| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Великою підлістю було кормити народ "шашликами", ігноруючи попередження найкращих розвідок світу про маштабне вторгнення - але ще більша підлість робити тепер вигляд, що "так і було задумано".
Тобто після премудрої спроби взагалі заборонити підіймати цю тему та провалу концепції "двє-трі нєдєлі максімум", нам вчергове пропонується чорне вважати білим, за калькою "війни з Остазією".
Чим обернулась багаторічна брехня про "наживання на війні", "американські кунги", "криві дула" та "злитий Маруполь" ми всі бачимо - і хтось вперто продовжує спотворювати реальність, щоби уникнути відповідальності за Бучу, Ізюм, розмінований Чонгар та втрачений за тиждень Південь.
Таке враження, що ще трохи і 24.02 буде оголошено ледь не національним святом, судячі з рівня побєдобєсія на т.зв. "єдиному", зовсім береги втратили.
.....................
Всі, хто бере участь в цій похабній спробі приховати правду, стають на один рівень з обслугою організаторів Голодомору, коли за восторженими воплями про "сломаную сістєму" та "велику індустріалізацію" приховали мільйони померлих.
Історія такого не пробачає - безвідносно до успішності пропаганди, як можемо переконатись на власному печальному досвіді.
Valeriy Prozapas
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Немного конспирологии... https://bintel.org.ua/analytics/poli...vogo-bezumiya/
Хотя авторы утверждают, что то не конспирология, а политология. Букв много. Очень много. Статья старая, ну относительно.... Но дальнейшее развития ситуации, ИМХО статью не опровергло.... кому интересно читайте...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Модератори, забаньте, будь ласка, цього рашистського шизофреніка: задрав вже своїм ниттям про ленд-ліз!Якщо ця істота НЕ БАЖАЄ розуміти те, що йому вже сто разів розжовували, а головне - НЕ БАЖАЄ відповідати на питання, ЯКУ САМЕ зброю зобов'язалися постачати за ленд-лізом Штати і не постачають зараз, то не місто цьому уроду на форумі! Нехай на Севпомийці ниє!
+10000000
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Пикет у Белого дома в поддержку ленд-лиза Украине
"В первый день нового 2023 года на площадь перед Белым домом пришли и приехали граждане Украины,
США, России, украинцы, русские, евреи, казахи, украинцы-ветераны Вооруженных сил США, жители Вашингтона, Балтимора, Филадельфии, Нью-Йорка, Флориды.
Участники пикета потребовали выполнения закона, принятого Конгрессом США в апреле 2022 года, начать поставки оружия Украине по каналу ленд-лиза."
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
вражаюся твоїй завзятості!
Мені важко усвідомлювати, що навіть Перемога над ворогом, це буде тільки пів перемоги України... Бо не відомо, чи буде друга її частина... бо гниди будуть мертвою хваткою триматись за кожух влади, а в нас купа ідіотів, що допоможуть їм в цьому...якби справа була тільки в Зе (...
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
ну в набу выришальный был иностранцев и что? коррупционер Сытник благополучно досидел свой срок в НАБУ, Нафтогаз - начисление премий за не полученные деньги, приват тот же
и примеров этих не просто вагон, а эшелон, начиная от Шабунина пилившего гранты ни кпейки государству налогов не заплатившего, заканчивая сережей лещенко и прочими залищук
борцы с коррупцией йопт
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Да нету там ничего сложного. Обычная аналитика. Это не значит, что именно так и есть.Так одна из версий. Вернее три. Лично я склоняюсь ко второй. Но не исключаю, что кто то хочет провернуть и третью...
ЗЫ власть в РИ, СССР и РФ, всегда была у спецслужб. Еще со времен Ивана Грозного....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks