| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кстати АТБ пишет в мордокниге, приходите к ним у них можно зарядить телефоны бесплатно и погреться...сегодня в нашем новом большом черном АТБ видел один унылый пяти розеточный китайский говеный сетевой фильтр на весь магазин. Желающих ткнуть туда телефон нет.
В дафи, я недавно писала, прям на полу некоторые сидели. Но там много разместили удлинителей, почти возле каждого столбца и угла, стены.
Я сперва не поняла, что это за кучки людей стоят везде, а когда увидела сидящую на полу девушку, то заглянула, что же она там сидит и увидела что заряжается)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
А шо за *опа с питьевой водой? Ее не завозят в эти точки, где разливают, почему? Видела, где стоял автомат с водой, убрали его вообще, вывезли.
Наверно потому что частные конторки, очищающие водопроводную воду не в состоянии больше работать в условиях постоянного отключения света.
Штоб два раза не вставать - вопросы обеспечения малого бизнеса необходимым в войну - это по крайней мере сюда и далее незламним ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Более 430 пунктов обогрева обустроено и работают в Киеве, сообщил городской голова Виталий Кличко.
"Мы готовимся на случай чрезвычайной ситуации оперативно развернуть более 100 пунктов", -*написал Кличко*в Телеграм в воскресенье.
По его словам, городские власти поставили более 400 генераторов для работы этих пунктов, еще около 100 генераторов предоставили волонтеры и благотворительные организации. Также Киев вскоре получит 12 передвижных модульных котельных, которые заказали специально под пункты обогрева, сообщил Кличко.
ЗЫ а вот устанавливал бы Пункты незламности - и слугам бы селфиться по Киеву не пришлось бы ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Здесь в теме есть 2 враждующих лагеря с точки зрения власти в Украине: текущей и предыдущей. Есть крошечная кучка, неимоверными усилиями занявшая нейтральную позицию (читай, не пытающая ковыряться в говне и делить его на сорта).
RaS, я смотрю, ты таки в какой-то (из первых двух) лагерь угодил, не нейтральный. Только, в какой?
Я все время держу связь с родными, друзьями, соседями и бывшими коллегами. Помимо известных всем вещей меня тревожит, что (здесь все рассказы сходятся в одном) настоящие школьники уже третий год, по сути, нормально не учатся. Поколение с огромной дырой в знаниях. Ясно, что есть единицы (образно), кто умеет в онлайн эффективно учиться. Даже наверняка сейчас здесь отметятся их мамы.
Но ведь в целом, глобально, тенденция сейчас именно такая((
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
7 год ·
СЕЗОН БАГНЮКИ
![]()
![]()
https://youtube.com/shorts/sJwznmjr1ag?feature=share
Після публікації в мережі цих фото і відео, в приватному у мене 100500 питань: "Що на фронті таке насправді? Оце в таких умовах наші воюють?!"
Так. Отак - насправді. Підтверджую. Прийшла зима, прийшов сезон багнюки. В багнюці зараз тонуть всі. В багнюці тоне техніка, рвуться кардани і зчеплення. В багнюці тонуть люди. Пройдіться по вулиці з мокрими ногами, ви дізнаєтеся що відчувають солдати ЗСУ.
Взагалі навіть здивований. А що в попередні роки ніхто не помітив, що війна зимою це в першу чергу багнюка? Що забули як у попередні роки Юрій Бірюков збирав кошти на гумові чоботи? Ви забули скільки багна було вилито на Бірюкова і Полторака, коли вони казали що фронт потребує в першу чергу вантажівок, здатних долати багнюку, а не 100500 легковушок, які нині стоять зламані? Вантажівку тоді фронту дали - "МАЗ-Богдан", стараннями "свинарчуків". Зараз ці вантажівки вкалують на передку. Нині у владі "свинарчуків" нема, транспорту теж.
До речі, як ви гадаєте ЧОМУ Фонд Порошенка ще влітку почав закуповувати НОВІ пікапи і вантажні Ліленди? Часом не тому що, Бірюков ДУЖЕ гарно знає що таке війна зимою? Чому ще наприкінці літа "Справа громад" і Фонд Порошенка повезли на фронт генератори, екофло і буржуйки? Часом не для того, аби солдат що виліз з багнюки, мав змогу обсушитися і зігрітися?
Що зробила в той час правляча команда? НІ ФІГА. Навіть формою ЗСУ вона ще не забезпечила. І тут теплий одяг на фронт везуть "Справа громад" і Фонд Порошенка.
Так, ЗСУ воюють от так. Так, допомогу ЗСУ мають переважно від волонтерів. Ще солдати самі скидаються грішми з зарплатень - на ремонти техніки ті самі. Як воюють тонучи в багні, розповідати не буду, тут в кожній роті окремі враження і засоби.
Єдине що треба знати - от так кується наша перемога. Ви без світла, тепла і води? Розкажіть солдатам ЗСУ що у вас проблеми.
І так. Просто не забувайте, що у ворога проблеми всі ті самі. Він так само мерзне і тоне в багнюці. У нього так само виходить з ладу автотранспорт. Я вже чекаю повідомлень про епідемії в їхніх частинах. Грип і коронавірус нікуди не зникли.
А ЗСУ роблять свою роботу. Навіть в таких нелюдських умовах.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ви мої думки прочитали: саме про це спілкувалася сьогодні з донькою. Останній час в неї 1-2 уроки на день (якщо пощастить!), бо більшість часу світла немає або у вчителів, або в них (де вона зараз живе). І навіть ті уроки, які є, дуже поганої якості. Ні, не через рівень вчителів - він нормальний. А через те, що дуже поганий інтернет. Я навіть її уроки англійської в цьому році не оплачувала, бо більше половини з них вилітали б у трубу через означені вище причини. І виходу з цього замкнутого кола я поки що не бачу.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks