Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 940 з 2284 ПершаПерша ... 440840890930931932933934935936937938939940941942943944945946947948949950990104014401940 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 18 781 по 18 800.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 476

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    У вас в школе был предмет "Алгебра и начала анализа"
    дада. Точно.
    Предмет был, учитель шикарный был, знаний не было. Моя вина.

А в вузе ничего повторно не читал наш препод. Он так и говорил: вы это учили в школе, идем дальше.
    К нему тоже претензий нет.
    Он был хороший. Хоть и саркастичный.
    После 3 месяцев упорных занятий с репетитором я начала кайфовать от него.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Изначально речь шла о том, что отсутствие каких-либо знаний из школьного курса при обучении в ВУЗе не критично, так как многое дублируется.
    Я поступал в 1985 и у нас на экзамене такие вопросы были.
    Я поступала примерно в то же время, тогда только-только экзамены начали принимать без явного человека-экзаменатора, оценивать с помощью компьютера. Вопросов со звёздочками не помню. Но я поступала сразу после школы

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис

А в вузе ничего повторно не читал наш препод. Он так и говорил: вы это учили в школе, идем дальше.
    Сейчас такой фокус - себе дороже.
    А вообще, классическая лекция, - это когда она самодостаточна, в которой все, что будет использовано, рассказывается вначале. Тут, конечно, нужны определённые навыки, чтобы все успеть

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

мені важко судити, т.я. у нас була "продвинута" школа на той час (випуск 94го року).
    причому не міська, а із Синельникового.
    школа домовилась з Дніпропетровським Будівельним Інститутом і Харківським Авіаційним.

11й клас (останній) ми в середу їхали усім класом в Дніпропетровський Будівельний, і весь день навчались там за програмою інституту, а в суботу до нас приїжджали викладачі з Харківського Авіаційного і нам викладали (фізика та математика).
    і лише в пн., вт., чт., та пт. ми навчалися за шкільною програмою.
    з 32х учнів у класі усі легко поступили у виші і всі їх закінчили...

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Я поступала примерно в то же время, тогда только-только экзамены начали принимать без явного человека-экзаменатора, оценивать с помощью компьютера. Вопросов со звёздочками не помню. Но я поступала сразу после школы
    У нас был устный экзамен, комиссия три человека...
    Не, я один год "потерял" на училище. Просто был нужен "красный диплом", для поступления с одним экзаменом. Из-за собственной безалаберности чуть не пролетел, был уверен что профилирующий химия, ее усиленно и повторял, то что на одну и туже специальность, но в разных институтах могут быть разные профилирующие не мог представить и в страшном сне. Потом за меньше чем месяц срочно вспоминал математику...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Дві ракети атакували базу США у Сирії
    Джерело: https://censor.net/ua/n3383079
    оце поворот. цікаво, що за база.
    бо штати там активно курдів підтримували, а Ердоган останнім часом все погрожував їм (курдам) звіздюлей надавати.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 476

Типово

Сейчас такой фокус - себе дороже.
    Возможно...
    Я школу в 91 закончила. Тогда было разное и везде. Время было такое.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Электра, можна зауваження до вашого підпису?
    бо вже кілька днів око ріже.

там у тексті такі слова:
    Справа в тому,
    Що в мене немає дому
    ...

Дописів
    56 436

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис

там у тексті такі слова:
    Справа в тому,
    Що в мене немає дому
    ...
    Думаю что там все правильно написано. В Харькове,как и в Херсоне или том же Мариуполе люди хоть и стараются говорить на чистом украинском,но пока не у всех получается. Подпись как бы об или от людей из совершенно конкретного места.

Дописів
    56 436

Типово

Девочки,спасибо за подсказку.)

Дописів
    56 436

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Возможно

Видок у церковника подозрительный ) Хотя и не исключаю цирк устроенный по заказу, на фоне гонений русни
    Ага... Прям загнали бедных. Ты ещё скажи что в Лавре их тоже спецом подставили.
    Плин.. ты вроде и ничего,но иногда шось як ляпнешь...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Думаю что там все правильно написано. В Харькове,как и в Херсоне или том же Мариуполе люди хоть и стараются говорить на чистом украинском,но пока не у всех получается. Подпись как бы об или от людей из совершенно конкретного места.
    не знаю, про що ви.
    я про слова групи "Один В Каное" з пісні "У Мене Немає Дому", яку я доволі часто слухав ще задовго до повномасштабного вторгнення.
    тепер "каверкание" слів з пісні у підпису ріже око.
    тільки про це зауваження і написав.

Дописів
    84 380

Типово

Може це підпис на підтримку неспроможних відтворити віршик. Кого в школі не дослухали
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

також незлим тихим словом вже згадаю і шиісятого.
    який висловлювався про Вакарчука, як про того, хто вміє співати слизливі пісні в угоду сивочолому гетьману.

а от мені запам'яталися інші слова ярого рашиста десь з інету ще задовго до повномасштабного вторгнення, який нив приблизно такими словами: "Мариуполь бьіл за нас, приехал ваш Вакарчук с концертом, и мьі русский Мариуполь потеряли".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Може це підпис на підтримку неспроможних відтворити віршик. Кого в школі не дослухали
    Та то, мабуть, у Василівській області так розмовляють прибиральники "авдєєвих канюшен".
    Не втрималася, щоб не спробувати відмазати подругу. а НАТИСНУТИ на той підпис, щоб подивитися, що за ним ховається, - це надто складно для тебе. А ховається за ним кліп групи "Один в каное". Пісня називається "У мене немає дому", і перший рядок в ній "Справа в тому, ЩО в мене немає дому". Так що не вийшло в тебе відмазати ПОМИЛКУ.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 476

Типово

там у тексті такі слова:
    Справа в тому,
    Що в мене немає дому
    ...
    совершенно без проблем . Терзает до боли - уберу)).

Но раз уж речь зашла, то и я вам скажу. Мне режут глаз ваши стилистические русизмы, иногда прям сил нет. Слова все правильно написаны у вас, прям мимими, а обороты, построение....Так и хочется сказать: это не по-украински))! это штампы русского языка! это плохо читаемо!
    Много у вас такого. Извините, без обид).

Но я никогда не цепляюсь к словам, грамматике, пунктуации и т.д. на форумах. Это дурной тон.
    Особенно к словам в чужих диалогах и подписях.
    Если человек так сказал, значит он что-то хотел сказать именно так, мейби?

Дописів
    56 436

Типово

також незлим тихим словом вже згадаю і шиісятого.
    який висловлювався про Вакарчука, як про того, хто вміє співати слизливі пісні в угоду сивочолому гетьману.

а от мені запам'яталися інші слова ярого рашиста десь з інету ще задовго до повномасштабного вторгнення, який нив приблизно такими словами: "Мариуполь бьіл за нас, приехал ваш Вакарчук с концертом, и мьі русский Мариуполь потеряли".
    На відміну від вас,я не запам'ятовую слівраштстів, але що б він там не казав,можу вас запевнити,що хоч з Вакарчукои,хоч без нього ,Маріуполь ніколи не був рашистським. Тому і втратити його після приїзду Вакарчука не могли. Не можна втратити те,чого ніколи не мав .

Дописів
    56 436

Типово

совершенно без проблем . Терзает до боли - уберу)).

Но раз уж речь зашла, то и я вам скажу. Мне режут глаз ваши стилистические русизмы, иногда прям сил нет. Слова все правильно написаны у вас, прям мимими, а обороты, построение....Так и хочется сказать: это не по-украински))! это штампы русского языка! это плохо читаемо!
    Много у вас такого. Извините, без обид).

Но я никогда не цепляюсь к словам, грамматике, пунктуации и т.д. на форумах. Это дурной тон.
    Особенно к словам в чужих диалогах и подписях.
    Если человек так сказал, значит он что-то хотел сказать именно так, мейби?
    К слову ,Вы оказались правы. И попытки тутошних куриц плюнуть в Терехова были не случайны. Уже неоднократно замечено,как только они тут поднимают волну Овна на кого-то ,значит скоро такая волна пойдет и в СМИ. И повод выбрали самый банальный. Пока кто-то отсиживается в Париже,Терехов посмел вылезти с обращением эмоциональным ( не удивительно после ракетных прилетов) к своим горожанам,да ещё и не на державній мові.
    Востаннє редагував Антуриум: 26.11.2022 о 04:48

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 476

Типово

К слову ,Вы оказались правы. И попытки тутошних куриц плюнуть в Терехова были не случайны. Уже неоднократно замечено,как только они тут поднимают волну Овна на кого-то ,значит скоро такая волна пойдет и в СМИ.
    Что-то еще по Терехову? Омг...

Я прочла, что его оштрафовали на 3400 грн за использование русского языка.
    Это какая-то мерзкая говеная клоунада, учитывая 9 месяцев его работы на благо коммунальной структуры Харькова 24\7. На него глянуть страшно(, не чета некоторым кормленым и испитым толстопузам.

Это вообще какой-то позор(.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Что-то еще по Терехову? Омг...

Я прочла, что его оштрафовали на 3400 грн за использование русского языка.
    Это какая-то мерзкая говеная клоунада, учитывая 9 месяцев его работы на благо коммунальной структуры Харькова 24\7. На него глянуть страшно(, не чета некоторым кормленым и испитым толстопузам.

Это вообще какой-то позор(.
    я мовчав, тижнями мовчав.
    але вже трохи, а може й не трохи, втомив бетонний захист вами Терехова після оцієї істерики.
    тому все ж таки пруф: Мер Харкова Терехов на нараді бився в істериці, що місто обстрілюють тому що в Харкові стоять ЗСУ
    https://site.ua/skitalec/mer-xarkova...at-zsu-iyj31o9

не знаю, може у нього нерви здали, чи ще щось.
    але. особисто ваш захист "цього" мера бентежить.

щодо мови: навіть Філатов, яким би не був, але вже навчився як держ. посадовець надавати інфу українською.
    Терехову слабо хоча б спробувати, згідно закону?

а ганьба - це не те слово, але ж не в ту сторону.
    тому штраф хай для початку сплатить.
    оце як раз не ганьба, а покарання згідно закону.
    Востаннє редагував after midnight: 26.11.2022 о 05:45

Сторінка 940 з 2284 ПершаПерша ... 440840890930931932933934935936937938939940941942943944945946947948949950990104014401940 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті