| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Получается, это то тп, в которое прилетело, когда Зеленский видео выложил. Его не заменили, в соплями собрали. А теперь оно окончательно выгорело.
Почесного форумчанина на грунті реальної чи міфічної боротьби з совком кудись понесло, і є небезпека людину втратити. Куди несе - питання; чи в середньовіччя, чи в подобу анархізму, чи в соціал-дарвінізм. Не хочеться вірити, що це настільки збочене вшановування начальства. Хоча, чому б і ні.
Повна тиша кілька годин чи й довше на всіх загальнодержавних і місцевих каналах, а пересічний, згідно з "компетентною думкою", повинен знайти, проаналізувати.
Проаналізували. Законне питання: а влада, власне, для чого взагалі? Здається, її для чогось обирають чи призначають, і не лише у нас, а повсюди?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Я опаздывала и возьми я например такси до аполло, это кино стало бы для меня золотым, а ещё и испорченным Настроением о трате денег ))))))
Каким же интересно образом я должна была получить оповещение по Шуреку?))))
Прийти ношками и посмотреть гласками, совершенно верно, надо больше же выходить из дома ))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
нет.
ну вот же есть у людей:
https://old.loda.gov.ua/news?id=65743
а вот про сирены хотя бы...
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...BD%D0%BD%D1%8F
Ключевое : своевременного.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Даже не старайся... твои сопельки я тоже вытирать не буду....
ЗЫ если тебе станет легче, то я Филатова не выбирал и не считаю его хорошим мэром. Но и твои сопли вытирать в его обязанности не входит... все в равных условиях. Только одни ноют а другие борются... я всегда думал, что ты второй... оказалось я ошибся... в современных условиях это уже не важно....
ЗЫ ЗЫ в следующий раз не проголосуешь за Филатова вместе со мной...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
а вот про обязанности властей в ситуациях Ч:
https://old.loda.gov.ua/news?id=65743
...
Ця консультація не перевірена досвідченим користувачем. Правова консультація не є офіційним роз'ясненням, носить інформаційний характер та не може безумовно застосовуватися в кожному конкретному випадку.
Перейти до навігаціїПерейти до пошуку
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я представила что в аполло ехали люди откуда-то с далека....)))
Купили тогда на ковидную тыщу сертификат на 4 кино, как я, и вот только в аполло и надо ходить)))))
Кто пишет чатботы? АйТи? Программисты? Кто ими владеет. Кто за них отвечает. За чатботы в месенджерах?
Где их хвалёные старлинки? Связь эта хваленая, которую "тайно прокладывают тут нискажукуда". Также сдулись без электричества как обычные обыватели))))))
Ой немогу)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Дівчатка, не сваріться)
До теми. А ось ті сповіщення ДНС, що пів вулиці до серцевих приступів доводили, наче на такі випадки тестували? Чи я вже заплуталась у потоці ноу-хау.
Щось давненько не волало воно..
Завтра не будет воды и света. И не говорите, что не предупредили. Все тг каналы написали
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks