Spoiler: трохи істерики від рашистів
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Spoiler: трохи істерики від рашистів
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ну,справедливости ради,надо признать,что торбочки готовились заранее и тогда ещё Залужный не знал кто из дам за ними приедет. Так что можно предположить,что те что в календарике тоже не в его вкусе.
Ну и вот прям видно на торбах,что там сперва было " наша сила не в красі",но Наши ж военные все таки джентльмены. И шоп телок не обидеть,решили добавить " не тільки".)
Из этого можно сделать вывод- Если бы нам Суворова с Кутузовым и Жуковым то мы бы хохлов в пух и прах.трохи істерики від рашистів
Я же писал что есть ли Путин нет его -ничего не поменяется. Орки узнали где можно разжиться унитазами и они не остановятся.
Арестович - очаровашка)),
мог бы карьеру сделать в гей-бизнесе).
имхо, с исчезновением путина может поменяться в худшую для Украины сторону, так как есть вероятность перехвата власти более радикальными и безмозглыми макаками. но, и здесь хорошая новость и надежда - с исчезновением путина развалится жесткая репресионная вертикаль в рашастане и может начаться внутренний бардак с дракой за власть. и - возможно - будет не до "покорения" Украины.
зы: кто ещё не смотрел - рекомендую. прекрасно улавливает суть оркопсихологии. фильм сразу запретили в рашке.
![]()
Востаннє редагував 1960: 14.12.2022 о 17:38
Шура, тема совка не раскрыта..))
"Ты помнишь, как все начиналось,
все было впервые и вновь.."
проза..
Жовтенята
"В сільському клубі приймали у жовтенята. Для урочистості прийшли старші діти – піонери.
В білих сорочках, чорних штанях та сукнях з піонерським горном, барабаном, прапором.
Піонери визивали у менших відчуття заздрості й поваги.
Он, які вони дорослі, гарно вдягнуті, мають цікаві речі.
Як хотілося хоча б доторкнутися до їхнього блискучого горну, чи хоч би раз вдарити у барабан.
Хором кричати так, як вони: "До боротьби за справу Леніна будь готовий! Завжди готовий!".
Малим дуже захотілось бути з ними заодно.
Їм сказали, що вони неодмінно будуть такими, але спочатку треба стати жовтенятами. Інакше в піонери не приймуть.
Що то таке – ті жовтенята, з дітей не знав ніхто, але якщо треба ними стати, аби бути схожими на піонерів, то бажання йти в жовтенята відразу з'явилося.
Малеча вишикувалась в ряд. Терпеливо слухала промову-настанову піонервожатої – геть вже дорослої дівчини:
"Дорогі наші діти, сьогодні у вашому житті знаменна дата. Ви стаєте до лав великого загону молодих ленінців – до загону жовтенят.
Цього року ви пішли в школу і вже вчитеся писати і читати.
На ваших грудях завжди буде значок молодого Володі Ульянова.
Старайтеся бути у всьому на нього схожими, і ніколи не посраміть це велике ім'я.
Тепер ви не повинні проходити мимо, якщо хтось не хоче жити з нами по-радянські.
Особливо потрібно бути вам непримиренними до тих, хто ходить до церкви, тримає в хаті ікони.
Обов'язок піонерів та жовтенят – боротися з такими проявами чужого нам образу життя".
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А шо там за пицыцыя от Лёши Гончаренко о признании независимости Косово ? Оно нам надо сейчас ?
Оспидя....я думала, что это Светлаков. У него тоже есть в таком паричке образы.
Еще подумала, а при чем тут он?
Киндрат это на подобие азировской бимбы? или реально есть такое украинское имя?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks