| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
От і вір потім нашим можновладцям, які запевняють, що для нових обстрілів паРаші потрібно не менше тижня підготовки.
Р.S. Нарешті відбій.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Цілих СІМ будинків!На зараз відомо про 7 частково зруйнованих приватних будинків.Гниди!
![]()
Тобто про Пороха та його поплічників МОЖНА нести всіляку БЕЗдоказову х...ню "со слов очевидцев", а про Терехова ні?Святий Терехов!
Не карають за порушення законів - погано, карають - ще гірше.По поводу штрафа : мне больше интересно с какой целью эта показуха была сделана и что за этим последует."Тут играем, тут не играем, тут рыбу заворачивали"(с)
Не думала, що повне знищення гарячого водопостачання, майже повне знищення електротранспорту (а в тому, що залишився, їздити було небезпечно), темні вулиці, завалені сміттям прибудинкові території тощо - це зміни у КРАЩИЙ бік.
![]()
Иди ты в жопу со своим порохом, реально засрала уже всю тему им и обвинениями всех и вся…. Склочница чертова
Я понимаю что цена твоей писанине 10 копеек за пост
Пора тебя «выключить» минимум на неделю, а лучше навсегда
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
А эта умалишенная все с шоколадным барыгой носится по темам
Конечно, ведь нужно же на мивину с куском хлеба заработать ))))
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
риторический вопрос про генераторы https://gorod.dp.ua/news/212230
Які показові висери! У п'яти своїх сьогоднішніх дописах я ЖОДНОГО з форумчан НЕ ОБРАЗИЛА! Ввалилися ці чорнороті, ОБІСРАЛИ мене НЕ за образи у чийсь бік, а лише за те, що я згадала ненависного їм Пороха, а забанити за це треба чомусь МЕНЕ.
І це вже не вперше. Так хто з нас НАСПРАВДІ створює тут срачі?
Р.S. Про те, хто НАСПРАВДІ засрав всі теми і ЯКИМ саме президентом, я навіть не питаю - відповідь і так зрозуміла.![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks