| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я б не ставила це на одну сходинку. Звісно, що зараз наша головна задача - вижити. І, бажано, не втративши здоров'я. (це стосується як мирного населення, так і наших військових) Але тим не менш чим довше буде тривати це пекло, тим більше потім доведеться надолужувати нашим дітям, і тим складніше їм буде це робити. Звісно, що більшість з них впорається. Але, погодьтеся, нам, батькам, дуже хочеться, щоб у наших дітей було б якомога МЕНШЕ проблем та складнощів. Тому не бачу нічого кримінального в тому, щоб хвилюватися через те, що зараз у наших дітей така ж...па із навчанням.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Кличко.
Я не хочу, особливо в нинішній ситуації, вступати в політичні баталії. Це безглуздо. Мені є в місті чим займатися.
Та зазначу, що маніпулювати не треба! Оскільки дивним виглядає: коли вчора я їздив перевіряв роботу пунктів, зустрічаю народних депутатів від партії влади. І вони в приватній розмові мені говорять, що всі пункти, де вони побували, відкриті і добре працюють. А потім постять якісь незрозумілі фото.
Це виглядає, м’яко кажучи, негарно. Як для українців, так і для наших іноземних партнерів. Сьогодні, як ніколи, всі повинні об’єднуватись і працювати спільно, а починаються якісь політичні танці
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
8-й.
Саме так і робимо. Вона багато читає - і сучасну літературу, і класику. Через те, що більшість часу немає світла, ще більше читає, ніж раніше, бо електронна книга довше за інші гаджети тримає заряд. Навіть вірші писати почала.Якщо вже є якісь плани на майбутнє, займіться лише предметами, що будуть на ЗНО, все інше спустіть по лайт-варіанту (поки що)В часи, коли є світло, лазить по інету в пошуках потрібної інформації, - своє майбутнє пов'язує як раз з літературою.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
8 клас - в принципі вже можна визначитися. Насправді шкільний матеріал дуже легко ущільнюється. Моєї подруги бабуся під час другої світової війни поступила в технікум і в ту ж мить потрапила на завод виробляти зброю. А потім, після війни, закінчила виш і працювала начальником відділу. Не дай боже всьому цьому тривати довго, це тільки приклад
Здесь просто срутся. Все со всеми. И какая причина или повод для этого значения не имеет. Это нужно понять и принять. Ну и самому решать ходишь ты сюда или нет....
ЗЫ срутся ща везде. Но на некоторых ресурсах можно еще и нормально общаться на актуальные темы. Тут эта опция недоступна....
Донт ворри...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Всё, пропал. Ушёл читать, видимо)....
на самом деле всегда все просто и сложности лишь в наших головах
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Самий час подумати і згадати робочі спеціальності. Розумні діти інфо ковтають як сімки, надолужать. І вірно написали, що тре звернути увагу на профільні предмети до вступу і звісно мови вивчати.
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Занесу ще й сюди, тут активніше.
https://ibb.co/1rMyx61
https://ibb.co/GHmDSY2
https://ibb.co/5F1yNCW
Будь ласка, в кого активні профілі у соцмережах, розповсюдьте!
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
А что даёт общение где один говорит а и все остальные ему вторят а а а а а.
Это уже получается не форум с нормальным общением, это секта с идейным лидером )))))
Или как себе представить нормальное общение ещё?
Я люблю зеленского
И я его люблю
Лена хороша.
Да, хороша.
Он все верно делает.
Да, верно.
И вдруг кто скажет обратное, срачь гарантирован. )))))
Можно от скуки сдохнуть)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
лене ябывдул, а марине нет))) - а так не скучно?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks