| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я не в курсе.
В общем случае ничего страшного.
Кроме как утверждать что-либо касаемо граждан Украины . Их выбора, позиции и прав, права на жизнь в том числе.
И государства Украина тоже.
Но это в общем случае, я ж ничего не знаю конкретно.
но его - пауэрбанк - нельзя прилепить на лоб)!
Можно. Скочем примотать, сзади солнечна батарею, в каждую руку по чемадану с акумами ))))
Идет мужик по улице, прет два здоровых чемодана.
Остановился поболтать с приятелем. Тот замечает:
- Какие у тебя оригинальные часики!
- Это не просто часы. Они показывают время во всех
столицах мира, имеют будильник на 1024 мелодии, принимают радио и ТВ, при выходе из дома автоматически напоминают о забытых вещах, могут работать как терминал космической связи и пожарный сигнализатор...
- Ух ты... Японские, наверное?
- Отечественные, последняя модель.
- Молодцы, научились-таки делать. А что ты с чемоданами, на курорт собрался?
- Это не чемоданы, это к часам блок питания и блок управления...
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Страннік, щось я замало вам строку надала ...
Почнемо з початку. З "Назавжди".
Клони підуть туди ж.
До речі, ті хто вже десятки зрад щодо пунктів знайшов, в мене питання: то в вас зрада від Президента чи від місцевого уряду?
Я проста цікавлюсь![]()
...и о Залужном. Из воспоминаний ))
NYT: Чтобы обстреливать российские позиции на о.Змеиный, украинцы поставили Caesars (радиус 40 км) на баржи, оттянули их на 10 км и ударили по острову (50 км от берега), чем невероятно удивили французов.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Дякую, що підтвердили мою думку.
Не за цієї влади.поки ми самі не налаштуємо власне виробництво.
ППКСМи маємо повне і абсолютне право відповідати на обстріли. Око за око, зуб за зуб і по-іншому ми програємо війну, щоб там не казав найвеличніший лідор.
"Ні, синку, це фантастика!"(с)лідору таки слід відірвати дупу, поголити таки пику і переводити цівільне виробництво на военний час.
Угу. Ви уявляєте реакцію зебілів на це?Інколи лідорам слід давати копняка під дупу для рішучого кроку вперед.На їх ідола навіть подивитися косо неможна - вони вже гвалт піднімають. Варто бодай якесь не таке слово сказати - тони лайна у відповідь летять.
А Ви пропонуєте копняка дати - це ж для них найлютіший злочин проти бубочки!
О, да! Несила вже дивитися на нього.зняти фліску (заїбав вже цей уклоніст неголений)
Що Ви сьогодні пили?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Та ладно!)
Но ви маєте можливість подати сою кандидатуру на модератора та обгрунтувати свої рішення.
Мої поки обґрунтовані та не повинні подобатись всім
Бо він був у бані на пів року.
І це було занадто толерастне рішення.
Ну таке.
Так що там з ПН? Хто лажає на ваш погляд?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks