| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тобі ж Костя робив, чи ні? мені здається всі ті довприски бензу й переход на газ, це суто в настройках і на кнопці ні я к не видно, тільки якщо ком підключити в ті моменти, то видно. або в статистиці. я скільки від'їздив на газі вже, неразу не бачив ті моменти переходу по кнопці, бувало декілька разів крутив і до 5,5 мотор на аутлендері. не пам'ятаю, але теж здається стоїть 4,5 повний перехід на бенз.
ЗИ: шок контент для багатьох тут з моїх вуст, вчора покатавсь на свіженькій й досить динамічній автівці (як на мене) з досить немаленьким мотором (менший мого. алеж на пакет соку), шокували фактичні витрати бензу, до 12 л - міський цикл при доволі дінамічній їзді або у пробках, а бо 7+ по трассі. Чесно у шоці, перший раз задумався над тим, наперкуа туди той газ ... думаю кортше))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
вообще тезис "12 при динамичной или в пробках" выглядит крайне странно
у меня на 2,4 при средних скоростях в городе от ~18 до ~25 км\ч расход от 10 до 11 будет
чего ото 12ти литрам удивляться?
так для города это уже можно назвать динамичной ездой
а вот при реально динамичной расход вверх попоолзет
ровно как и в пробках стоит средней упасть до 9-10км\ч то расход за 20 улететь может
и это нормально я считаю
а тут прям какие-то откровения ну или подмена понятий)
и да на трассе можно получить как 7,5л так и 10
трассы они тоже разные) я проехал с расходом 8,5
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Хочется гибрид, но как посмотрю что в Украине средняя была 50, тут вообще 75 показывает. Много езды по трассе и гибрид превращается в обычное неэкономичное атмосферное авто, ещё и тяжёлое.
И не жаль память стёртую...
А на сколько км можно заправить топлива, за разницу бензина\дизеля и гибрида?
Как по мне безпонтовое авто
Да с гибридами и технических моментов хватает. Оно только на бумаге красиво выглядит. Ну и в первые 3-5 лет.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks