| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та кому потрібно твоє "мнєніє"? ХТО "настаівал", курка драна? Мовчати - це краще, що ти можеш зробити в цьому житті.
Поведение карлика по отношению к НАТО и Штатам,лично мне очень напоминает поведение Порошенко по отношению к Рашке во время его правления. Очень много и громко лаял со всех возможных трибун,но никаких действий против нее не предпринимал.Боже, яка ж вона дура!
Невиліковна. Це ж треба бути вкрай довбонутою, щоб вірити, що клоун ЗА ПАРУ ДНІВ зміг "построить" ВЕСЬ Захід проти ху.йла. При чому лише декількома ТЕЛЕФОННИМИ РОЗМОВАМИ.
І це після того, як він та його кодло декілька місяців ХАЯЛИ той самий Захід, звинувачуючи його в "нагнєтєніі", в "абрушеніі нашей еканомікі", в брехні щодо запланованого вторгнення, і навіть порівнюючи його зі Скабєєвою.
Вот пуйло делает то же самое. Много вопит,но даже против вступления в НАТО той же Финляндии,ничего не предпринял.Яким місцем треба думати, щоб вірити в те, що він МІГ бодай щось зробити???
Яке щастя!!!предпочитаю не уугублять эту дискуссию.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 02.01.2023 о 23:52
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ага, ненормальні всі, хто сміють тицяти тебе мордою в твою брехню або в тупість.Допис від Антуриум
Добре, що хоч не тобі.складывается впечатление,что Вы свой аккаунт подарили мафальде с диареис.(
А чого ТИ туди не йдеш? Ти ж лише задля "посрать"(с) сюди і заходиш.
"Ні, синку, це фантастика!"(с) Як її вчили - так вона і розмовляє.
ППКСЗ вами немає ніякого бажання вести дискусії
ось багато цікавого про червоні лінії https://www.nytimes.com/2023/01/01/o...-strategy.html
Захід все це прекрасно розуміє
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
а смысл?
Если хочется дать мучений, то есть иные способы. Совершенно легкие при контакте с раненным.
Заразить человека ВИЧ - это очень сложно. Очень. Вопреки досужему мнению).
И даже если заразил, у человека еще есть минимум лет 8, чтоб решить проблему. Сейчас. В Украине, да. Всё решаемо.
В условиях войны нет смысла так напрягаться ))).
И да. Метить в плане зараженности чем-то имеет смысл лишь потенциальных доноров крови.
Так что я не верю в красные-синие повязки)).
Они бессмысленны.
Рашистська курка, яка спілкується саме ТЮРЕМНИМ жаргоном, як і всі кацапи (її генно-духовні родичі), НОРМАЛЬНУ мову вважає тюремною, а свою забулдижно-підзаборну - нормальною.![]()
есть (были) целые этносы повымершие в африке от нестрашного вируса иммунодефицита человека
правда, они и не отягчали бюджеты своих стран антиретровирусной терапией ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Диареис,як для людини,яку зовсім не цікавить моя думка,ти приділяєш занадто багато уваги і дуже старанно її вивчаєш.)
То ж щось в тебе знову не сходиться. Чи то в тебе знову загострення психічного розладу?
Ну ти лікуйся.
конечно есть.
Масса.
Как и вокруг нас есть больные туберкулезом. Множество. Везде. И с ОФ в том числе. И лекарственно-устойчивые тоже. Вы часто думаете об этом? Я уже нет)).
Туберкулез - особое заболевание.
Нос в нос много лет...Не заболела.
Наркозные шланги сеяли после открытой формы, а там ноль)).
Думаю, что все эти рассказы для того, чтоб нас штырило. Чтоб боялись всяких спидов и туберкулезов неведомых. Ух как страшно, страшнее ракет.
Непонятное всегда страшно)...
Ні, лише в тебе. А я все ще чекаю відповіді на мої НЕЗРУЧНІ для тебе питання, які ти зробила вигляд, що не помітила. Хоча зрозуміло, що відповідей я не отримаю, бо тоді тобі доведеться визнати, що ти БРЕХАЛА. А цього ти ніколи не зробиш, бо для цього треба бути СИЛЬНОЮ людиною, а ти нею жодної хвилини свого життя не була.
Насколько могу судить,если эти дряни занимают дом,то жильцов из него выгоняют. Ну,во всяком случае мне рассказали именно так. Да и люди наши в сёлах стараются не попадаться рашистам лишний раз на глаза,не то что с ними близко контактировать.. в общем за одним столом с ними не сидят - так что шанс подцепить тот же туберкулёз непосредственно от источника в разы ниже,чем получить от этого источника пулю.(
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks