РФ срочно подняла в небо авиацию
В оккупированном Мелитополе гремят мощные взрывы.
ps. якось прикольно виходить. нормальні люди у темі пишуть що "рашисти - підараси".
порохоботи, майже без винятків, абсолютно у кожному посту пишуть "зебіли (тобто майже усі інші українці, які не перебувають у петесекті) - підараси".
в котрий раз задаю собі одне й те ж риторичне питання: чим, цікаво, порохоботи відрізняються від рашистів...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
быдлобаба всегда только и мечтает о быдло..Люблю, коли бидло
раньше путина любила - тоже быдло,
переобулась, теперь любит другое быдло
у быдлолюбительницы - и жизнь быдлячья
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А хіба вона хоч раз їла з твоєї тарілки?
Який шикарний доказ НЕНАВИСТІ до України!Кацапом народився - кацапом і помреш.
Так то вона СВОЇ діагнози іншим приписує. В неї навіть власний психіатр є - вона його всім пропонує.
Дійсно, нащо та освіта та досвід? Тричі уклоніст, який армію бачив лише на картинках, керує нею. Клоун керує країною. Фотографи, ресторатори та клоуни пишуть закони. Фахівниці по мінету представляють Україну в інших країнах. Менеджери корпоративів тренують суддів. Ескортниці працюють на кордоні. Дійсно, чому б якимось куркам та не лікувати людей?Це ж несправедливо! Це лише при Пороху ЗАБОРОНЕНО призначати Генпрокурорів БЕЗ освіти, навіть якщо вони до того працювали Міністрами внутрішніх справ та інші державні посади.
О, так! А як МЕНЕ знають - то ваще! Мешкаю на ж/м Перемога - і далі по тексту.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 08.01.2023 о 17:49
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
а есть ведь неплохие новости. не черножопой же соской петьмана единой
С 9 января в Воронежской области начнутся плановые отключения электроэнергии. Под ограничения попадет 21 район региона
А что такое? Пока пропаганда кормит сказками о замерзающей Европе, в РФ, в самый разгар морозов, решили просто планово ввести графики отключения света.
чудны дела твои, господи..
читаю новость:
ЯК ПРОЙШЛА ПЕРША В ІСТОРІЇ СЛУЖБА ПЦУ У ЛАВРІ
"Провести історичне богослужіння у Лаврі вирішив голова ПЦУ митрополит Єпіфаній.
Він натякнув на те, що ПЦУ планує і надалі проводити у Лаврі служби:
"Ми працюватимемо, щоби молитва за український народ і військо звучала тут щодня".
При цьому поки що дозвіл від влади отримано лише на одну службу в соборі, чи ПЦУ зможе проводити і далі богослужіння на території Лаври, вирішать у лютому."
богослужения по расписанию и разрешению властей - это какой-то позор..))
а может оно и вправду тогда, что вся власть от бога -
«Всякая душа да будет покорна высшим властям, ибо нет власти не от Бога; существующие же власти от Бога установлены.
Посему противящийся власти противится Божию установлению.
А противящиеся сами навлекут на себя осуждение» (Рим. 13:1, 2)
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ну, ваше ж стадо ДОВЕЛО всі ті злочини Пороха, які ви йому приписуєте, а також його начебто алкоголізм лише по фото, відео, лапші на ваших фухах та власним хатєлкам.
Ну, а купу ТАКОГО Ж лайна від ВАШОГО стада у бік порохоботів ти знову "не помітив".Ну, звісно, своє ж не смердить.
Сказало бидло.
наткнулся на комментарий обсуждения ИванкиНазначение женщины это сосать .с этим она на высоте...
Это посол во Франции?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks