| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Відбій, слава Богу!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ой, це що ж таке виходить, люди добры? Що в Україні таки БУЛА зброя?І що з'явилася вона саме при ПОРОШЕНКОВІ??
І з'явилося її стільки, що армія ЗМОГЛА дати гідну відсіч ворогові? А курка тут так верещала, що Порох продав більшість зброї, а те, що не продав, власноруч підірвав. Оце тепер її порве!
Ой, як же ж так? Таки паРАША знищила склади зі зброєю? Не Порох? Бабцю точно порве.Допис від tolid
Більшість з яких було розроблено та виготовлено при ПОПЕРЕДНІЙ владі.Допис від tolid
Ну, все, капець бабці.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Як насправді вимикають електрику споживачам і що не так з електромережею. Пояснення енергетика
https://www.epravda.com.ua/publicati...2/12/2/694511/
читаю в новостях:
"В шести странах посольства и консульства Украины получили посылки,
в которых неизвестные положили окровавленные глаза животных, — рассказал спикер Министерства иностранных дел Украины Олег Николенко."
походу пригожинский почерк,
опять запугивает
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
навіть цензор, який дахом поїхав на зрадойобстві, пише, що "експорт електроенергії" - це кремлівський вкид
Чи дійсно Україна таємно експортує електроенергію?
Публікації БізнесЦензор Енергетика
Автор: Юрій Віннічук
Російська пропаганда проводить ІПСО, намагаючись переконати, що Україна таємно експортує електроенергію.
...
Джерело: https://biz.censor.net/r3384314
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
"Любі дніпряни, дим що ви побачили в телеграм-каналах, то результат охолодження коксу нашими шановними металургами, а не вибух.
Співпало.
Заспокойтесь та не переймайтесь.
Всю офіційну інформацію чекаємо від ВА.
…
Віримо в ЗСУ та ППО."
Боря всех успокоил,
про дым после бабаха
"То був не вибух, а результат охолодження коксу металургами."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Позитивного Вам )):
https://www.facebook.com/reel/5984980521534165
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Если честно, то я сразу уточнила у тех, кому видно втуда. Они сказали, что не видят ничегошеньки.
Либо не туда смотрели)), либо кокс уже охладился к тому моменту и не дымил.
За статью от энергетика спасибо.
Но у меня все равно остались вопросы. Локальные. По некоторым ситуациям и некоторым квадратам обитания.
А взагали все понятно и логично.
В продажу ,кстати, я не очень верю. В вынужденность этих отключений - да, безусловно. И в человеческий фактор тоже немного).
И еще я прекрасно понимаю, что в таких случаях говорят правду, ничего кроме правды, только правду...но не всю).
Востаннє редагував ~ Электра ~: 02.12.2022 о 16:30
По-третє, не боятися експорту електроенергії в ЄС. В нас надлишок генеруючих потужностей, і якщо матимемо можливість продавати електроенергію, то її треба використовувати!
Це дасть необхідні кошти для відновлення мережі "Укренерго" і "Енергоатому". І, крім того, приєднання до мережі Євросоюзу дасть змогу хоча б частково регулювати споживання електроенергії, як це робили в часи СРСР, за рахунок перетоків електроенергії між різними регіонами.
Это все, что нужно)))))) читать в этой статье. Браво. Как раз Енергоатом выводим в частные руки. Браво-2
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks