| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нам, как раз, не везет. Света нет
+1000
Зелений марафон - це паРаша у всій красі!
Оце штирить!
Угу. Тролейбусні лінії відновили, електроавтобуси запустили, освітлення в місті відновили, дороги навіть у дворах ремонтують (принаймні до вторгнення), деякі парки відремонтували, клініку Руднєва відбудували... Це перше, що згадалося. Ну, зовсім нічого не робиться, ага!ФонтанФонтанычвернись!
Жахливо навіть уявити, що зараз було б з містом, якби Куліч залишився в мерському кріслі.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну слышали же.
Не посещали? Много не потеряли).
Известен понтами и тем, что там важные машины важных людей стоят. Пачками.
Это машины Ка, а это Ко, а это из горсовета)))...Ну и тп.
И лица, много лиц. Ходишь рядом, не хочешь видеть....но видишь.
Я бы и сама не вспомнила, если бы рядом не жила.
О.
А у кого есть друзья, пережившие 94й и еще 2 года в Армении?
Расказую: три года без газа, света и електрики.
В многоквартиньіх домах буржуйки на каженной кухне
Так ето в столице
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
+10000
Так, без води, а тим більше без опалення я переживу, бо з цього МОЖНА знайти вихід. А ось коли я більше доби не могла дитині на інший кінець країни додзвонитися, щоб дізнатися, чи все з нею гаразд, - оце для мене дійсно катастрофа! І цьому ніяк не зарадиш.
ППКС Проти Борі з першого дня топили лише ЗЕБІЛИ. "Совпадєніє? Нє думаю"(с)
Брехло.
До слез....))))
Омг, какая рожь.
Выключите драконихе свет - это же полный пи3дец сколько в ней ненависти, черноротая…..
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Когда Вас тут ещё не было у нас с моста вылетела машина зимой, погибли люди это было давно.
Автобус чуть не вылетел и еще 100500 случаев и каждый божий раз писали о том, что нужен отбойник. Но для вас это ничего не значит, потому, что вы этого не проживали. Паясничайте дальше со своими ресторанами, но Вы выглядите глупо
Время пип суринамских пришло?
Ну пусть общаются сами с собой, как обычно).
А я спать.Всем тихой ночи.
Якесь невдобне жито
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Воду по місту можна знайти. Їжу теж (це якщо не вистачило розуму заздалегідь запастися продуктами тривалого зберігання). Померти від холоду можна хіба що на вулиці. Чи у Вашій квартирі нуль градусів?У мене світла та опалення не було 28 годин. У дончиній кімнаті було +18, це при тому, що я там ще жодного разу не вмикала опалення. В моїй +17 - вона найхолодніша в квартирі, але до вимкнення світла встигла добре прогрітися, бо вже майже місяць в ній працює опалення. Від чого замерзнути?
Як паРашею засмерділо.Я так розумію, в тому, що води немає ще в сотнях населених пунктів України, теж БОРЯ винен.
Згадалися одесити, які перекривали дорогу через те, що три доби немає світла, звинувачуючи в цьому НЕ Ху.йло, яке знищило об'єкти інфрастуктури, а місцеву владу, яка не змогла за декілька годин все відбудувати.
Спочатку набагато БІЛЬШІ маси проголосують за зеленого клоуна, який на свій піар витрачає МІЛІАРДИ державних коштів!![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 25.11.2022 о 01:54
отбойник дело нужное, но вот к примеру замена светильников КП "Міськсвітло"прямо сейчас насколько актуальнее генератора на условные 800 кВт для Аульского водовода?первая же ссылка в гугле выдает цифру в 9 млн грн...в 15 уложились бы с доставкой, топливом на неделю и откатами.
а так да - восемь линий обороны под предводительством начальника штаба
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks