Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1031 з 2284 ПершаПерша ... 315319319811021102210231024102510261027102810291030103110321033103410351036103710381039104010411081113115312031 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 20 601 по 20 620.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    В чем заключается неполноценность?
    Там, когда пропадает свет, инета почти нет. А как без него теперь представить нормальную жизнь? Сейчас в Киеве на 23 этаже хорошо. Один район отключили, - поймал сигнал от вышки в другом.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    56 463

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Там, когда пропадает свет, инета почти нет. А как без него теперь представить нормальную жизнь? Сейчас в Киеве на 23 этаже хорошо. Один район отключили, - поймал сигнал от вышки в другом.
    Понятно. Ну для меня это не проблема.
    У нас и в городской квартире сперва пропадает свет и отключается домашний роутер,потом когда нам свет дают,выключается там, откуда этот интернет к нам должен прийти ) а мобильный и в лучшие времена дома был не очень. Дом заэкранирован и низкий этаж.

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    вам вже пора лiтовською розмовляти,
    а рахуючи ваш похилий вiк, вже в лiжко йти,
    ой не бережете ви себе зовсiм))).
    Відправиш свого сина під Бахмут, тоді розкаже як трбі спиться. Литовську мені вчити ні до чого, з литовцями мого віку якось порузуміємося. Мене більш хвилює, щоб онуки українську не забули. А ось тобі краще своїм здоров'ям перейматися, а не вчити життю старушек в неті.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Дом заэкранирован и низкий этаж.
    Плохо. Теперь, если бы меня поставили в такие условия, вынес бы антенну на крышу.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    56 463

Типово

Отлично! И электрики не требует для включения?
    Нет.
    Но генератор купили. Для холодильников и для работы нужно электричество и инет.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Литовську мені вчити ні до чого, з литовцями мого віку якось порузуміємося.
    Звичайно. Ті бабці ще пам'ятають московітську.

Дописів
    56 463

Типово

Відправиш свого сина під Бахмут, тоді розкаже як трбі спиться. Литовську мені вчити ні до чого, з литовцями мого віку якось порузуміємося. Мене більш хвилює, щоб онуки українську не забули. А ось тобі краще своїм здоров'ям перейматися, а не вчити життю старушек в неті.
    А.. это вы его отправили?
    А я думала он сам пошел.
    Во всяком случае у многих тут так.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Так. По великому рахунку є.
    В такому разі я можу вас здивувати - ні по великому, ні по маленькому, ні навіть по середньому рахунку дехто не може зараз виїхати з країни при всьому його бажанні

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Блин... По каким итогам... Перша лінія по виготовленню 152 снарядів, наприклад, була запущена на заводі Артема у серпні 2018, де снаряди? І тільки зараз клоуни її знайшли та бьють себе в груди п'ятой привласнюючи чужі здобутки. І таких прикладів мільйон, починаючи від трусів для вояк.
    +1000
    світ допомогає не клоунам від влади, а саме Україні, ЗСУ та нашому народу, бо неочікували, що українці, попри всі нестачи, здатні на такий відчайдушний спротив. Тобто, не завдяки, а всупереч говорящей голові у ящику.
    Немає сенсу їм це пояснювати - в них немає потрібного інструменту. Вони вірять лише тому, що розповідають у земарафоні.
    Та не дивіться вже на ту голову! Невже Вам нема чим зайнятися?
    Треба порадити це нашим західним партнерам.
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    вам вже пора лiтовською розмовляти,
    а рахуючи ваш похилий вiк, вже в лiжко йти,
    ой не бережете ви себе зовсiм))).
    Хамло! Бабцю в ліжко відправ, бо з неї вже пісок сипеться.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    33 600

Типово

я очень уважаю вашего сына и дай бог,
    чтоб у него все было хорошо.

но тут я общаюсь в вами, а не с ним,
    вы же производите впечатление очень неприятного человека,
    не патриота Украины, а просто старой и ненужной никому
    в чужой стране женщины, которой нечем заняться и не с кем поговорить...

внуки ваши сами выберут язык,
    не думаю, что вы и ваше мнение им нужно в этой жизни.
    вы сделали свой выбор, а они сделают свой, не стоит за них волноваться).

старушка первая начала... учить, держитесь))).

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Блин... По каким итогам... Перша лінія по виготовленню 152 снарядів, наприклад, була запущена на заводі Артема у серпні 2018, де снаряди? І тільки зараз клоуни її знайшли та бьють себе в груди п'ятой привласнюючи чужі здобутки. І таких прикладів мільйон, починаючи від трусів для вояк. Які гфифи секретно, коли вся країна одягє та кормить своїх захисників і світ допомогає не клоунам від влади, а саме Україні, ЗСУ та нашому народу, бо неочікували, що українці, попри всі нестачи, здатні на такий відчайдушний спротив. Тобто, не завдяки, а всупереч говорящей голові у ящику.
    до 14 года мы производили и продавали снаряды с наведением в виде экскалибура (на оф сайте оборонпрома было и я когда то в одном из споров ссылку кидал ща лень искать)... с 14 года перестали... где они? до 14 года беспилотниками торговали и был выпуск налажен - где они? и таких примеров дохрена... смотреть нужно в суть, а не пытаться манипулировать и вешать ярлыки...[/QUOTE]
    Та ні. Навіть якщо прийняти твої вертляния та посилання на порохвсьовкрав...що зроблено за 3 роки нової влади для підвищення обороноздатністі України? Хоч одне конкретне назві.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 516

Типово

Какой же ужас....
    Балачки свои пустые из-за бугорья, нахер никому тут не нужные, прикрывать своими же воюющими детьми. Больше нечем(.

Тут в теме куча людей у кого муж-сын-брат там...Никто не похваляется. И не говорит об этом даже. И вони в сторону Украины нет.
    А тут такое буэ((...

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Навіть якщо прийняти твої вертляния та посилання на порохвсьовкрав...що зроблено за 3 роки нової влади для підвищення обороноздатністі України? Хоч одне конкретне назві.
    Йдіть вже спати, Юрій Бенедиктович, відпочити Вам треба. https://www.youtube.com/watch?v=k1JJ7zTSDko
    Востаннє редагував ashim1990: 02.12.2022 о 01:51

Дописів
    56 463

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Какой же ужас....
    Балачки свои пустые из-за бугорья, нахер никому тут не нужные, прикрывать своими же воюющими детьми. Больше нечем(.

Тут в теме куча людей у кого муж-сын-брат там...Никто не похваляется. И не говорит об этом даже. И вони в сторону Украины нет.
    А тут такое буэ((...
    Так те у кого реально воюют или что-то другое делают для того,чтоб тем кто воюет,воевать было чем и на чем,с транспорантами и не бегают. А бегают и рвут на груди рубаху ,чаще всего сказочники.
    Кто ж тут проверять станет. А интернет все стерпит." Моя дитинка вчиться гратися з бплом...." Да пистеж чистой воды. На симуляторах они учатся, а не " з пташкою" ,как она расписывала. Ну и как правило ,ребята подобных подробностей мамам не рассказывают. Они ж не в пинбол играть поехали.

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    +1000

Немає сенсу їм це пояснювати - в них немає потрібного інструменту. Вони вірять лише тому, що розповідають у земарафоні.

Треба порадити це нашим західним партнерам.

Хамло! Бабцю в ліжко відправ, бо з неї вже пісок сипеться.
    Мене зовсім не дивує, що дописувачі, які у міру своєї розпусти, викладують тут свої версії, чому я витрачаю час на балаканини тут. Смішно, що за собою вони цього гаяння часу не бачать. Тішить, що мабуть, це якимось чином знімає їм психологичну напругу. Чим би маля не тішилося... Але мені зовсім не смішно, коли я розумію, що ця війна на роки і особисто я не бачу перспективи навіть, якщо ми виженемо рашистов завтра...

Дописів
    56 463

Типово

Ой.. все...
    Достали зрадойопы..
    Народ кто увидит реальную инфу по Пологам ,дайте пожалуйста знать.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 516

Типово

Так те у кого реально воюют или что-то другое делают для того,чтоб тем кто воюет,воевать было чем и на чем,с транспорантами и не бегают.
    Не бегают и вообще. По огромному кол-ву объективных причин....

И не рассказывают из-за бугра про "мы победим, а вы - гавно" )).

Пусть пишет, всему свое время. Сейчас время слушать....

Дописів
    56 463

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Не бегают и вообще. По огромному кол-ву объективных причин....

И не рассказывают из-за бугра про "мы победим, а вы - гавно" )).

Пусть пишет, всему свое время. Сейчас время слушать....
    Да пошли они на хер,слушать их..
    Перспектив оно не видит .. даже если мы победим ..
    А люди в Донецкой области,которые 8лет под рашистским игом,наконец- то увидели и перспективу и надежду,что мы выгоним тварь рашистскую с нашей земли. Я лучше их послушаю. И хоть мы с Софой и поссорились однажды из-за видео из Херсона,я на нее не в обиде. Потому,что хоть видео то и было старое,в чем она была права,но люди там были наши и они ждали и надеялись. И в этом я была права.
    И как люди ждут ЗСУ в Пологах,Энергодара, Мариуполе,Горловке и Донецке, я знаю не из марафона о котором тут постоянно воют идиотка,которым смешно что людям развозят где-то еду или что ведутся переговоры и освобождаются наши ребята из плена. К слову,вдруг из-за отсутствия света и инета кто пропустил,вчера ещё 50 защитников Мариуполя и Азовстали,выживших в Еленовку,освободили.
    Востаннє редагував Антуриум: 02.12.2022 о 02:24

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    до 14 года мы производили и продавали снаряды с наведением в виде экскалибура (на оф сайте оборонпрома было и я когда то в одном из споров ссылку кидал ща лень искать)
    Та ні, знайди. Бо інакше це просто пі...дьож.
    до 14 года беспилотниками торговали и был выпуск налажен - где они?
    Які саме СВОЇ безпілотники ми продавали за кордон? Та ще й МАСОВО, судячи з твоїх слів. "Агласітє вєсь спісак, пжалста!"(с)
    З того, що знайшла в інеті:
    Шах і мат!
    Основні українські БПЛА:
    "Фурія" - 2014 р. На озброєнні у ЗСУ, СБУ та Національної гвардії.
    "Грім" - вперше продемонстрований наприкінці 2019 р. (тобто розробка відбувалася у ПОПЕРЕДНІ - "баригівські" - роки!), серійного випуску НЕ ВІДБУЛОСЯ. (дякуємо, Бубочка!)
    "PD-1" - розробка 2014 р. Судячи з усього, масове виробництво не почалося ані при Порошенкові, ані при клоуні.
    "PD-2" - модернізований "PD-1". Випробування відбулися у 2020 році. Масове виробництво, здається, так і не почалося, принаймні я таку інфу не знайшла, хоча можу і помилятися, звісно.
    "Лелека-100" - перший політ відбувся у 2017 році, станом на 2018 рік перебував на дослідній експлуатації у Збройних Силах України:
    "Punisher" - розроблений та використовується ЗСУ з 2016 року.
    «Пілум» - перші випробування відбулися наприкінці 2019 року (тобто розробка відбувалася, знову ж таки, у ПОПЕРЕДНІ роки). Чи прийнятий він на озброєння ЗСУ, не знаю, не знайшла, підозрюю, що ні (дякуємо, Бубочка!).
    "Горлиця" - перші випробування у 2017 році. В 2018 почалася розробка "покращеної версії". А далі "і тішинаааааааааа"(с). До цього часу цей БПЛА не виготовляється. (дякуємо, Бубочка!)
    АСУ "Валькірія" - випускається з 2015 р., на озброєнні ЗСУ з 2017 р.
    "Sparrow" - вперше продемонстровані наприкінці 2016 року, тоді ж мали поступити на дослідну експлуатацію у ЗСУ. Про їхню подальшу долю тиша.
    "R-100" - вперше представлений у 2014 році, на озброєнні МВС України.
    "R-18" - розробка в 2016 р., перший політ в 2017 р., широке застосування з 2019 р.
    Наземний безпілотник "Фантом" - виготовляється з 2016 року.

Ой, як невдобно получілось: знов хотів обісрати Пороха, а влучив в себе та свого ідола. Правда, хворе маля?
    смотреть нужно в суть, а не пытаться манипулировать и вешать ярлыки...
    Золоті слова! Шкода, що ваше стадо ними не користується.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    В такому разі я можу вас здивувати - ні по великому, ні по маленькому, ні навіть по середньому рахунку дехто не може зараз виїхати з країни при всьому його бажанні
    Мене трудно здивувати. Я вас розумію, інколи дуже важко зробити вибір, але поки ти живий він таки є.

Сторінка 1031 з 2284 ПершаПерша ... 315319319811021102210231024102510261027102810291030103110321033103410351036103710381039104010411081113115312031 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті