| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Канешно абидно... Логотипы рисовали, маечки печатали пару лярдов на концепцию освоили и где это все явас спрашиваю? Нет у Кличка единения вотэтава с утюгами...нет... ))![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
блин, и тут возара макнули... а я его только только похвалил...ну что ж это такое получается... что ни слово - то ложь...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
В чатах люди дивилися супутникові знімки з іншої частини країни і волали за що так з нами ))
До речі, якщо підійти в центр, все працює і все горить. На генераторах. Правда відсутній інтернет. І правда якось дуже шумно))
Арахамия дал Кличко неделю на....что? Таблички переклеить согласно утвержденной концепции?
А если шо то через неделю ...опять пойдут селфиться гуськом...депутаты - инспекцию проведут!
И бровки домиком...))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Звичайні люди і газ отримують за високими цінами. А в Бєні він за копійки. Що заважає НЕ ВИМИКАТИ електрику в його "Буковелі", коли вся Західна Україна сидить у темряві?Навіть в одному нашому місті є райони або окремі будинки, де світло не зникало або зникло на досить короткий час, що вже тоді про цілі регіони казати.
Ви дійсно вважаєте, що Бєні Є діло до проблем країни, і що невтікущий НЕ БУДЕ задовольняти його інтереси, як він це робить всі 3,5 роки свого правління?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks