Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1146 з 2284 ПершаПерша ... 146646104610961136113711381139114011411142114311441145114611471148114911501151115211531154115511561196124616462146 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 22 901 по 22 920.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    і в І-Ф електорат недоцілований )
    Відчувається недовіра))

Дописів
    84 386

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Відчувається недовіра))
    анекдот. не новий; можливо, мені найсмішніше у ньому те, що мені його привезли з Німеччини.

Spoiler Spoiler: отже 
    2 літні пані перебувають у пансіоні для літніх (або на якомусь курорті для літніх людей)
    і одна скаржиться:
    -- як нас погано годують. ну як же нас тут погано годують!
    а друга інтенсивно з нею погоджується:
    -- так! і до того ж -- мало!
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Плин.. если человек живёт только в инете и вся инфа только оттуда и из присланных методичек, какой достоверности информации можно ожидать?
    Сказала бабця, яка живе лише в курнику та в свинарнику.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    тупая жирная мразь опять обосралась.
    В тебе це вроджене.
    У ІФ анонсували мобільні кухні, які будуть їздити в ті райони, де з електрикою зовсім біда.
    Мера вже обісрали у коментарях))
    І чому я не здвивована? Мабуть, наші форумські драні курки та сміттєвози й туди добралися.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 461

Типово

У ІФ анонсували мобільні кухні, які будуть їздити в ті райони, де з електрикою зовсім біда.
    Мера вже обісрали у коментарях))
    Чогось Філатов спав на думку одразу
    Ну так прихильники нашого мера на цю тему вже давно кепкують.
    Дуже смішно людям,що хтось під час війни може бути голодний.
    Не знаю що там кепкують з мера ІФ,та вважаю,що це взагалі тема не для жартів.
    А рішення Вашого мера вважаю дуже правильним.

Дописів
    56 461

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    анекдот. не новий; можливо, мені найсмішніше у ньому те, що мені його привезли з Німеччини.

Spoiler Spoiler: отже 
    2 літні пані перебувають у пансіоні для літніх (або на якомусь курорті для літніх людей)
    і одна скаржиться:
    -- як нас погано годують. ну як же нас тут погано годують!
    а друга інтенсивно з нею погоджується:
    -- так! і до того ж -- мало!
    " Найсмішніше" те,що ніхто не знає що його чекає у майбутньому. І тими " пані" може так статися,будете ви з діареіс. Взагалі не розумію що треба мати в голові,щоб отой " анекдот" вважати смішним.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Я насчет варуса в Мосте, если кто-то туда собрался. Сначала там не было света , и он был закрыт, причем неоднократно. Теперь он открыт, но там полностью перестали выпекать свои хлебобулочные, видимо, генератор не тянет электропечи. Кроме того, я купила там плавленый сыр, который обычно покупаю, и он был подтекший, то есть скорее всего там размораживались холодильники. В общем, я выводы сделала и мясо там пока не покупаю)))

Дописів
    56 461

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Я насчет варуса в Мосте, если кто-то туда собрался. Сначала там не было света , и он был закрыт, причем неоднократно. Теперь он открыт, но там полностью перестали выпекать свои хлебобулочные, видимо, генератор не тянет электропечи. Кроме того, я купила там плавленый сыр, который обычно покупаю, и он был подтекший, то есть скорее всего там размораживались холодильники. В общем, я выводы сделала и мясо там пока не покупаю)))
    Да. Мясо не покупаем - нет необходимости,но вот знаю что с молочкой во многих магазинах тоже беда.
    И боюсь это только начало.(

Дописів
    2 120

Типово

спасибо.
    как раз собиралась туда.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

zakaz.ua замовлення доставляє з "Варусу" на Панікахи, 15. Всі продукти свіжі, в тому числі й випічка. У будь-який день та час. Раджу купувати там, якщо є можливість.
    І тими " пані" може так статися,будете ви з діареіс.
    Скоріше, ти з електричкою та сміттєзвалищем: такі, як ви, виходять з ладу набагато раніше за інших людей.
    Взагалі не розумію що треба мати в голові,щоб отой " анекдот" вважати смішним.
    А що треба мати в голові, щоб вважати смішним "Україна - актриса німецьких фільмів для дорослих"? А що треба мати в голові, щоб реготати з "ебонітових паличок", "ЗСУ - стадо баранів", "сіньор-голодомор", "Томос-термос", "Расєяпададвігаєтграніци" тощо? а ЩО треба мати в башці, щоб автора всього цього лайна обрати ПРЕЗИДЕНТОМ???

Дописів
    26 008

Типово

Ну так прихильники нашого мера на цю тему вже давно кепкують.
    Дуже смішно людям,що хтось під час війни може бути голодний....
    еще летом поучавствовал в поиске-выкупе-восстановлении нескольких еще советских полевых кухонь. Да выглядят не презентабельно, но практически по сто литров горячей еды и кипятка не зависимых от газа и электрики дорогого стоят в сегодняшнюю погоду.
    а у бургомистра гораздо больше возможностей, и даже не денег - то такое ,а в информации где еще есть на хранении. Но они тоже мерзнут дома как и все...

Дописів
    56 461

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    еще летом поучавствовал в поиске-выкупе-восстановлении нескольких еще советских полевых кухонь. Да выглядят не презентабельно, но практически по сто литров горячей еды и кипятка не зависимых от газа и электрики дорогого стоят в сегодняшнюю погоду.
    а у бургомистра гораздо больше возможностей, и даже не денег - то такое ,а в информации где еще есть на хранении. Но они тоже мерзнут дома как и все...
    Мы в марте так старые армейские термосы пищевые еле нашли. Дорого. Но они того стоят.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    zakaz.ua замовлення доставляє з "Варусу" на Панікахи, 15. Всі продукти свіжі, в тому числі й випічка. У будь-який день та час. Раджу купувати там, якщо є можливість.
    Как-то привычнее мясо, картошку, морковь и т.п. самой выбирать, а то они как напривозят... Картошка там попадается с зеленью

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Как-то привычнее мясо, картошку, морковь и т.п. самой выбирать, а то они как напривозят... Картошка там попадается с зеленью
    Користуюся їх послугами вже рівно сім років. Кожного тижня. Загальну кількість замовлень, думаю, зможете порахувати. За ВЕСЬ цей час було 5-6 випадків, коли мені привезли щось погане (останній раз років зо два тому, або ще раніше). Завжди або замінювали на якісне, або забирали й повертали гроші (кур'єр спеціально приїжджав).
    А Ви зажди обираєте ЯКІСНЕ? Ніколи не було такого, що Ви обрали наче гарний продукт, а вже вдома виявилося, що він зіпсований?

Дописів
    9 040

Типово

Вот, кстати, не знаю, с чем связано, в этом году часто позеленевшая картошка попадается - притом и среди своей, и в покупной. Мож, кто знает, чего оно.

Дописів
    56 461

Типово

Доставка в дом - очень удобна для людей с ограниченными физическими возможностями и это понимают поставщики. Потому вряд ли станут пихать туда вскоре гЭ. Хотя конечно не без этого...
    Ну и для очень загруженных людей удобно.
    Но для многих семейные закупки - это больше привычка или даже традиция.)
    Я тоже люблю все выбирать сама.)

Дописів
    56 461

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Вот, кстати, не знаю, с чем связано, в этом году часто позеленевшая картошка попадается - притом и среди своей, и в покупной. Мож, кто знает, чего оно.
    Было очень много дождей. При такой влажности грунта она не углубляется в поисках влаги ,а наобот выросшие корнеплоды выталкивают друг друга на поверхность. А на солнышке зеленеет.
    Раньше ее подгортали землёй,сейчас этим мало кто заморачивается. Трудозатратно.
    Хотя в дни моего детства,позеленевшую картошку даже животным в корм не давали. Или отбирали на посадку на следующий год или выбрасывали. Считалось что есть ее нельзя.
    Востаннє редагував Антуриум: 11.12.2022 о 21:12

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Было очень много дождей. При такой влажности грунта она не углубляется в поисках влаги ,а наобот выросшие корнеплоды выталкивают друг друга на поверхность. А на солнышке зеленеет.
    Раньше ее подгортали землёй,сейчас этим мало кто заморачивается. Трудозатратно.
    Хотя в дни моего детства,позеленевшую картошку даже животным в корм не давали. Или отбирали на посадку на следующий год или выбрасывали. Считалось что есть ее нельзя.
    Я тоже так знаю, что эта зелень - просто яд, ее, если она есть, надо при чистке обязательно срезать полностью. Мы даже в школе на уроках труда такое проходили))

Дописів
    29 041

Типово

Лето было дождливым? Дождливее прошлого лета?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Лето было дождливым? Дождливее прошлого лета?
    Может, хранить стали хуже, свет попадает. Она всегда попадалась с прозеленью в варусе и атб, как по мне, этот год никак не отличается

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 514

Типово

Соланин .
    Почему-то мало кто знает, что в переспевших черных -черных баклажанах его тоже очень много.
    И горечь баклажан обеспечивает тоже именно соланин.

В картошке он есть всегда. В зеленых частях его весьма много. Вообще в позеленевшей много.
    Чтоб прям конкретно травиться, нужно слопать таз).

Но учитывая, что это алкалоид, избытка лучше избегать. И позеленевшую картошку и переспевшие баклажаны.

Сторінка 1146 з 2284 ПершаПерша ... 146646104610961136113711381139114011411142114311441145114611471148114911501151115211531154115511561196124616462146 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті