| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
если найдеш , я покупала в Папирусе недели три назад - зарядки хватает на 6 часов , удобно, что прищепка и ярко светит - даже накрасится легко )) - https://ua.papirus.com.ua/catalog/view/232014/
Я розумію. Але 100%-ї гарантії, що мене випустять без його дозволу, немає - це мені теж в службі опіки сказали.
+1000 У службі опіки мені сьогодні теж саме сказали. (я не питала) Кажуть: "От якби Ви були матір'ю-одиначкою, то не потрібні були б ніякі інші дозволи, окрім Вашого. Але у Вашої дитини вже є батько, а позбавити його батьківських прав майже неможливо, навіть якби він був наркоманом/алкашом/злочинцем та сам написав би заяву на це".
Добре, що мені це й не потрібно.
Ото ж бо й воно.![]()
І позбавити дитину такого свята? Ні, звісно.А взагалі, якщо вивозити на таких короткий термін, то може взагалі не варто цим заморочуватися?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Є два варіанти. Один з великими шансами, другий - без шансів зовсім.
Який обере Дейнеріс?
Я думаю для цього у минулому були якісь прецеденти. Або за ці обстеження по кількості пацієнтів якось фінансується мсек. Або людина, яка вставила протез може перейти з однієї групи в іншу, робочу. Чи взагалі щоб контролювати що ті інваліди живі здорові. Та ще багато можна нафантазувати. Інакше я не можу пояснити, бо тупо грошей з них не зіб'єш за приписки.
У всіх разом? Ви в це вірите?
Згідно із законом дитина з аутизмом має право на отримання інвалідності. Сотні дітей з тієї групи, про яку я казала, її отримали, хтось зараз, хтось рік-два-п'ять тому. Звісно, що не всі батьки бажають виїхати за кордон. Але серед тих, хто спробував, достатньо тих, хто повернувся додому, тому що батька не випустили з країни.Не кажу, що ВСІХ не випустили, - я цього не знаю.
Звісно, прийнято.Це якщо взагалі прийнято доповнення про признання інвалідності при аутизмі.
Ну, Вам, звісно, краще знати мої "справжні" наміри.
Ви, часом, не сестра-близнючка Абдуруім? Та теж краще за всіх "знає" про мою родину, наші стосунки тощо.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Так, батьки повинні взяти листа від прикордоннмків і з ним йти до управління з питанням. А просто так відмовили, якщо є всі законні підстави, так не буває.
Про аутизм чому звісно? Коли мені це було актуально, не хотіли аутизм навіть за хворобу приймати, не те що інвалідність давати.
ну що ж. поки ракети у нашу сторону ще летять, можна почитати, як у рашистів пердак сьогодні бомбить після прильотів по їх аеродромам.
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
У меня два инвалида в семье. Взрослый и ребенок Поверьте и пожизненно Тоже можно оформить. Было бы желание.
Переосвидетельствование требуют в соцслужбах, для дитини, ибо там даёт скидку на свет или газ. Для продления децкий инвалидности по выплатам ничего не надо. Как раз в этой стадии щас. Сама работник и позвонила. Именно для света или газа надо поехать в больницу и полежать, подтвердится.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks