| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дейнерис ты дооскорблялась...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Запорожье обстреливают, кассетными
логично что после 12 или ракеты полетят или самолетами нас попугают
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А є юристи на форумі? Підкажіть, розголошення особистих даних та пропонування хабаря за це розголошення - це які саме статті Карного кодексу та який строк за них дають? Дуже цікаво!
А це ще одна стаття.Ти продовжуй, продовжуй, - я все скріню!
Ой, як страшно! Ти підеш першим:
- образи у бік РІЗНИХ форумчан,
- оббріхування РІЗНИХ форумчан,
- вимагання особистих даних,
- пропонування хабаря за отримання особистих даних,
- погрози позбавити ЗАКОННОГО права на отримання певних послуг (інтернет, світло тощо),
- кремлівська пропаганда (звинувачення РГ у війні та інше),
- образи та брехня у бік П'ятого президента України,
- ... (список доповнюється)
Це якщо і не довічне ув'язнення, то років 10 точно отримаєш. Нагадаю: докази цього всього в мене є. Продовжуй, продовжуй!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вже час йому відповісти за все.
А ось ще одна потенційна ув'язнена! Але ця десяткою точно не відбудеться: папка зі скрінами ЇЇ образ та брехні в мене на компі скоро репне!
Як цікаво!Вперше стикаюся з тим, що людина відкрито і за власним бажанням накручує собі термін ув'язнення.
![]()
зирочка, я надеюсь ты заявление на меня завтра прям с утра подашь? только давай не затягивай, я тогда хоть денех съэкономлю, чтоб твои данные узнать...
... ну только давай не так как в суд на антуриум...
еще раз - ты дооскорблялась... не могут модераторы тебя забанить, я постараюсь помочь в этом
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Прошу модераторів позбавити форум цього дописувача за БАГАТОРАЗОВЕ порушення не лише правил форуму, але й законів України. Вимагання надати особисті дані форумчанина(-нки), пропонування хабаря за це, погрози ускладнити РЕАЛЬНЕ життя, погрози позбавити ЗАКОННОГО права на отримання будь-яких послуг тощо - це стаття (і не одна) Кримінального кодексу України. Це днище.Сподіваюся, адміністрації форуму не потрібні тут злочинці.
![]()
тебе это не поможет... ты дооскорблялась
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
как же я сяду если ты заявление не подашь?
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Уважаемые модераторы! вам не надоела грязь от пользователя дейнерис... из-за безнаказанности она уже матом оскорбляет.... может все же пора это прекратить... я конечно понимаю, что меня забаните, возможно и её... но корень зла ведь не я...
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Шановні модератори! Вам ще не набридло лайно від користувача Ustas77? Образи та оббріхування РІЗНИХ форумчан, проросійська пропаганда тощо. Від безкарності він вже навіть погрожувати почав! Може, час вже його зупинити?
Це ж наскільки треба бути нахабою, щоб після БАГАТОРАЗОВИХ образ та БЕЗдоказової брехні у бік нової форумчанки Texture стверджувати, що ти НЕ Є корінням зла???но корень зла ведь не я...Та ти ще гірший!
![]()
пишут пошли взрывы и тревоги... харьков, краматорск... это сейчас 12 по рашке?
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks