| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94...B2%D0%B0%D0%BD
ЗЫ мог и сам погуглить....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
опять, если глянешь статистику, то вряди ли увидишь у меня больше постов в этом году против прошлого.
Ладно, если кто-то считает, что на огороде сидят, потому что не хватает общения в реале - пожалуйста. Мне это больше похоже на привычку, место куда ты привык ходить, и менять не хочешь.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Як паРашею засмерділо!
А у травні зестадо це не цікавило! Я ще багато місяців тому викладала тут дописи на цю тему різних блогерів, політиків і навіть військових. А у відповідь зестадо або мовчало (у кращому випадку), роблячи вигляд, що не помічає цих попереджень, або (найчастіше) срало у бік їх (дописів) авторів (про себе вже не кажу).
Генератор на 15-му (наприклад) поверсі? Дайош пожежі по всьому місту!Топливо вам позволит выжить на генераторах
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Надо признать: что-то для этого делается. Например, начальника жены стали отключать...
ДТЕК додав до відключень світла 750 столичних будинків https://www.epravda.com.ua/news/2022/12/1/694468/
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Spoiler: вот это
Шурик знает. То была шутка.
QUOTE=margret;38633735]Не повіриш, в мене й без цього форума справ вистачає. Не дуже вмію швидко ссылками ділитися на телефоні, а комп вмикати ліньки. Та й при бажанні, кожний, кому дійсно це болить, може знайти потрібну інфу самостійно.[/QUOTE]
не поверишь, я смотрю лишь на итог, а итог таков - при бывших закрылось производство вооружений, при этих войну выигрываем (можно так сказать) и началось налаживание выпуска снарядов.... есть ведь это? не так ли? а если есть зачем эти вбросы, зная что сфера вооружений всегда под грифом секретно, а все эти указы и т. п. просто филькина грамота для создания образа.
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
не перекручуй мої слова, бо я такого і близько не казав.
я казав що пофіг, підключена ЗАЕС до енергосистеми, чи ні, якщо вона все одно не працює.
стосовно того, переживемо ми без неї, чи ні - я жодного слова не сказав. у нас і вибору ні тоді не було, і зараз тим більш немає.
ти вже як Шурік Г: сам щось придумаєш, а мені свою думку приписуєш.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks