Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1408 з 2284 ПершаПерша ... 40890813081358139813991400140114021403140414051406140714081409141014111412141314141415141614171418145815081908 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 28 141 по 28 160.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    украинская "правда"

Украина до сих пор не получила оружия по лендлизу

"Преимущество этого инструмента – скорость принятия Администрацией США решений по упрощенной процедуре
    без лишней бюрократии и необходимости голосований по каждому пакету помощи Украине в Конгрессе США.
    Недостаток – объемы поставок американского оружия в рамках лендлиза напрямую зависят от финансовых возможностей Украины". - пресс-секретарь Министерства иностранных дел Украины Олег Николенко

но ведь врет же, *ука, безбожно врет..
    ибо - поставки американского оружия в рамках лендлиза напрямую никак не зависят от финансовых возможностей Украины.
    и не знаю, зачем и почему, пальцы в дверь ему там зажимают, или что другое..
    и из-за таких долбодятлов, в том числе, и не дают поставки по лендлизу

ну а если по сути, то этот кадр заявил - Байден "бережет" ваши деньги, но не бережет ваши жизни..
    он это давно написал. для ВАС и для нас. что-бы не нервничали. шо непонятного

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 895

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    он это давно написал. для ВАС и для нас. что-бы не нервничали. шо непонятного
    ну да, это он для ВАС написал, что - "погиб Гаврилюк, и хрен с ним, зато у вас денег больше будет", и не нервничайте так
    еще много Гаврилюков погибнет - а у вас денег еще больше будет, вот что он написал
    я надеюсь, вы ж не нервничаете..?
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Я тоже помню как тут изгалялись те, у которых "кастрюлеголовые" отлетало в каждом предложении. Теперь они вдруг слезу вдруг демонстрируют. Мразота.
    Великою підлістю було кормити народ "шашликами", ігноруючи попередження найкращих розвідок світу про маштабне вторгнення - але ще більша підлість робити тепер вигляд, що "так і було задумано".

Тобто після премудрої спроби взагалі заборонити підіймати цю тему та провалу концепції "двє-трі нєдєлі максімум", нам вчергове пропонується чорне вважати білим, за калькою "війни з Остазією".

Чим обернулась багаторічна брехня про "наживання на війні", "американські кунги", "криві дула" та "злитий Маруполь" ми всі бачимо - і хтось вперто продовжує спотворювати реальність, щоби уникнути відповідальності за Бучу, Ізюм, розмінований Чонгар та втрачений за тиждень Південь.

Таке враження, що ще трохи і 24.02 буде оголошено ледь не національним святом, судячі з рівня побєдобєсія на т.зв. "єдиному", зовсім береги втратили.
    .....................
    Всі, хто бере участь в цій похабній спробі приховати правду, стають на один рівень з обслугою організаторів Голодомору, коли за восторженими воплями про "сломаную сістєму" та "велику індустріалізацію" приховали мільйони померлих.

Історія такого не пробачає - безвідносно до успішності пропаганди, як можемо переконатись на власному печальному досвіді.

Valeriy Prozapas
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Немного конспирологии... https://bintel.org.ua/analytics/poli...vogo-bezumiya/
    Хотя авторы утверждают, что то не конспирология, а политология. Букв много. Очень много. Статья старая, ну относительно.... Но дальнейшее развития ситуации, ИМХО статью не опровергло.... кому интересно читайте...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Модератори, забаньте, будь ласка, цього рашистського шизофреніка: задрав вже своїм ниттям про ленд-ліз! Якщо ця істота НЕ БАЖАЄ розуміти те, що йому вже сто разів розжовували, а головне - НЕ БАЖАЄ відповідати на питання, ЯКУ САМЕ зброю зобов'язалися постачати за ленд-лізом Штати і не постачають зараз, то не місто цьому уроду на форумі! Нехай на Севпомийці ниє!
    Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Великою підлістю було кормити народ "шашликами", ігноруючи попередження найкращих розвідок світу про маштабне вторгнення - але ще більша підлість робити тепер вигляд, що "так і було задумано".
    Всі, хто бере участь в цій похабній спробі приховати правду, стають на один рівень з обслугою організаторів Голодомору, коли за восторженими воплями про "сломаную сістєму" та "велику індустріалізацію" приховали мільйони померлих.
    Valeriy Prozapas
    +10000000
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 895

Типово

Пикет у Белого дома в поддержку ленд-лиза Украине

"В первый день нового 2023 года на площадь перед Белым домом пришли и приехали граждане Украины,
    США, России, украинцы, русские, евреи, казахи, украинцы-ветераны Вооруженных сил США, жители Вашингтона, Балтимора, Филадельфии, Нью-Йорка, Флориды.

Участники пикета потребовали выполнения закона, принятого Конгрессом США в апреле 2022 года, начать поставки оружия Украине по каналу ленд-лиза."

"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Буквально декілька днів тому Жопус срав в його бік. Накаркав.
    Вічна пам'ять герою!
    он жив, каркаешь тут лишь ты
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Хотя авторы утверждают, что то не конспирология, а политология. Букв много. Очень много. Статья старая, ну относительно.... Но дальнейшее развития ситуации, ИМХО статью не опровергло.... кому интересно читайте...
    у авторов перед новым годом вышло продолжение и эфир романенко с ними дал 30.12
    ссылки на хвылю и ютуб я сегодня сбрасывал
    там в первой статье хвыли есть ссылка и на это исследование
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Модератори, забаньте, будь ласка, цього рашистського шизофреніка: задрав вже своїм ниттям про ленд-ліз! Якщо ця істота НЕ БАЖАЄ розуміти те, що йому вже сто разів розжовували, а головне - НЕ БАЖАЄ відповідати на питання, ЯКУ САМЕ зброю зобов'язалися постачати за ленд-лізом Штати і не постачають зараз, то не місто цьому уроду на форумі! Нехай на Севпомийці ниє!

+10000000
    вражаюся твоїй завзятості!
    Мені важко усвідомлювати, що навіть Перемога над ворогом, це буде тільки пів перемоги України... Бо не відомо, чи буде друга її частина... бо гниди будуть мертвою хваткою триматись за кожух влади, а в нас купа ідіотів, що допоможуть їм в цьому...якби справа була тільки в Зе (...
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 161

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Ігор Мосійчук
    #правдиво_про_фронт
    "Михайло Гаврилюк ЖИВИЙ!
    Щойно його побратим скинув мені скрін листування з ним!
    Довго житимеш, КОЗАЧЕ!"
    ничего не знаю.
    раз скажена вагина в истерике убилась
    Вічна пам'ять герою!
    то и нечего отменять

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    он жив, каркаешь тут лишь ты
    ПНХ
    А що ж залишається? Треба ж знищувати ворогів, в тому числі й внутрішніх.
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    скажена вагина в истерике убилась
    Та відведи ти вже свою бабу до гінеколога, нарешті! Що ж вона так мучиться?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Мені важко усвідомлювати, що навіть Перемога над ворогом, це буде тільки пів перемоги України... Бо не відомо, чи буде друга її частина... бо гниди будуть мертвою хваткою триматись за кожух влади, а в нас купа ідіотів, що допоможуть їм в цьому...якби справа була тільки в Зе (...
    "Научим каждую кухарку управлять государством"
    Великий Ленин

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Мені важко усвідомлювати, що навіть Перемога над ворогом, це буде тільки пів перемоги України... Бо не відомо, чи буде друга її частина... бо гниди будуть мертвою хваткою триматись за кожух влади,
    конечно будут, ибо это традиция нашей власти, шоколадный тому пример.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 518

Типово

якби справа була тільки в Зе (...
    О так! Адепти разом з рашиками його вмить прибрали б. Але ні.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 518

Типово

Мені важко усвідомлювати, що навіть Перемога над ворогом, це буде тільки пів перемоги України... Бо не відомо, чи буде друга її частина...
    З цим згоден. Подолати корупцію зможемо тільки, якщо в усі гілки влади зайдуть західні специ. З вирішальним голосом!
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    З цим згоден. Подолати корупцію зможемо тільки, якщо в усі гілки влади зайдуть західні специ. З вирішальним голосом!
    ну в набу выришальный был иностранцев и что? коррупционер Сытник благополучно досидел свой срок в НАБУ, Нафтогаз - начисление премий за не полученные деньги, приват тот же
    и примеров этих не просто вагон, а эшелон, начиная от Шабунина пилившего гранты ни кпейки государству налогов не заплатившего, заканчивая сережей лещенко и прочими залищук
    борцы с коррупцией йопт

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Что-то сильно сложно это всё. Жизнь она проще. У меня только одна аналогия с этими теориями заговора, в детективах - гениальный сыщик раскрывает сложнейшие преступления, в жизни - какой-то идиот убивает кого-то по совершенно дебильным причинам и потом не особо прячется.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    у авторов перед новым годом вышло продолжение и эфир романенко с ними дал 30.12
    ссылки на хвылю и ютуб я сегодня сбрасывал
    там в первой статье хвыли есть ссылка и на это исследование
    Дякую. Прочитав й продовження...

Дописів
    9 040

Типово

Шо типа готовят Гиркина в перзиденты роисси? Та ну....

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    Что-то сильно сложно это всё. Жизнь она проще. У меня только одна аналогия с этими теориями заговора, в детективах - гениальный сыщик раскрывает сложнейшие преступления, в жизни - какой-то идиот убивает кого-то по совершенно дебильным причинам и потом не особо прячется.
    Да нету там ничего сложного. Обычная аналитика. Это не значит, что именно так и есть. Так одна из версий. Вернее три. Лично я склоняюсь ко второй. Но не исключаю, что кто то хочет провернуть и третью...
    ЗЫ власть в РИ, СССР и РФ, всегда была у спецслужб. Еще со времен Ивана Грозного....

Сторінка 1408 з 2284 ПершаПерша ... 40890813081358139813991400140114021403140414051406140714081409141014111412141314141415141614171418145815081908 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті