| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
И да и не да. Разные есть истории.
Но дело не в этом. А в том, что государство им не особо помогло. Я об основательном, типа жилья.
Пособие да, было. Вот такое еще весной : пенсионеры, дети и студенты до 23 лет, которые учатся на дневной форме обучения - 1000 грн. Остальные 442 грн.
Но не более 3000 грн на семью. И не более 3400 на семью, если в ней есть инвалид.
А потеряли многие из них буквально всё.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
как ты за коллективные шашлыки в ялте спрятался, я уже задавал тут вопрос, что с 800 тыс кацапами будем делать? Что с пенсами делать? что с вгавнище убитой инфраструктурой будем делать на ОРДЛО или в Крыму
ты же не думаешь, что будет жест доброй воли
ну и самое главное чем будешь отвоевывать если союзники твою мысль не поддерживают?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
щось в Криму спаковують і вивозять. здається, музейні цінності
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
головне шоп из сусідньої теми бюст не вивезли
Перший тиждень нафтового ембарго від ЄС та обмеження ціни на російську нафту закінчився ... різким зростанням експорту її нафти в Азію.
За тиждень було експортовано 24.5 млн бар (по 3.5 млн бар на добу) — це рекорд в цьому році... 90% всієї нафти скупила Азія, якій росія запропонувала хороші знижки (-40% від ринкової вартості, приблизно по 45 дол/бар).
Основний експорт відбувся танкерами, які росія накупила (більше 100 старих списаних) в останні місяці готуючись до ембарго. На цих танкерах використовують т.з. «спуфінг» — це система підміни сигналу, яка показує усім системам, що танкер стоїть у порту, а насправді він вже десь плаває і росія останній місяць це активно тренувала консультуючись з іраном, який вже давно так робить. (с) прокопишин
Так. Тільки я коли викладала посилання, не звернула увагу, що то КОРОТКІ відео - свого роду анонс. Зміню на правильні посилання, коли відео з'явиться на Ютубі.
А ще я в тій темі дуже радила випуски про Дніпро іншого проекту - "Країна Героїв": https://www.youtube.com/watch?v=3vR_...94%D0%BA%D1%82 Це другий випуск - він мене найбільше вразив, особливо виставка "Неприйняття". А є ще перший: https://www.youtube.com/watch?v=g-Xm...94%D0%BA%D1%82
А не пішов би ти за руZZким кораблем, рашист смердючий?
А собівартість цієї нафти не менше 50 баксів.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Просто немає слів... Ось, хто СПРАВЖНІ друзі!
Катерина Лізунова, журналістка
Давно хотіла вам розповісти, але все ніяк не встигала.
На Голосі Америки, я зараз працюю конгресовою кореспонденткою. І тому часто слухаю засідання, як Палати Представників, так і Сенату.
І от цікаво, що усі засідання Конгресу починаються з молитви. А іще цікавіше, що принаймні кілька разів на тиждень вони обов'язково моляться за Україну перед початком слухань. Незалежно від того, чи є українське питання у розкладі законодавців, чи ні.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
З одного боку так, що робити з кацпнею, якщо неможна залити бетоном. Але з другого, якщо зараз їх не погнати, буде повторення, на це можна дати 100% гарантію.
Так хто хош може приходити і відтяпувати куски України.
Завтра наші помогайчики передомовляться з рашею і що тоді?
Тепер вже треба йти до кінця. Куй тим росіянам на рило і два на лице.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks