| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
меня ее легенды не сильно парят)...
мало ли, что и кто пишет?
я вижу только тупое быдло, ненавидящее Украину и форумчан.
ее личная жизнь, каша и внуки мне безразличны...
гавкающая тупая моська (она и в 66 и в 16) гавкающая тупая моська...
я сужу по ее постам и яду, сочащемуся из них...
О, боги! Вона ще й читати не вміє.
Я відповідала на допис МАФАЛЬДИ, а курка скубана примудрилася побачити там нік Глобусу.
А ось сміттєвоз і Головнокомандуючого обісрав.А потім ще обурюється, коли я його рашиком називаю.
Що цікаво: жодного ХАМСТВА в жодному з дописів Маргрет НЕ БУЛО. Але зебидло-стадо примудрилося його там ПОБАЧИТИ, та ще й неодноразово.При цьому ЇХ (зебілів) дописи буквально КИШАТЬ хамством, образами, брехнею, але зебидло-стадо в упор НЕ БАЧИТЬ цього в себе!
Своє їм не смердить!
А тобі?можно было бы вам, хоть на старости лет и манерами обзавестись?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
О! Так вот про каких падлюк говорили,что они за бабло к веткам инфраструктуры подключились.
Оказывается кураторы диареис позаботились,чтоб она бесперебойно сюда берёз таскала. Ну и не только сюда. )
Диареис,ты б хоть не палила свою контору.![]()
Шикарні фото!Я дуже любила зиму в селі. Кожного року на зимові канікули приїжджала до бабусі: весь сад у снігу, кучугури по коліна... Вечір, ми сидимо на кухні, за вікном тихо падає лапатий сніг, в пічці потріскують дрова, а ми п'ємо смачнючій чай з малиною та з бабусиними пирогами. Оце і є ЩАСТЯ!
Шкода, що повторити його вже неможна, бо бабусі вже немає.
Повністю підтримую!Надо верить, надо жить.
Кацапкою ти народилася - кацапкою і помреш.
Просто цікаво: твоя родина ще не стомилася від твоїх цілодобових галюцінацій та брехні?![]()
Так, дзеркало тобі ніколи не бреше.
Так-так, а разом зі мною і всю велику вулицю з купою багатоповерхівок та приватних будинків підключили! А заразом і сусідню! Бо там теж світло завжди є. А Галька за всіх нас разом вигрібає.Уявляю, як всі ці люди мені дякують!
Боже, яка ж ти дура!![]()
І ця Головнокомандуючого обісрала.А потім ще сміють брехати, що вони його ПОВАЖАЮТЬ.
Ваше стадо спить і бачить, щоб Зеленський ЗНЯВ Залужного і поставив Хомчака. Рашисти смерючі!
![]()
И я любила. Моя неродная бабушка жила в луганской области. Мы туда постоянно ездили на новый год. Этот специфический запах терриконов и шахт, огромная печка, протапливаемая углем, титан в душевой и куры, натуральные копчёные куры, белоснежное мясо и черная кожа, из домашней коптилки и аромат.....))))
И все...и нет более ничего........
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Максим Рильський....
Білі мухи налетіли —В школі ж вчили. Чи ви в Магадані вчились?
Все подвір'я стало біле.
Не злічити білих мух,
Що летять, неначе пух.
— Галю, Петрику, Кіндрате,
Годі, ледарі, вам спати! —
І побігли до санчат
Галя, Петрик і Кіндрат.
Всі з гори летять щодуху.
Щоб спіймати білу муху,
А санчата їм усім
Змайстрував старий Максим.
ЗІ вірш українською про зиму...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Гггг. Киндрат))))))
Сори, я в школе ничего не учила. Не интересно было под давлением (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Короче эта с бешенством матки всех записала , посчитала, заскринила , все, справилась, теперь возьмёт своих мужиков из тумбочки и пойдет наяривать ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks