| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если интересно мое мнение - местные власти (читать воры и временщики). Они совсем не государственники... тут они могли бы и сами просто организовать подобное видя к чему все идет, без всяких полезных пиар акций верховных властей... но пришли они (местные) для других целей и мозги работают лишь в направлении зачем пришли.... как то так.
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Это пистец как страшно.
Сидишь за Кампом, в платюшке, пиёшь кофе или занимаешься делом по дому, я мочила тряпочку и за окном бабахи.....
Я теперь когда в зале постоянно какбутто спиной затылком ощущаю страх без сирен, сегодня у меня было предчувствие что так и Будет. Они любят суботами делать такое Днепру, это не первый раз.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Це не його особисте відношення, а великої частини (можливо, навіть більшої) військових:
І про виробництво нашими підприємствами дуже дефіцитних снарядів для нашої арти,і про успішно пройдені випробування і початок виробництва вітчизняних бплів,і ще про багато що..І нічого, що Станк говорив про РАКЕТИ. При чому, ВЕЛИКОЇ дальності. Їх Україна НЕ ВИРОБЛЯЄ. І навіть не планує (принаймні жодної інформації про це я не бачила). Навіть "Нептунів" за 9 місяців жодного не виробили.
При тому, що вони вже показали свою ефективність і дуже сильно допомогли б нашим військовим.
наші військові в бій не йдуть з голими руками. в цьому є і частина праці Зеленського.Те, що в наших військових є зброя, заслуга ЗАХОДУ!!! Він почав надавати нам зброю майже НАСИЛЬНО - ще тоді, коли ваш клоун відкрито ОБРАЖАВ наших західних партнерів, звинувачуючи їх у брехні, нагнітенні паніки, обвалу української економіки тощо.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
могу в цифрах чуть ошибится но 2013 год Украина в пятерке лидеров экспорта вооружений, в 2020 год 21 место... видно кто и как завалил производство... по чей указке наверно должно быть понятно
добавлю... до 13 года включительно мы выпускали и торговали ракетами, а так же и снарядами аналогами экскалибура... про беспилотники я вообще молчу
Востаннє редагував Ustas77: 26.11.2022 о 23:22
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Арахамия анонсировал следующий блэкаут на следующей неделе.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks