Хтось ще й про домашній інет пише. То взагалі дуже пощастило. Більшість міста я так розумію без усього разом сидить...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хтось ще й про домашній інет пише. То взагалі дуже пощастило. Більшість міста я так розумію без усього разом сидить...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ага. Светотоплнниевода то
фигня
Гениально6ля
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Электра, а где это вокруг вас дома в пять вечера все сияли, из тех что «никогда не отключают»?
Миронова 13 Дельмар свечка тоже горела аки новогодняя ёлка часов в семь вечера
Не из-за ж бывшего зама Боруха Сани Шик…енко
Генераторы может? МостСити был выключен к примеру
База Красного Креста в бывшей поликлинике напротив Чемодана-Якитории тоже вся была освещена но там швейцарцы 100% врубили генераторы
Востаннє редагував after midnight: 24.11.2022 о 07:44 Причина: сховав пікчу під спойлер
На Рабочей включили свет, есть мобильный и проводной интернет.
а, ну виглядало як запитання до мене. тим більш з якоюсь конкретною сумою в 50 грн.
щодо підключення - не думаю. мережі то телефон знайшов, а от хоча б реєструвати київстарівську сімку вони не схотіли.
але - х.з. треба буде спробувати, коли мережі "піднімуть".
хоча я так розумію, що цей роумінг як раз і розрахований, коли мережі падають і була можливість хоч з якоюсь з'єднатися.
Набережная район Московской - нет нихера и повербанки высажены ну в ноль потому что свет ещё вчера в шесть утра отрубили
Низкий этаж, воды нет
На Рабочей выключили через час, успели сделать кофе. Мобильный интернет Киевстара снова сдох, зато стал работать Водафон.
Оці обговорювання хто на якій вулиці живе безкорисні, ніяк не прояснить ситуації коли у кого що буде.
Ну хіба що пожалітися, або наоборот
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks