| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В конце концов этого городского сумасшедшего интернетвыключателя кто то из администрации этого паблике угомонит ?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Мало того что глобусам/шысятым/смитам придется заставить себя уважительно публично Томос выговаривать, так это что - и перед Христо Грозевым им теперь извиняться?))
ДБР почало розслідування справи "вагнерівців" (с)
https://mobile.twitter.com/ukrainian...34700511580161
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
слабо как то действуют... за радость экзархова что орки лучше наконец то воевать стали, так толпой на меня налетали и пару дней не переставая))) а за дейнерис и вписываться не хотят
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Так, Возар дуже заважає тобі брехати. І я заважаю. Ще більше, ніж Возар. Саме тому ти сьогодні і влаштував тут весь цей цирк: я тицьнула тебе носом у твою брехню про Texture. Скоріше за все ти й сам зрозумів, що облажався з ботами та клонами, але ВИЗНАТИ це в тебе кишка затонка. Тому ти вирішив, що погрози - кращий вихід з тієї калоші, в яку ти сам себе посадив. Але й тут прорахувався. НЕ БРЕШИ - і принаймні половина твоїх проблем зникне.
Та ти шо??? Тобто ти зараз ще й в ГАЛЮЦІНАЦІЯХ мене та Texture звинувачуєш???![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ігри Зеленського з "призупиненням громадянства" - це класичні маніпуляції поточного моменту для вирішення власних політичних завдань. Юридично, це абсолютно нікчемна річ. Питання повинно вирішуватись в конституційному і юридичному ключі. І зробити це можна дуже просто - внести в Конституцію зміну, яка передбачає, що набуття громадянином України громадянства іншої держави є юридичним актом відмови від українського громадянства. Але цього не буде, бо після цього без громадянства залишаться 2\3 депутатів ВР і половина нинішнього уряду.
(С)
ну так. "призупинення" громадянства в Конституції немає.
а шо почому в ОП з патріархатами, без добра і любові до колишнього (місця роботи, а ви що подумали?) написав Богдан у себе в ТГ
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не. Там все только начинается ))
Як агентурні мережі ФСБ зривали операції ГУР МО та руйнували українську ППО
https://m.censor.net/ua/resonance/33...CSY4L26HWD7-7w
Интересно как это дбр вывели из под ермака ? невже из нас хочуть зробити нормальну країну з незалежними гілками влади чи це якийсь сон ?
Востаннє редагував ohdesu: 08.01.2023 о 00:54
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks