Байден сказал: это украинские с300. было?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Байден сказал: это украинские с300. было?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ракета ППО сама себе ліквідує в повітрі
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
горжусь быть в кругу общения экспертов по военному ракетостроению.
А были же хорошими экспертами по другим отраслям науки и техники.
так тут не треба бути експертом, достатньо лише спостережень, щоб зрозуміти, що ракета ППО (тобто та ж с-300 з прямим призначенням) якщо не влучила у повітрі у ціль при падінні не вибухає.
так, вона якісь пошкодження на землі утворює від самого падіння, але ж такі вирви не можуть утворюватися.
принаймні я не можу згадати таких фото з ушкодженнями, навіть коли ракети ППО падали у тій же белгородській області.
Прям представляю, как ржет сейчас х*йло сотоварищи, и какие идут терки в НАТО, чтобы съехать с ответки.
дед, звичайно, підставив своєю заявою Україну.
бо зараз, сука, це дійсно звучить якось отак:
жарт тільки якийсь не дуже смішний.ИнтерФакс: «Польский трактор перевозил в прицепе российские ракеты Х-101, которые были поражены украинским комплексом С-300».
а когда наши сбили самолет над Черным морем с200? что это было? в 2001 году
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks