| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ну ж бо, розкажіть нам, як це можна зробити. Заяву написати? І яка норма закону це регулює?
Я так розумію, те, що її сини зараз на фронті визволяють нашу країну від рашистських тварюк, у Вашій збоченій реальності НЕ Є піклуванням про Україну та допомогою їй.Її сини зараз ризикують життям замість Вас, а вона ще й зобов'язана відмовитися від пенсії, на яку МАЄ повне право, бо відпрацювала на цю країну "от звонка до звонка"?
паРаша головного мозку.
Пля, її сини НА ФРОНТІ!!!Рятують твою дупу, доки ти своїх чоловіків ховаєш під своєю спідницею!
Яке ж ваше бидо-стадо все ж таки лайно!Закидати людину лайном лише через те, що вона - пенсіонерка! - посміла під час війни(!!) виїхати за кордон, щоб врятувати життя онуків, замість того, щоб ПОДЯКУВАТИ їй за те, що вона виростила таких синів - справжніх Чоловіків, які зараз на фронті боронять нашу країну, - це ТАКЕ днище, якого навіть орк не кожен здатен досягти!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 02.12.2022 о 20:28
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вот в моем прошлом так и было. Геометрия была проще алгебры. И интереснее для тех, кто не имеет "алгебраических" мозгов.
И я так всегда думала. Потому что с геометрией не было ни у кого проблем. Даже у меня)).
А сейчас всё как-то изменилось.
Со всех сторон , в тч и от педагогов , я слышу что "геометрия сейчас сложнее алгебры".
Может, программу и методики изменили? Я ж уже не помню, как было.
Ведь и биология сейчас тоже треш ужасный. Зачем так сделали? Даже мне не понятно )).
А раньше были "пестики-тычинки" , просто и радостно.
в абсолютных числах - да.и там и там 9, вроде норм))
Но мы же знаем требования педагога. Педагогов. Разных.
У кого-то получить 9 - верх желания.
У кого-то ни о чем)).
малий у восьмому - алгебра з геометрією +- 6-7, зрідка 8.
Не всі діти можуть на відстані (онлайн) сприймати інформацію, на жаль.Часу на зум мало, якщо не ясно - майже немає змоги повторного пояснення
бо у вчителя ще кілька уроків. Про сирени я взагалі мовчу - все вимикається,як починає кричати.
математичним геніям,можливо, й легко. Навіть у старшій школі. Та скіки їх на клас? Якщо взагалі є.![]()
ШАНОВНІ МОДЕРАТОРИ, БУДЬ ЛАСКА, ЗУПИНІТЬ ЦЮ КОЛЕКТИВНУ ТРАВЛЮ MARGRET!!! ДЛЯ НЕЇ НЕ БУЛО ЖОДНОЇ ПРИЧИНИ, ПРИ ЦЬОМУ ТРИВАЄ ВОНА ВЖЕ ДРУГУ ДОБУ ПОСПІЛЬ. ЯКЩО ЦЕ СТАДО ОСТАТОЧНО ВТРАТИЛО НАВІТЬ РЕШТКИ СОВІСТІ, ЙОГО ПОТРІБНО КАРАТИ: МАТИ НАШИХ МУЖНІХ ВОЇНІВ НЕ ЗАСЛУГОВУЄ НА ЛАЙНО У СВІЙ БІК!!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
це як з революційною ситуацією: верхі не можуть, низи не хочуть )). Вчителя не можуть, діти не хочуть, бо їм не цікаво.
А може й навпаки: вчителя не хочуть, діти не можуть(.
Я доволі давно вирішила, що нам потрібен репетитор. Тій, хто зможе навчити вчитися та товкнути в самостійне.
Бо дуже важко навчатися, коли ти нічого не розумієшь та почуваєшься дурнем(((.
Він зробив так, що діти стали навчатися самі. Але й досі під його (її) керівництвом .
Хай вона буде здорова та щаслива, дуже нам пощастило з педагогінею цією.
та да)).
Но пусть учатся.
Им нравится. И получается. Понимаете?
А дальше будет день, будет и пища.
Сегодня все дети носились по дому с целью объяснить самой мелкой углы. Развернутый, прямой, острый, тупой.
И я с ними.
Когда знаешь сам - всё просто. Но как научить?
Второй класс. 7 лет.
Мы почти победили)).
Но с тупыми пока ни как.
Вот такая программа)).
Извините, разбавлю беседу о школьном образовании: какие ещё провайдеры кроме укртелекома дают интернет на оптоволокне, который работает и когда электричество отключают?
I am not perfect but I am limited edition
не совсем мож по теме вопрос, а что тц большие позакрывали?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks