Зразок
довіреності на розпорядження всім майном
ДОВІРЕНІСТЬ
Я, гр. України ____________________________, _____ року народження (податковий номер: ____________; паспорт: серія __ №_______, виданий ___________ РУ ГУ МВС України в місті _______ ___________________ року), зареєстрований за адресою: ____________________________,
згідно з попередньою усною
домовленістю цією довіреністю
уповноважую:
гр. України ____________________________, _____ року народження, (податковий номер: ______________), мешкає за адресою: _______________________________,
управляти і розпоряджатися всім моїм майном на території України, з чого б воно не складалося і де б воно не знаходилось, а в зв’язку з цим укладати всі дозволені законом правочини, в тому числі:
- купувати, продавати, дарувати, здавати в оренду, обмінювати, передавати в заставу (як за моїми зобов’язаннями, так і за зобов’язаннями будь-яких інших осіб) і приймати в заставу будь-яке майно, рухоме і нерухоме, в тому числі житлові будинки, квартири, нежитлові будівлі та приміщення, земельні ділянки, гаражі, транспортні засоби, цінні папери, здійснювати розрахунки по укладених угодах, договорах, укладати договори про розірвання, припинення та зміну умов договорів і угод;
- отримувати в компетентних органах правовстановлюючі документи щодо належних мені об’єктів нерухомого майна, в тому числі державні акти про право приватної власності на землю, , здійснювати необхідну державну реєстрацію права власності на нерухоме майно, включаючи здійснення усіх дій, які вимагаються чинним законодавством для державної реєстрації права власності на землю та відведення земельних ділянок в натурі (на місцевості), отримувати довідки про відсутність обмежень(обтяжень) на земельну ділянку, про відсутність забудов на земельній ділянці, реєструвати в установах технічної інвентаризації право власності на нерухоме майно та отримувати довідки-характеристики щодо нерухомого майна, форму-3 в ЖЕК;
- отримувати дублікати правовстановлюючих документів;
- здійснювати від мого імені усі дії, пов’язані з переплануванням, переобладнанням, реконструкцією, ремонтом, здачею в експлуатацію, отримання технічної документації та правовстановлюючих документів щодо нерухомого майна, отримувати необхідні дозволи і здійснювати узгодження, в тому числі такі, що пов’язані з будь-яким переобладнанням, переплануванням, ремонтом нерухомого майна, включаючи кошториси, проектну та будь-яку іншу необхідну документацію;
- здійснювати від мого імені усі необхідні дії, пов’язані з оформленням чи переоформленням права користування нерухомим майном та телефонним зв’язком;
- представляти мої інтереси і діяти від мого імені в органах державної влади та управління, підприємствах, установах, організаціях, включаючи міські та районні державні адміністрації, виконавчі комітети, їх структурні підрозділи, відділи, управління, установи житлово-комунального господарства, а також у нотаріусів із усіх без винятку питань;
- підписувати від мого імені будь-які договори, угоди, здійснювати розрахунки по укладених угодах, договорах (сплачувати необхідні платежі, отримувати належні мені гроші), подавати від мого імені заяви, довідки та інші документи, отримувати необхідні довідки та документи, та виконувати всі інші дії, пов’язані з цією довіреністю, в межах та обсязі, передбачених чинним законодавством України для такого роду повноважень.
Довіреність видана з правом передоручення повноважень іншим особам на один рік та дійсна до ___________________________________ року.
Ця Довіреність була надана мені на перевірку до її підписання, вичитана мною і особисто я несу відповідальність за вірність всіх наданих та внесених даних в цю Довіреність, суть її мені зрозуміла та цим я підтверджую, що зміст даного одностороннього правочину, права, відповідальність, наслідки правочину, зміст ст.ст. 172, 173 Податкового кодексу України, ст.ст. 219, 238-241, 244-250 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено. Я повністю усвідомлюю і розумію значення своїх дій, дію добровільно, та не помиляюсь у відношенні цього правочину. Розуміючи значення і умови цього правочину та його правові наслідки, підтверджую дійсність намірів при його укладанні, а також те, що він не носить характеру фіктивного та удаваного, що зміст цього правочину відповідає моїй волі, прийнятий та підписаний особисто мною.
ПІДПИС____________________________________________ _______________________
Посвідчувальний напис нотаріуса
Bookmarks