Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1169 з 2284 ПершаПерша ... 169669106911191159116011611162116311641165116611671168116911701171117211731174117511761177117811791219126916692169 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 23 361 по 23 380.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Не знаю. Поискала, написано, что об этом в выпуске Маршрутки рассказывают, но я не смотрела:
    Сьогодні о 20.00 на @novy_channel
    виходить 2 випуска Маршрутки:
    Дніпро
    На Ютубі "Le Маршрутка" з'явиться через 48 годин після прем'єри на ТБ.
    Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    час у цьому сенсі гірше для нас, аніж для рашки.
    деякі західні "партнери" вже готові віддати крим рашці офіційно задля початку перемовин про мир.
    відкласти це питання ще на 8+ років, це майже втратити надію на фактичне його повернення.
    ППКС
    Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    это можно планировать когда все будут уверены, что не будет ядерного удара в ответ. Так что незачем себе голову забивать
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    70 824

Типово

"Вертикаль", кстати, пару-тройку раз на трындеже палились
    Но пишут хлестко))))

В чувство приводит ))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    готов пожертвовать соседом, его сыном, братом, отцом за свои майские в Крыму?
    ну по перше: я такого вибору не маю.
    а по друге: так може не потрібно взагалі давати відсіч агресору?

де межа та кордон, за якою твоя мораль дозволяє жертвувати сусідом, його сином, братом, батьком, а за якою - ні?
    крим? лугандон? Дніпропетровська область? Дніпро? твій будинок?

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Спасибо.

Это сегодня что ль будет? или было уже?
    Вчера, наверное, было.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 504

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    кто захотел переселились
    И да и не да. Разные есть истории.
    Но дело не в этом. А в том, что государство им не особо помогло. Я об основательном, типа жилья.

Пособие да, было. Вот такое еще весной : пенсионеры, дети и студенты до 23 лет, которые учатся на дневной форме обучения - 1000 грн. Остальные 442 грн.
    Но не более 3000 грн на семью. И не более 3400 на семью, если в ней есть инвалид.

А потеряли многие из них буквально всё.

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    На Ютубі "Le Маршрутка" з'явиться через 48 годин після прем'єри на ТБ.
    Спасибо. А в "Музиці війни" вы ссыль выложили, это ж оно, да?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    так может и черешня Мелитопольская и нахрен не сдалась как майские в Крыму? а Бердянск? а половина Херсонской области? ты ничего не перепутал? люди которые там остались ты у них спросил? что ты совсем хрень начал нести
    моя позиция по ОРДЛО и Крыму неизменна, она была такой с 2018 года, мы про****и с освобождением и борьбой за своих людей и свое на тот момент 4 года, сейчас еще больше
    а черешню таки надо вернуть
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Но пишут хлестко))))

В чувство приводит ))))
    Так я и без вертикали написала, куда они зайдут))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    ну по перше: я такого вибору не маю.
    а по друге: так може не потрібно взагалі давати відсіч агресору?

де межа та кордон, за якою твоя мораль дозволяє жертвувати сусідом, його сином, братом, батьком, а за якою - ні?
    крим? лугандон? Дніпропетровська область? Дніпро? твій будинок?
    как ты за коллективные шашлыки в ялте спрятался, я уже задавал тут вопрос, что с 800 тыс кацапами будем делать? Что с пенсами делать? что с вгавнище убитой инфраструктурой будем делать на ОРДЛО или в Крыму
    ты же не думаешь, что будет жест доброй воли
    ну и самое главное чем будешь отвоевывать если союзники твою мысль не поддерживают?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    9 040

Типово

моя позиция по ОРДЛО и Крыму неизменна, она была такой с 2018 года, мы про****и с освобождением и борьбой за своих людей и свое на тот момент 4 года, сейчас еще больше
    Крым - это скрепа пуйла, это та точка, где он почувствовал свою полную безнаказанность, ну как у маньяков. Поэтому придется. И они это понимают, иначе почему с началом шухера фсбшники начали переселять свои семьи обратно в роиссю.

Дописів
    9 040

Типово

как ты за коллективные шашлыки в ялте спрятался, я уже задавал тут вопрос, что с 800 тыс кацапами будем делать? Что с пенсами делать? что с вгавнище убитой инфраструктурой будем делать на ОРДЛО или в Крыму
    ты же не думаешь, что будет жест доброй воли
    ну и самое главное чем будешь отвоевывать если союзники твою мысль не поддерживают?
    Там многие уже сами посваливали. А насчет жеста доброй воли, как знать.

Дописів
    70 824

Типово

Так я и без вертикали написала...
    Значит я не читала вас, извините((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    84 386

Типово

щось в Криму спаковують і вивозять. здається, музейні цінності
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

головне шоп из сусідньої теми бюст не вивезли

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Там многие уже сами посваливали. А насчет жеста доброй воли, как знать.
    я целиком и полностью поддерживаю эмоциональную составляющую, но будучи реалистом понимаю, что без тройного насыщения нас оружием от состояния на сегодня - этого не будет
    посему предпочитаю не очаровываться, чтобы не разочаровываться

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Перший тиждень нафтового ембарго від ЄС та обмеження ціни на російську нафту закінчився ... різким зростанням експорту її нафти в Азію.

За тиждень було експортовано 24.5 млн бар (по 3.5 млн бар на добу) — це рекорд в цьому році... 90% всієї нафти скупила Азія, якій росія запропонувала хороші знижки (-40% від ринкової вартості, приблизно по 45 дол/бар).

Основний експорт відбувся танкерами, які росія накупила (більше 100 старих списаних) в останні місяці готуючись до ембарго. На цих танкерах використовують т.з. «спуфінг» — це система підміни сигналу, яка показує усім системам, що танкер стоїть у порту, а насправді він вже десь плаває і росія останній місяць це активно тренувала консультуючись з іраном, який вже давно так робить. (с) прокопишин

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Спасибо. А в "Музиці війни" вы ссыль выложили, это ж оно, да?
    Так. Тільки я коли викладала посилання, не звернула увагу, що то КОРОТКІ відео - свого роду анонс. Зміню на правильні посилання, коли відео з'явиться на Ютубі.
    А ще я в тій темі дуже радила випуски про Дніпро іншого проекту - "Країна Героїв": https://www.youtube.com/watch?v=3vR_...94%D0%BA%D1%82 Це другий випуск - він мене найбільше вразив, особливо виставка "Неприйняття". А є ще перший: https://www.youtube.com/watch?v=g-Xm...94%D0%BA%D1%82
    Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    головне шоп из сусідньої теми бюст не вивезли

А не пішов би ти за руZZким кораблем, рашист смердючий?
    90% всієї нафти скупила Азія, якій росія запропонувала хороші знижки (-40% від ринкової вартості, приблизно по 45 дол/бар).
    А собівартість цієї нафти не менше 50 баксів.

Дописів
    26 001

Типово

Перший тиждень нафтового ембарго від ЄС та обмеження ціни на російську нафту закінчився ... різким зростанням експорту її нафти в Азію.

За тиждень було експортовано 24.5 млн бар (по 3.5 млн бар на добу) — це рекорд в цьому році... 90% всієї нафти скупила Азія, якій росія запропонувала хороші знижки (-40% від ринкової вартості, приблизно по 45 дол/бар).

Основний експорт відбувся танкерами, які росія накупила (більше 100 старих списаних) в останні місяці готуючись до ембарго. На цих танкерах використовують т.з. «спуфінг» — це система підміни сигналу, яка показує усім системам, що танкер стоїть у порту, а насправді він вже десь плаває і росія останній місяць це активно тренувала консультуючись з іраном, який вже давно так робить. (с) прокопишин
    интересно - откуда такие точные цифры у прокопишина если танкеры использут "спуфинг" ?))) т.е. никто не знает гле танкеры плавают

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Просто немає слів... Ось, хто СПРАВЖНІ друзі!

Катерина Лізунова, журналістка
    Давно хотіла вам розповісти, але все ніяк не встигала.
    На Голосі Америки, я зараз працюю конгресовою кореспонденткою. І тому часто слухаю засідання, як Палати Представників, так і Сенату.
    І от цікаво, що усі засідання Конгресу починаються з молитви. А іще цікавіше, що принаймні кілька разів на тиждень вони обов'язково моляться за Україну перед початком слухань. Незалежно від того, чи є українське питання у розкладі законодавців, чи ні.

Дописів
    65 836

Типово

З одного боку так, що робити з кацпнею, якщо неможна залити бетоном. Але з другого, якщо зараз їх не погнати, буде повторення, на це можна дати 100% гарантію.
    Так хто хош може приходити і відтяпувати куски України.
    Завтра наші помогайчики передомовляться з рашею і що тоді?
    Тепер вже треба йти до кінця. Куй тим росіянам на рило і два на лице.

Сторінка 1169 з 2284 ПершаПерша ... 169669106911191159116011611162116311641165116611671168116911701171117211731174117511761177117811791219126916692169 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті