Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 480 з 1038 ПершаПерша ... 380430470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490530580980 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20760, показано з 9 581 по 9 600.

Тема: -=авто-флудилка!!! Том10=-

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 016

Типово

А ну-ка отвлекитесь аккумуляторные монстры

Ситуевина...
    У человека есть доверка "продаты, подаруваты, обминяты, пройибаты, итд...все належне майно рухоме та нерухоме"
    "Спецы" в МРЭО говорят "вытрите жопу этой доверкой...там ведь не указано шо именно на этот автомобиль она выдавалась"
    Они йобнулись штоле?
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    30 026

Типово

Мутновато написано

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 016

Типово

Хуле там мутного?
    Есть генералка на ВСЕ майно. А МРЭО говорит шо надо указать КОНКРЕТНЫЙ автомобиль
    Имхо они йобнулись
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    А ну-ка отвлекитесь аккумуляторные монстры

Ситуевина...
    У человека есть доверка "продаты, подаруваты, обминяты, пройибаты, итд...все належне майно рухоме та нерухоме"
    "Спецы" в МРЭО говорят "вытрите жопу этой доверкой...там ведь не указано шо именно на этот автомобиль она выдавалась"
    Они йобнулись штоле?
    Вообще то должно быть указано от кого и кому та на шо выдана эта доверка, и шо вин може робити
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 341

Типово

На доверенности следов таких ...бурых нет?
    А вообще на транспортное говорили должна быть отдельная доверенность. А на недвижимость на конкретное.

Дописів
    33 049

Типово

надо быть наглухо отбитым такое подписать
    попахивает криминалом или безнадегой
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    70 820

Типово

На рухоме и нерухоме каждая Своя мабуть
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    Точнее разводом

Странно все как-то, учитывая пост Витька ….

Норм тема.
    Чел (новый владелец моей машины)удивился, шо, пробку бака открутивши, не учуял запаха бенза.
    Так я его и не заправлял
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 500

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    Че это?

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Че это?
    Думаю что текст там примерно такой, точнее он однотипный

Зразок
    довіреності на розпорядження всім майном

ДОВІРЕНІСТЬ

Я, гр. України ____________________________, _____ року народження (податковий номер: ____________; паспорт: серія __ №_______, виданий ___________ РУ ГУ МВС України в місті _______ ___________________ року), зареєстрований за адресою: ____________________________,

згідно з попередньою усною
    домовленістю цією довіреністю
    уповноважую:

гр. України ____________________________, _____ року народження, (податковий номер: ______________), мешкає за адресою: _______________________________,
    управляти і розпоряджатися всім моїм майном на території України, з чого б воно не складалося і де б воно не знаходилось, а в зв’язку з цим укладати всі дозволені законом правочини, в тому числі:
    - купувати, продавати, дарувати, здавати в оренду, обмінювати, передавати в заставу (як за моїми зобов’язаннями, так і за зобов’язаннями будь-яких інших осіб) і приймати в заставу будь-яке майно, рухоме і нерухоме, в тому числі житлові будинки, квартири, нежитлові будівлі та приміщення, земельні ділянки, гаражі, транспортні засоби, цінні папери, здійснювати розрахунки по укладених угодах, договорах, укладати договори про розірвання, припинення та зміну умов договорів і угод;
    - отримувати в компетентних органах правовстановлюючі документи щодо належних мені об’єктів нерухомого майна, в тому числі державні акти про право приватної власності на землю, , здійснювати необхідну державну реєстрацію права власності на нерухоме майно, включаючи здійснення усіх дій, які вимагаються чинним законодавством для державної реєстрації права власності на землю та відведення земельних ділянок в натурі (на місцевості), отримувати довідки про відсутність обмежень(обтяжень) на земельну ділянку, про відсутність забудов на земельній ділянці, реєструвати в установах технічної інвентаризації право власності на нерухоме майно та отримувати довідки-характеристики щодо нерухомого майна, форму-3 в ЖЕК;
    - отримувати дублікати правовстановлюючих документів;
    - здійснювати від мого імені усі дії, пов’язані з переплануванням, переобладнанням, реконструкцією, ремонтом, здачею в експлуатацію, отримання технічної документації та правовстановлюючих документів щодо нерухомого майна, отримувати необхідні дозволи і здійснювати узгодження, в тому числі такі, що пов’язані з будь-яким переобладнанням, переплануванням, ремонтом нерухомого майна, включаючи кошториси, проектну та будь-яку іншу необхідну документацію;
    - здійснювати від мого імені усі необхідні дії, пов’язані з оформленням чи переоформленням права користування нерухомим майном та телефонним зв’язком;
    - представляти мої інтереси і діяти від мого імені в органах державної влади та управління, підприємствах, установах, організаціях, включаючи міські та районні державні адміністрації, виконавчі комітети, їх структурні підрозділи, відділи, управління, установи житлово-комунального господарства, а також у нотаріусів із усіх без винятку питань;
    - підписувати від мого імені будь-які договори, угоди, здійснювати розрахунки по укладених угодах, договорах (сплачувати необхідні платежі, отримувати належні мені гроші), подавати від мого імені заяви, довідки та інші документи, отримувати необхідні довідки та документи, та виконувати всі інші дії, пов’язані з цією довіреністю, в межах та обсязі, передбачених чинним законодавством України для такого роду повноважень.
    Довіреність видана з правом передоручення повноважень іншим особам на один рік та дійсна до ___________________________________ року.
    Ця Довіреність була надана мені на перевірку до її підписання, вичитана мною і особисто я несу відповідальність за вірність всіх наданих та внесених даних в цю Довіреність, суть її мені зрозуміла та цим я підтверджую, що зміст даного одностороннього правочину, права, відповідальність, наслідки правочину, зміст ст.ст. 172, 173 Податкового кодексу України, ст.ст. 219, 238-241, 244-250 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено. Я повністю усвідомлюю і розумію значення своїх дій, дію добровільно, та не помиляюсь у відношенні цього правочину. Розуміючи значення і умови цього правочину та його правові наслідки, підтверджую дійсність намірів при його укладанні, а також те, що він не носить характеру фіктивного та удаваного, що зміст цього правочину відповідає моїй волі, прийнятий та підписаний особисто мною.

ПІДПИС____________________________________________ _______________________

Посвідчувальний напис нотаріуса

Звідки Ви
    Синий Камень - Малиновая
    Дописів
    2 603

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Ага, примитивные, как у наркомана )
    Ясен х. примитивные. А ты как думал? Они, если ты не заметил, составлены из лексикона и конструкций профессионального языка высокопосаженных держслужбовцив на куроводящих посадах. А это, мягко говоря, не самая интеллектуальная публика, эзопова языка не понимают. Негативный епстественный отбор, знаешь ли.

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від WTF the Elk (ex-Lumpy) Переглянути допис
    Ясен х. примитивные. А ты как думал? Они, если ты не заметил, составлены из лексикона и конструкций профессионального языка высокопосаженных держслужбовцив на куроводящих посадах. А это, мягко говоря, не самая интеллектуальная публика, эзопова языка не понимают. Негативный епстественный отбор, знаешь ли.
    Зачем мне думать о том, что в твоей голове тараканы творят ? на то она и твоя голова, чтобы ты сам о ней заботился и не забывал вовремя пить таблетки и лечиться от зависимости - от алкогольной так точно ) ибо твои периодические делирии вызывают лишь сострадание и одновременно печаль, что такие люди служат

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 390

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Думаю что текст там примерно такой, точнее он однотипный
    это не доверенность это шляпа

Дописів
    70 820

Типово

После подписания доверенности, майна ещё куча могло прибавиться. Машин там пару тройку...

Надо предоставить данные на какую именно из машин претендует доверенное лицо. Не вижу проблемы.

Доверитель на момент подписания предположительно имел одну, а потом возможно поимел ещё несколько...до обновления договора....и так далее....

Если нет, не поимел, то на эту одну и предоставить)))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 390

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Хуле там мутного?
    Есть генералка на ВСЕ майно. А МРЭО говорит шо надо указать КОНКРЕТНЫЙ автомобиль
    Имхо они йобнулись
    нотариус как человек, может любую хню написать.
    и не исключено что найдется такой второй идиотина который примет это за чистую монету.

но с юридической точки зрения такая доверенность смысла никакого не несет.
    ведь в любой момент хозяин скажет что я этого не имел ввиду, а в доверенности и не написано что он имел ввиду и все операции могут проведенные по доверенности могут считаться недействительными и легко оспориться в любом суде. а если он, владелец еще расстроится и напишет заявление в полицию то это уголовная проверка всей цепочке начиная от нотариуса и доверяемого с теми кто проводил регистрационные действия.

нотариусу нужно премию "идиот года" выдать. )) адекватный такого никогда не выпишет.
    Востаннє редагував KSh: 04.11.2022 о 04:19

Дописів
    70 820

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    нотариус как человек, может любую хню написать.
    и не исключено что найдется такой второй идиотина который примет это за чистую монету.

но с юридической точки зрения такая доверенность смысла никакого не несет.
    ведь в любой момент хозяин скажет что я этого не имел ввиду, а в доверенности и не написано что он имел ввиду и все операции могут проведенные по доверенности могут считаться недействительными и легко оспориться в любом суде.

нотариусу нужно премию "идиот года" выдать. )) адекватный такого никогда не выпишет.
    Он имел ввиду в слове ВСЕ, как поименно перечисленное. Все позиции на тот момент.

Но того недостаточно на момент стребования. Надо предъявить конкретную машину по этому договору, исключив нет ли новых , приобретенных, но пока не учтенных новой ген. доверенностью, у ней сроки там пару лет или той же ))

Дописів
    70 820

Типово

Проверять, если вылезут какие-то траблы, типа владение машиной с неуплаченным налогом на роскошь, попросят оплатить штраф. Все в казну. Или субсидия была, а авто скрыли дорогое, там в какие-то года нельзя было. Вернуть субс и владей себе далее)))

Фантазий много))))))
    Востаннє редагував SofiElena: 04.11.2022 о 04:35

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 390

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Он имел ввиду в слове ВСЕ, как поименно перечисленное. Все позиции на тот момент.

Но того недостаточно на момент стребования. Надо предъявить конкретную машину по этому договору, исключив нет ли новых , приобретенных, но пока не учтенных новой ген. доверенностью, у ней сроки там пару лет или той же ))
    как он написал так я и понял ))

Дописів
    70 820

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    как он написал так я и понял ))
    Ну кто вам будет перечислять это все.

Дом в монтрё, Три кубика, дача у океана, фирма раз два три....

Это в завещании можно не указывать, а тут вряд-ли)))))

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 390

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ну кто вам будет перечислять это все.

Дом в монтрё, Три кубика, дача у океана, фирма раз два три....

Это в завещании можно не указывать, а тут вряд-ли)))))
    Надо делать доверенности на каждое имущество отдельно. )

Сторінка 480 з 1038 ПершаПерша ... 380430470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490530580980 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті